Jag är med och tävlar


Jag är med och tävlar om "Bakpotatis set" hos Little Miss L

Jag Har Mensvärk

Så nu har jag fått i mej lite choklad. Det var så JÄVLA GOTT!  Jag har en sånn mensvärk så jag till och med har ont i magen och ryggen. Jag tror fan att dethär är första gången jag har ont i ryggen när jag har mens. Jag har haft sånn jävla mensvärk som inte går att beskriva. Har legat och grinat hysteriskt. Och inte ens då har jag inte haft ont i ryggen. Men nu har jag det. Konstigt tycker jag. Men någon gång måste ju bli den första. Och nu är det väll det då. Men jag får ta en tablett ikväll innan jag ska sova. Och sen värma vetekudden. Och sen ta med den till Bollnäs så jag kan ha den imorgon också. Om jag har ont då också. Just det ja föresten när jag var in på Ica för kanske 45 min sen så stog jag och tittade på vad jag skulle ha för bröd. Så kännde jag att jag nästan skakade. Och så kan man värkligen kalla det mensvärk.


gunnar kanske?

Morfar och jag pratade igår när jag var där.

Morfar - Ska du ha en hund sen när du flyttar hemifrån då?

Jag -  Nej jag ska ha en katt.

Morfar - Jaha vad ska den heta då?

Jag - Persson ska han heta.

Morfar - Jaha vad ska han heta i förnamn då? Gunnar?

Jag - Haha! Jaa

Sen efter kanske 20-40 min så tänkte jag efter. Och Gunnar är ju ganska så gulligt på en katt. Haha! Så jag tror det blir en Gunnar istället.


...

Jag längtar till jag får min lägenhet. Så jag får allt klart någon gång. Så vi kan åka till Ikea och handla allt och bestella alltihopa. Så det bara är att mublera och fixa. För ibland känns det så tressigt och allt. Jag vill ha det klart så fort som möjligt efter som jag ska hinna prya där borta innan jag slutar skolan. Och mycket pryo blir det ju då. Känner mej stressad ibland. Så ska man ha det och det och det. Och så ska man hinna med det där och det. Jag hoppas veckorna går fort nu. Sen ska jag ju packa en massa jag ska med dit från Bollnäs. Och så måste vi åka dit och hämta grejer och så. Sen om en tvättmaskin får platts. Vet jag ju inte en. Men jag hoppas en får platts.

Det kanske låter som jag klagar. Men det är INTE så jag menar. Vill bara ha lägenheten nu. Sen vill jag få det klart. Så jag kan prya därborta någongång. Behövde skriva av mej lite.

Nu är det 29 dagar kvar till jag får lägenheten!


Fredag idag

Hejsan!

Jag skrev ingen imorse för att jag satt och höll på med bloggen. Och då fick jag brottom sen. Så jag skriver nu. Idag åker jag som sakt hem. Det ska bli skönt att komma till sin 120 säng och träffa mamma och sådär. Sen idag ska vi äta kyckling och klyftpotatis. Det ska bli gott. Sen imorgon ska vi äta kyckling och ris hos mormor och morfar. Och det ska bli så gott då med. Både mamma och jag älskar ju kyckling så det gör inget att vi äter det 2 dagar irad. Förr åt vi kyckling jag tror det var 3 eller 4 dagar irad. Haha! Så gott med kyckling.

Sen ikväll vet jag inte vad som händer. Eller jaa det blir väll att titta på tv.

Men nu ska jag titta på annat slutar om typ 15 min. Så då ska jag ut till bussen och vänta på den.


Hittade några bilder på min lilla söta, vackra moster. Här är en av dom.
Puss på dej saknar dej! :)


Mest Tvättprat

Hejsan!

Idag så ska jag städa igen som vanligt på torsdagar. Men det blir bara snabbsäda idag. alltså:

Damma
Dammsuga
Tvätta 3 maskiner (så får jag ta hem den röda tvätten och tvätta den)


Det är lite dumt att vi bara kan tvätta en gång i veckan. Så det blir bara 3 maskiner. För 4 hinner man inte. För jag vill ju inte ta på snabbtvätt. För då blir ju inte kläderna riktigt rena. Så då tar det ca 2 timmar att tvätta för varje tvätt. Om man tar på snabbtvätt tar det en timme. Men som sakt jag vill har rena kläder. Så ja jag får ta hem dom röda och tvätta dom hemma i helgen. Så tvättar jag mörkt, ljust och sängkläder idag. Så då blir det klart vid 22 ikväll. Jaja!

Men jag hoppas jag får platts med en tvättmaskin i min lägenhet. Annars får jag bara tvätta där en gång i veckan sen också. Och det är inte kul. För har man en egen så kan man tvätta när man vill. Förutom sent på kvällen då. Men en då när man vill på dagarna. Oj oj  vad mycket tvättprat det blev nu haha!

©


Torsdag

God morgon!

Torsdag idag och jag sitter och lyssnar på iViva La Gloria med Green Day.

Idag ska vi jobba med tidningen i skolan. Sen vet jag inte vad vi ska göra mer. Vi får se vad som blir. När jag kommer till boendet ska jag städa och TVÄTTA EN MASSA. Och packa lite senare på kvällen och så.

Men vad trött jag är idag då. Så här trött brukar jag inte vara på morgonen. Jaa okej på måndagar när jag kliver upp jätte tidigt när jag ska åka till skolan. Men inte annars. Men men. Det blir og bättre snart. Hoppas Jessica kommer till skolan idag också.

Nu snart ska jag ner och äta frukost. Ska titta lite annat först. Men ha en bra torsdag!

kronglit när många tv-program är sammtidigt

Hejsan!

Nu slutar jag snart här igen. Idag ska jag och Anna åka till Åhlens och titta lite. Sen ikväll ska jag titta lite på robinson eller jaa i en timme typ. Så jag missar typ 20-25 min av robinson. Men jag kan inte missa andra avenyn. Så jag får missa dom minutrarna av robinson. Sen senare på kvällen blir det nog att hjälpa en tjej med hennes header. Vi höll på igår. Men han inte klart. Så vi får kanske göra det ikväll.

Nej nu slutar jag om 5 min så jag måste titta annat nu sen gå till bussen. Ha det så bra sålänge!

skrev inte igår!

Hejsan!

Jag han inte skriva här igår kväll. Jag håller på att hjälpa en tjej med hennes header. Så det tog hela kvällen och det är inte klart en. Så ni vet. Men nu ska jag ner och äta frukost. Sen blir det att gå upp ingen och göra iordning mej klart och packa. Sen blir det idrott ute.

Ha en bra dag allihopa!

Slutar snart

Hejsan!

Snart slutar jag då ska jag åka till boendet och äta. Sen får vi se om Anna och jag åker till Rusta. Jag hoppas vi kan det, för jag vill så gärna dit. Men vi får se som sakt. Men jag hoppas!

Nu ska jag titta på lite annat innan jag går till bussen. Men jag skriver sen. Ha det så bra så länge.

...

Nu är det bara 34 dagar kvar till jag får lägenheten! ♥

©


Tisdag!

God morgon!

Idag ska jag till skolan som vanligt. Och där ska vi ha engelska, jobba med tidningen och ha fotot och film på IV. Och idag är Jenny tillbaka också. Hon brukar ju vara hemma med Leo på onsdagar. Men igår var hon hemma med honom istället för på onsdag. Så det ska bli kul att hon är i skolan på onsdag. Sen ikväll ska jag och Anna åka till Rusta. Anna kom och frågade igår kväll. Så då åker vi dit ikväll. Nu ska jag snart gå ner och äta frukost. Men skriver sen när jag får tid.

Ni får ha det så bra idag!

Ska sova nu!


Trött idag igen!

Hejsan!

Åt mat för ett tag sen kyckling och ris. Det var gott!

Imorse när jag åkte till skolan så sov jag nästan helatiden i bussen. Jag var så trött. Haha! Och det var så skönt att sova.

Ikväll är det familjen anorlunda det ska jag se. Det är skitbra! Sen blir det att att kasnke titta på granfejden. Eller sitta här och försöka lägga mej lite tidigare e vanligt. Får se hur det blir med tv-tittande och det. Ska snart duscha med. Skönt det! Så det kasnke blir dricka te när jag ska titta på familjen anorlunda också. Vi får se.

Nej nu ska jag titta lite på bloggar sen duscha och gå ner och titta på "halv 8 hos mej"


Trött är jag idag!

God morgon!

Idag är det måndag och skola igen. Och jag är jätte trött. Och hungrig är jag också faktiskt. Men jag ska snart får äta frukost om typ 30 min. Ska göra mej iordning och åka till bussen nu. Äter altid frukost på bussen på måndagar. Sen sover jag en stund efter ett tag. Har igentligen inte tid att sitta här och skriva. Så måste gå och väcka mamma så vi kan åka till bussen om 15 min typ.

Ha en bra dag! :)


Söndag idag då

Hejsan!

Idag är det söndag och det betyder skola imorgon. Vad ska jag skriva idag då? Haha!

Igår gjorde jag köttgryta och ris till mamma kom hem. Den vart faktiskt god. Och det var ju bra. Så nu har mamma 2 matlådor också som hon kan ha med sig till jobbet också. Undra vad vi ska äta idag föresten när mamma kommer hem. Jag har ingen aning. Men vi får se vad vi hittar på sen.


gjort om bloggen igen!

Hejsan!

Har gjort om bloggen igen som ni ser. Kul att göra om och så. Behöver ni hjälp med eran header hjälper jag er gärna. Det är så kul så :)

Såhär såg den förra ut!


...


Nu är jag hemma Eller ha varit det i några tillar nu


Slutar snart

Snart åker jag hem det ska bli skönt att få åka hem i helgen och så. Jag vet inte vad jag och mamma ska äta ikväll. Vi får se det när jag kommer till mamma på jobbet. Mamma har säkert hittat på något. Annars får jag fixa det. Jaa vad ska jag säga mer? Haha! Vet uinte vad jag ska göra nu ska snart gå och hämta min smörgås och mina äpplen i kylen som jag ska ha med på bussen. Jaa men jag skriver sen när jag har tid och så. När det är vet jag inte men vi får se.


Fredag idag!

God morgon!

Idag är det ju fredag som sakt. Och nu blir det helg. Åker ju hem idag. Pappa skulle skjutsa hem mej.

Plattade nyss håret och packade i lite småsaker i väskorna. Men mer ska i. Men det fixar jag innan jag går ner för att äta frukost. Annars blir det så stressigt om jag ska göra det efter jag ätit och då hinner jag inte.

Nu ska jag titta runt lite här. Så får vis se när jag skriver nästa gång. Ha en bra dag och helg! :) 

Fullt upp ikväll

Hejsan!

Har inte haft så mycket tid att skriva. Jag har idag sen jag kom från skolan:


Dammat
Damsugit
Torka golvet
Pratat med Ida i Sundsvall i telefon
Tvättar 3 maskiner
Tittat på tv
Bäddat rent i sängen
Lakt tillbaka allt från sängen till golv m.m.
Ätit tacos


Så det har varit fullt upp ikväll för mej. Men bra blev det i rummet.

Imorgon är det fredag och det betyder åka hem för mej. Skönt ska det bli. Pappa skulle skjutsa hem mej. Eftersom mamma jobbar till sent. Så då innan pappa kommer blir det att handla godis tills på fredagen och lördagen. Sen kanske mat till mamma kommer hem imorgon. Om hon inte redan gjort det. Så då blir det att laga mat imorogn kväll också. Som vanligt. Det tycker jag är roligt. Att ståv och laga mat alltså.

Packade nyss med och resten tar jag imorgon. För det är saker som jag ska andvända imorgonbitti. Så det blir att packa ner dom grejerna imorgon.´

Men nu ska jag gå och skriva upp vad jag ska ha med mej och göra imorgonbitti. Men jag skriver imorgonbitti om jag hinner. Vi får se hur det blir.

Men sov gott nu inatt! 


:)

Hejsan!

Just nu sitter jag och inte gör så mycket har fritt. Men slutar snart om typ 10 min. När jag kommer till boendet ska jag slänga i en tvätt och ta av sängkläderna i sängen. Sen blir det damma. Ja ja.

Jaa mormor det är jag som gjort om Hampus blogg. Han frågade om jag kunde hjälpa honom. Så då gjorde jag det. Och det var han som ville ha det grått och så. Men det spelade ingen roll vilken gråförg. Så då tog jag den.

Vi ska också äta tacos idag. Det ska bli så gott. Men nu ska jag ta och titta på andra grejer. Så skriver jag senare. När vet jag inte. Men det blir i alla fall.

Torsdag och städa idag

Hejsan!

Nu är det torsdag och jag ska till skolan idag igen. Imorgon åker jag hem igen. När jag kommer till boendet idag efter skolan ska jag städa mitt rum:

Tvätta
Damsuga
Damma
Byta sängkläder
Torkagolv

OCh ställa tillbaka allt igen och ha i nya sängkläder.

Sen idag så är det tidningen igen. Och då ska jag inte sätta in en massa till hemsidan. Då är det den nya tidningen som ska ut om några veckor. Här kan ni gå in och titta på hammarhajen jag vet att Olle ville det så nu kan du gå in där. Men dom nyaste är inte ute en på hemsidan. Och jag vet inte när det blir heller. Men men vi får se. Nej nu ska jag ner och äta ostsmörgås och drick proviva Gott! :)

Men ni får ha det bra allihopa!

Slutar nu

Hejsan!

Sitter i skolan nu. Har fixat en massa sidor till hammarhajen sidan. Tidningarna läggs ju ut på internet också. Så då har vi fixat det hela dan. Så det vart att jag gjorde typ 3 sidor.

Idag blir det lasange på boendet. Det ska bli gott Eva(personalen) har matdag på onsdagar. Så då ville hon göra lasang och det ska bli så gott. Det var länge sen jag åt det nu.

Idag ska jag titta på andra avenyn 21:00. Sen ska jag se om Hampus är ute på msn. För jag fixade en header till honom igår så kulle jag skicka det och så. Men han hade loggat ut. Men nu slutar jag så skriver på boendet sen. Ha det bra.

Sovmorogn men vill sova längre

Hejsan!

Sitter nu här och tar det lungt men ska snart gå ner och äta frukost. Idag så har jag idrott på morgonen så då fick jag sova lite längre en vad jag brukar göra. Det var skönt. Men helst ville jag sova lite längre. Men det kan jag ju inte göra. Haha! Men nu måste jag gå ner och äta frukost så jag hinner packa och så sen. Ha det bra idag allihopa!
Så skriver jag sen när jag sitter vid datorn i skolan eller när jag är på boendet igen.


Köpte en chokladbok

Hejsan!

Jag och Anna var till Rusta idag. Så då hittade jag en chokladbok för 39:- som jag bara fick lov att köpa.


Slutade tidigare idag

Hejsan!

Skulle bara tala om att jag är på boendet nu. Vi fick sluta lite tidigare idag. För att vi skulle filma på ett boende. Och då blev det klart tidigare. Så jaa vi fick sluta tidigare. Men nu ska jag gå ner till Anna och hålla henne sällskap när hon lagar mat. För jag lovade och komma bara jag tittat lite på datorn. Så nu ska jag gå ner till henne. Skriver senare ikväll. Ha det så bra så länge.


Har vi någon Engelska idag?

God morogn!

Idag är det skola. Och vi ska börja med ett nytt nummer av skoltidningen. Grupperna är inte lika som förr. Men jag kom med i en bra grupp i alla fall. Så det är bra. Sen vet jag inte om vi ska ha Engelska. För att nu ska vi ha tidningen då vi brukar ha Engelska. Men vi får se när det blir. Dom kanske ha till och med ändrat dag? Jag vet inte. Jag får se när jag kommer till skolan. Idag ska jag och Anna åka till rusta och titta lite. Vi brukar åka dit och titta. Och det har inte blivit av efter som att Anna varit på praktik och sen har det varit jullov. OCh förra veckan var hon sjuk. Men idag då ska vi åka till rusta. Kul kul.

Maten igår var jätte god, pasta och skinksås. Med gurka och paprika. Mmm! Gott!

Men nu ska jag ta och titta lite på bloggar och så. Sen blir det packa lite tills jag ska åka till skolan.

Men ni får ha en bra dag allihopa. Så skriver jag sen när är på boendet igen och innan jag och Anna åker iväg.


Gjort om bloggen IGEN haha! :)

Gjort om min blogg igen. Var ju ganska så många fel på förra headern. Så nu är det nytt igen. Haha! Istället för att bara ändra så tog jag och ändrade hela allt ihopa. Det är ju så kul. Bara man kan är det kul :)

Åker snart igen


Hundkursen


Hos mormor och morfar

Hejsan!

Är hos mormor och morfar nu. Petter, Anette och Pärla är här nu. Och Pärla har blivit så söt.

Jag har haft en klump i helsen lite då och då denna vecka. Och nu har jag det igen. Och jag vet inte varför. Men men!


2 st sånna ska jag köpa till kattmaten sen också!

SLOM Burk med lock


Detta ska jag nog köpa till min katt sen!


Denna matta ska jag köpa sen till lägenheten och ha under soffborden!



Bilderna är tagena från ikea.se


....

Jag skriver fortfarande i blogge föresten. Men bara när jag har tid och lust.

Städa när jag kommer till Boendet då!

Kanske ska sluta blogga


brände mej på plattången

God Morgon!

Jag brännde mej på plattongen nyss. Och fan vad det gör ont. Det gör ont så in åt helvete.Så här sitter jag med en kall blöt handduk runt fingret. Och när jar har den runt fingret då gör de i alla fall inte ont. Men jag kan ju inte sitta så hela dan. haha! Har jag tur så kanske det ör bättre när jag ska ner och äta frukost.


På fredag ska jag köpa detta

Blåbärspaj

Vaniljsås

Kittkatt


:(

Idag är det bara jag som gått in på min blogg.


God morgon till er som tittar in i min blogg!


HAHA!


Min jacka!



Julen är nu slut

Hejsan!

Jag kunde inte skriva på skolan idag innan vi slutade. För min dator på skolan är helt knäpp just nu.

Jag lägger upp bilder senare när jag ätit och så.

Idag ska jag också ta bort alla julsaker. Byta gardiner och ta bort alla julsakerna. Orkade inte göra det igår. Så idag blir det att göra det. Julen är ju nu slut så jag kan ju inte ha kvar det nu haha!

Men ska kolla andra grejer nu. Så skriver jag mer sen när jag ätit mat.

God morgon!

God morgon!

Idag är det skola igen. Jaa jag är ju inte hemma så jaa då är det ju det hehe!

Ikväll ska jag byta gardiner och ta bor alla julsaker. För julen är ju över nu. Och då behöver man inte ha grejerna kvar. Ikväll är det ju också "Halv 8 hos mej" och "Bygglov" det ska jag se.  Så det blir ingen andra avenyn idag. Tråkigt. Men får kolla upp när det börjar igen har glömt när det skulle börja igen. Jag tog inte korrt på jackan igår men ska försöka göra det idag. Så att ni får se den. Fast jag tror det bara är typ mamma, mormor, Olle och dom i familjerna som killar på bloggen. Men ja ja. Jag lägger upp den endå. Eller jag ska försöka komma ihåg det. Men nu måste jag ner och äta frukost.

Ha en bra dag så skriver jag senare.


Mycket läsare när jag är hemma och lite när jag är i skolan.


Skillnad på hur många läsare jag har när jag är hemma och när jag är i skolan. När jag var hemma i lördags så var det 18 olika datorer som gick in på min blogg. Idag bara 8.


Kom inte på någon rubrik!

Hejsan!

Nu har jag ätit det blev kebablött och ris med vitlökssås. Det var gott. Iväll är det familjen anorlunda. Någon som ska titta? Det ska jag. Dom från Älvdalen är ju med iår igen. Det är ju lite kul :) Imorogn tar jag bor julsakerna här i mitt rum. Orkar inte nu. Så då blir det imorgon istället. Haha! :)


Slutar snart

Hejsan!

Sitter nu i skolan och tar det lungt. Jag märker också att det är skillnad med besökare på bloggen när jag är i skolan. Idag är det bara 4 st hittills som gått in på min blogg. Så jaa det är skillnad. Men men. Det är bara att hoppas på att det kanske blir bättre nu när jag tänkt börja skriva lite mera en vad jag gjort innan.

Idag ska jag laga mat med vad dör mat har jag ingen aning om. Men vi får se vad Marie-Louise hittat på idag. Hoppas nåpgot gott. För ajg är så hungrig. Och denna vecka blir det bara jag och Johanna på boendet. För Anna är hemma och är sjuk. Just det ja. Jag måste svara på Annas sms som hon skickade igår och sa att hon blir hemma. Skulle svara senare men glömdet det. Men men jag får svara sen.

Slutar snart om typ 6-7 min. Då bär det av till bussen igen och åker till boendet. Kanske ska ta kort på min jacka sen jag köppte förra veckan också. Kanske kul att se för er haha! Nej då men jag har bara lust. 

Skola idag!


Jessica på bilden

Idag börjar skolan igen. Så idag får jag träffa alla igen. Det ska bli kul. Så ska stänga ner datorn nu. Så jag hinner göra mej klar till bussen går.

 


Ska titta på tv snart!

Snart är det en annan del av köping. Någon som ska titta på det? Det ska vi här hemma. Sen imorgon är det familjen anorlunda. Det är ju också kul. Så det ska jag titta på också.

Imorogn är det skola igen. Det ska bli skönt. Ska nog ta det lungt imorogn bara och titta på tv. Mer vet jag inte. Är nog ganska så trött imorgon. Efter som att jag kommer att gå upp så tidigt. Men jag får halvsova på bussen imorognbitti som jag brukar göra.


Ska ut med Ester nu först!

Nu ska jag bara lyssna klar på låten jag lyssnar på nu. Och sen blir det hänga upp byxorna och städa i köket. Eller först av allt går jag nog ut med Ester. Hon är nog kissnödig nu.


Jag hittade mina byxor!

Nu ska dom bara tvättas! :D


Mina byxor är borta!

Nu har jag ätit frukost det blev rostatbröd med ost och oboý. Det var gott. Nu måste jag leta efter mina mjukisbyxor. Jag tvättade dom inte tydligen igår. Men jag hoppas jag hittar dom så jag kan tvätta dom. Nej nu ska jag leta. Och se om jag hittar dom. 

Jag vill se lägenheten

Hejsan!

Imorse vaknade jag vid 4 och kunde inte somna om riktikt. Men kunde inte hålla ögonen öppna heller. Så jag låg där i sängen och blundade haha! Men tillslut somnade jag. Men vaknade kanske 2 gånger efter det. Men men.

Idag blir det packa alla kläder och andra saker som jag behöver. Efter som skolan börjar imorogn igen. Hoppas veckorna nu när skolan börjar. Så det går fort tills jag får lägenheten. Jag längtar så. Föresten! Dom som har lägenheten sa att vi skulle få komma och titta på den på lovet. Och dom skulle höra av sig. Men dom har inte hört av sig. Mamma skickade sms och frågade om tvättmaskin skulle få platts. Men dom svarar inte. Jag blir så iriterad. Det är inte jobbigt att skicka ett sms tillbaka och bara säga om det får platts eller inte. Och dom kunde ju ha hört av sig och sakt att det inte blir av på lovet. Så jag får nog inte se lägenheten förens jag får den. Men jag hoppas man kan ha tvättmaskin där i badrummet. Så jag kan tvätta när jag vill.

Frågor

 

Gör det , annars blir år 2010 ett helvete för dig.

OM DIG



Namn -  Evelin E S
Bor - Dalarna




Syskon - 3 systrar

Ålder - 20

Född - 1989
Ögonfärg - Blå säger folk men jag tycker dom ser gröna ut.

Längd - Vet inte

Sko storlek - Typ 39

Höger eller vänsterhänt - Höger

Stjärntecken - Kräfta

Hårfärg - Brunt


DAGENS:

Saknad - Ida Söderberg
Kläder - Mys
Godis - Geisha och colanappar



SVARA ÄRLIGT:


Tycker du om att plocka svamp - Vet inte har inte gjort det

Tycker du om godis? -  Jaa
Hur många gånger i veckan äter du godis? - Olika men ska bara börja äta på helgerna nu
Tycker du att du ger mycket komplimanger till andra? -  Vet inte
Är du nöjd med ditt förnamn - Jaa
Tycker du att du själv är smart - Nja ibland kanske
Vad är det sämsta hos dig - Vet inte

Vad är det bästa hos dig - vet inte
Har du bra självförtroende - Nej
hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Olika
Du tycker om att vara med det andra könet? - Bror på vem det är
Känner du dina grannar - Nja hejar på dom gör jag
Gillar du skolan - Jaa
Har du någon gång skolkat - Nej
Spelar du något instrument - Nej inte nu längre. Men när jag var lite spelade jag fiol. Började och slutade 2 gånger

Sporter/aktiviteter du har gått på - Ingen
Har du några tatueringar - Nej

Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Olika

Tycker du om djur - Ja



BRUKAR DU...

Sova - Jaa varje natt
Ta mediciner du inte borde ta - Nej
Snusa - Nej

röka - Nej

Lita på folk - Bror på om jag känner den människan
Drömma mardrömmar - Det var länge sen nu
Gå i skolan - Ja
Gå i kyrkan - Nej
Vilja dö - Nej


HAR DU...

För många vänner? - Nej
Någon psykisk sjukdom? - Nej

Skadat någon? - Nej
Färgat håret - Inte nu det var ett tag sen

Några piercnings - Nej
En dator - Ja

Gjort bort dig rejält? - Inte vad jag kommer på nu


ÄR DU...

Snäll - Fråga do jag är med

Snygg - Nej
Söt - Nej
Kort - Nja lagomt
Klantig - Nej aldrig haha!


Robinson



Nån som ska se Robinson ikväll? Det ska jag. Och när mamma slutar ska hon åka och köpa utemat. Gillar inte utemat så mycket. Men Lovisa ha vela haft det i flera dar nu. Så jag sa ja till det idag. Men nu känner jag faktiskt att det ska bli lite gott. Och jag tror det blir att jag tar en pizza. Men samtidigt var det ett tagsen jag åt kebab. Men nej jag tror det blir pizza med pizzasallad. Så ska jag säga till mamma att hon köper cola med. Så sätter jag in pengar till henne med en gång. Oj nu såg jag på klockan att jag måste skcika sms till henne nu isåfall. Så hon hinner handla innan hon slutar. Så jaa nu ska jag skicka sms till mamma så hon hinner handla.


Jag är med och tävlar!


Tävla hos Ekogatan i samarbete med tefrossa.se!


Nej nu blir det diska!




Kläder och ica-kort

Nu har jag hängt tvätt och lakt i en ny med bara mina kläder. Bara mitt fick platts. Men ska tvätta en mörk tvätt till sen. Så då kan jag tvätta mammas och Lovisas också. Lite av det i alla fall. Sen är det ljus tvätt som ska tvättas.

Igår kom mamma hem med en ica-kortgrej. Så nu har jag ett ica-kort av papper tills jag får det riktiga kortet. Bra att jag fixat ica-kort nu. När jag får lägenheten är det ju skitbra. Eftersom man får grejer billigare och bonuscheckar och rabatter. Det är ju skit bra.

Ska ni göra idag då?


9 Januari

Hejsan!

Idag blir det tvätta massa kläder till skolan börjar igen på måndag. Och bh-na har jag lakt i blöt så dom ska jag hänga upp när jag lägger i tvätten sen.

Just nu lyssnar jag på denna låt!


Jag är med och tävlar hos...


...Millah


Te kanske funkar

Nu kom jag på en sak jag ska prova. För att få bort sötsuget. Jag ska dricka te på kvällarna på vardagarna. Så kan jag äte lite godis på helgerna istället. Jag vet det låter inte riktigt som om det skulle hjälpa. det tycker jag med. Men man kan ju prova i alla fall. Men vet ju aldrig om det funkar eller inte. Om man inte ens har provat. Så på måndag ska jag börja dricka te på kvällarna med mjölk. Det kanske funkar jag hoppas det. Man kan ju alltid prova i alla fall. Och det ska jag göra.


Kattprat

Just nu sitter jag här, Ester ligger i min säng och sover och wilma vet jag inte vart hon är. Hon ligger väll och sover någonstans. Men vart vet jag inte.

Snart börjar skolan också. Ska bli lite skönt också. Då blir allt som vanligt igen. Så kanske det går fortare tills jag får min lägenhet. Och det ska bli så skönt och kul att få lägenheten. Och jag längtar tills jag skaffar min lilla katt. Som ska heta Persson. Mamma sa ju förr att jag får ta Wilmas gammla kiss och bajs låda och Sallis gammla mjuka transportbur som Wilma fick förr. Så då slipper jag köpa nytt. Det är ju bra. Eller det hade väll inte gjort något om jag hade gjort det heller men endå. Om man får det så är det ju bra. Jag hoppas att den katten gillar att åka buss och bil. Efter som jag kommer bo 10 mil hemifrån. Så är det ju ganska bra om katten inte mår illa i bussen och bilen när man åker.


Jag älskar denna låt!


Lite frågor!

1. vad heter du? Evelin
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Evelin
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Mamma ville Filippa, pappa ville Jessica.
4. vilket stjärntecken är du? Kräfta
5. vilken årgång är du? 89-a
6. vart bor du? Dalarna
7. bott utomlands? Nej
8. flyttat antal gånger? Vet inte
9. vart skulle du vilja bo? Falun
10. vilken skolklass? 4-an på gymnasiet
11. vad vill du bli när du blir äldre? Kanske fotograf

UTSEENDE
1. hur lång är du? Vet inte
2. hur mycket väger du? Väger mej inte så jag vet inte. Och hade jag vetat det så hade jag endå inte skrivit det här.
3. hårfärg och frisyr? Brunt och utsläppt oftast plattat hår
4. ögonfärg? Blåa som många säger. Men jag tycker dom ser gröna ut.
5. mest nöjd med? Mina fingrar
6. minst nöjd med? Det du!
7. skostorlek? ca 39
8. glasögon? Nej inte nu längre. Hade när jag var 5 år.
9. har du några piercingar/tatueringar? Nej men när jag var mindre tog jag hål i öronen. Men det ena hålet vart snätt. Så då sket jag i allt.

FAVORITER
1. filmer? Eminem 8 Mile och några till.
2. låtar? Dom jag lyssnar på haha!
3. årstider? Hösten såklart!
4. mat/dryck? Vatten och sen bror på vart jag äter. Är jag tillexempel hos mormor och mofrar är det mormors gryta och momors kyckling.
5. djur? katt. Ska skaffa en katt när jag flyttar hemifrån helt. En Persson.
6. färg? Svart, grått, vitt och brunt.
7. parfym? Date
8. tv-program? Olika. Men mycket inbredningsprogram och så. Och Andra Avenyn.
9. ämne i skolan? Olika nästan allt är roligt utom matte. Ingen i hela min klass gillar matte haha!
10. sysselsättning? Vara med kompisar när jag är i Bollnäs annars gö jag inte så mycket.

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? Ska börja andvända min bruna jag köpte idag.
2. vad använder du just nu för skor? Mina Vita vanliga. Inga vinterskor i alla fall.
3. favoritfärg på kläder? Svart
4. favoritmaterial på kläder? tyg haha!
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? dom jag har på mej
6. favoritaffärer? Jag hatar att handla kläder. Men om jag måste. Så handlar jag på Cubus
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Köper inte kläder varje månad. Jag köper när jag värkligen behöver bara
8. favoritmärke? Vet inte
9. vad har du för byxstorlek? Det du!
10. vad har du för tröjstorlek? Det du!

DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? I Bollnäs har jag lagomt. Här hemma har jag en dal av vardagsrum. Men ska ju få en egen lägenhet snart. Så då kommer jag bara ha en säng här hemma.
2. vilken färg på tapeterna? I Bollnäs är det vitt med blommor på. Och här hemma är dom gröna
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Vitt här hemma. I Bollnäs är det. Vitt, rött, brunt och svart.
4. favoritmöbel i rummet och varför? vet inte
5. vad vill du ändra där inne? Här hemma flytta ut alla grejer till min lägenhet. Och i Bollnäs ta lite saker till lägenheten därifrån. 
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? Nej
b) video/dvd? Nej
c) dator? Ja
d) stereo? Nej har dtorn
e) telefon? Mobilderna haha!
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Här hemma har jag inget fönster. Men i Bollnäs ser jag radhus
8. vad gör du oftast i ditt rum? Olika
9. vem förutom du brukar sova i din säng? Här hemma är det Wilma. I Bollnäs är det bara jag.
10. favoritpryl i rummet? Guldspegeln på öppna spisen med alla ljus

BLANDAT
1. vad heter din morfar? Mats. Som min son ska heta om jag får någon son någon gång.
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? Inget
b) skolväska just nu? Busskort
c) handväska eller liknande just nu? Har ingen
3. vad är du beroende av? Minbilerna skulle inte klara mej utan dom.
4. vilket land kommer du i från? Sverige
5. vilken sorts lypsyl använder du? När jag gör det är det Nivea
6. vad tror du på? Att jag kommer få det fint och bra i min lägenhet
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Ingen
8. vad köpte du senast? Mat
9. har du nåt husdjur? Jaa 3 ödlor, 2 av dom är bara mina. En katt och sen har min lillasyster Lovisa en hund.
10. vad bor du i? Här hemma är det lägenhet och i Bollnäs radhus.

GREJER
plånbok: Svart
tandborste: Blå
smycken: Nej
solglasögon: Nej
underkläder: Det som är skönt
nagellack: Nej


Ny Jacka och Persson

Hejsan!

Nu har jag en ny jacka. Jag köpte ju en jacka på tradera helt ny. Men den gick ju sönder så idag åkte jag och mamma och köpte en ny. Så nu har jag en brun jacka. Den var fin. Så här fort har det aldrig gått att handla en jacka till mej. Det brukar ta väldigt långt tid och så. Men nu gick det fort.

Och jag ska ju skaffa katt sen när jag flyttar till lägenheten i juni. Och då tänkte jag att grejer till den som jag ska ha från ikea kan jag köpa i Mars då vi åker dit för att köpa grejer till min lägenhet. Så köper jag grejer till min lilla katt Persson. Som jag tror han ska heta. skålar och sånnt. Detta ska jag köpa till honom.

Bilderna är från Ikea
 

Havtrevälling och roliga filmer

Hejsan har inte skrivigt på hela dan idag. Jag vet men men.

Imorgon ska jag prova att göra havrevälling. Haha! Lite kul att prova, så jag får se om jag tycker om det eller inte. Lite kul tänk om jag gillar det. Haha!

Imorse åt jag fattiga riddare till frukost med.  Och det var en bra frukost. Och jag vart väldigt mätt. Min frukostkokbok jag beställde var väldigt bra. Så jaa det är ju kul :)


Titta på dom här. Först den längst upp sen den där nere.


Har gjort om min blogg igen!


Vaknade tidigt

God morgon!

Vaknade för typ 25 min sen. Och kunde inte somna om. Men ska göra iordning mej. Skriver när jag är hos mormor och morfar.


Jag kommer bli som min mormor :)

Idag har världens bästa mormor bakat bröd tills imorgon. Jag, mamma, Lovisa Ester och kanske Jessica ska åka till mormor och morfar imorgon. För mamma ska besikta bilen där borta. Så vi måste åka dit 7:00 imorgon. Så imorgon ska vi inte äta frukost hemma, vi gör det hos mormor och morfar istället. Gott med nybakt bröd. Mormor bakar så gott jämt. Så det ska bli gott.

Sen när jag får lägenheten tror jag att jag kommer bli som mormor. Baka massa och sådär ibland. Och det blir bra det. För det är så mysigt och gott att äta hemagjort bröd och kakor och sådär. Jag kommer nog alltid ha en massa bröd, bullar, kakor med mera. Ifall någon skulle komma. Och har jag ingen kaka eller något. Så kan jag alltid baka en snabb kaka. Fick ju en bakbok av mormor och morfar i julklapp. Alltså bröd och sånt som går blixtsnabbt att göra. Det är ju skitbra :D


Denna bok är det :)


En bild på mej bara


...

Hejsan!

Nu på kvällen har jag gjort iordning ramarna som ska vara i mitt rum i Bollnäs när jag pryar och någon annan ska bo i mitt rum. Och såhär vart alla ramar och det. Sen fick jag naturgodis av mamma som hon hade fått på jobbet.


Måndag 4 Januari 2010

Hejsan!

Just nu gör jag inte mycket. Ska nog snart gå och diska. Sen plocka på mitt rum. Sen duscha. Måste skicka sms till mamma och säga vad hon ska handla så vi har frukost imorgon sen också. För idag har vi inte något. Eller jaa smörgåsar. Sen bara en liten skvätt juice. Och den skulle Lovisa ha. Och jag kan inte dricka vatten till frukost. För då blir min mage alldeles vattning. Lätt dryck har vi också. Men det får jag ont i halsen av och Lovisa får utslag av det. Så jaa jag får se om jag kan fixa något endå. För jag måste ju äta frukost. Nu ska jag gå och titta det. Sen blir det diska och så.


Pryo

Någon som vet något ställe jag kan prya på i Falun?


3 Januari 2010

Har nu diskat en massa disk. Så nu är det diskat och ligger inte på bänken. Skönt! Idag vet jag inte vad jag ska göra. Sitta här blir det väll mest säkert och så.

2 Roliga filmmer


Låt djuren leva lyckligt istället!!!!!!!!!

Sånt här blir jag så arg på. Varför ska man ha tjurfäktning för? Så jävla dumt. Det är klart att tjurarna blir arga. Och hade jag varit tjur och tvingats att vara med hade jag också dödat folk. Det är ju så klart som det kan bli. Varför ta dö på djur sakta för? Låt dom leva ett bra liv istället. Och sen folk som sitter och tittar på. Jag fattar inte. Är dom dumma i huvudet? Jaa det är dom. Det tycker jag och det sår jag för.

Jävla idioter säger jag bara!!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6372900.ab


Jag är med och tävlar!


Jag är med och tävlar hos växthusmadam


Jag är med och tävlar!


Jag är med och tävlar hos Frida. Man kan också vinna ett tröstpris.


Lite bilder från igår!




 Lite bilder från igår. Glassen är den vi fick av farmor och farfar. Sen Är det Jessica i farmor och farfars kök. Sen Efter hemma i soffan.


Packat 5 kartonger redan!

Har redan börjat packa nu till lägenheten. För att jag är sen bara hemma på helgerna. Och då kasnke det inte blir av. Så då har jag några kartonger packade redan.


Dom 2 översta kartongerna är tomma och ska packas med saker.


God Natt

Hejsan!

Det var god mat hos farmor och farfar. Det blev kotletter och potatisgratäng. Och glass till efterrätt. Det var gott!

Imorgon ska jag och Lovisa till pappa också. Pappa fyller ju år imorgon. Ska försöka kommihåg att ta med mej kameran så jag kan ta lite kort. Jag tog med mej kameran till farmor och farar idag med. Men det vart inte så många kort endå. Men ska försöka ta flera imorgon. Lägger in dom imorogn från idag också.

Nej nu blir det att sova. Har ont i magen nu igen och är trött hela jag. Så jaa nu stänger jag ner datorn och tänder min lilla gröna lampa och sover.



d7.se

Nu har jag beställt 2 saker från d7.se

Frukost-kokboken


Denna bok har jag velat ha ett tag nu. Så nu beställde jag den äntligen :)

Sprutpenna


Sen tänkte jag att jag kan ju inte bara beställa en bok. Så då tog jag denna penna med.


Bloggen är omgjord

Hejsan!

Nu har jag gjort om min blogg, eller jaa inatt. Jag vart nöjd faktiskt. Jag tycker det är roligt att jag kan göra den själv nu. Så då får jag den precis som jag vill ha den. Jag har fått fina bloggar förr också. Som jag är jätte glad att jag hade. Men det är ju roligt att kunna göra dom själv också. Så då kan man göra om dom när man vill och så. Det är kul.

Idag ska jag, Lovisa, Ida, Jessica, pappa och Sylvia åka till farmor och farfar och äta ikväll. Det ka bli kul och gott. Vi får ju alltid god mat när vi äter där. Så det ska bli kul När jag träffade farmor här om dan sa hon också att det skulle bli jätte god mat. Jag ska försöka komma ihåg att ta med mej kameran också så jag kan ta kort och lägga in på bloggen.

RSS 2.0