Min fot

Hejsan!

Fan vad varmt det är nu alltså. Och ingen balkong hav vi heller så vi kan öppna och få luft innte heller. Vi kan bara öppna fönster. fy  vad obekvämt det är. Bara för dom inte skaffat räcken i tid, till balkongerna. Men men det är som det är. Men varmt är det i alla fall. Idag har jag varit till sjukgymnasten och tittat på min fot. Och jag behövde inte ta några tabletter. Men jag ska smörja i foten med Zon och göra fotgymnastik. Så skulle det gå över sen. Hon sa att jag hade en fättknöl på foten. Och då tänkte jag med en gång nej jag vill inte operera mej i MIN fot. Men sen sa hon bara att jag skulle ha Zon på. Skönt tänkte jag. Jag har ju haft en fättknöl på ryggen när jag var liten och den fick jag ta bort. Så jag har ett litet r där.

Tur att det gick bra med foten i alla fall!


Ester

Hejsan!

Nu har jag varit ute med Ester och kissat henne. Vi var också uten en stund och lekte lite och tränadet lite sitt och ligg. Och nu leker hon med sin groda som hon fick av mammaigår. Hon tycker värkligen om den lilla grodan som låter. Haha! Den är söt också.


Lite biler från några dagar

Sälman
Vattendroppar på bilrutan
Det var cirkus utan för oss igår. Fy!
Jag har planterat min blomma i ny gjord. och en ny kruka. det behövde den. Den andra plastkrukan satfast. Det var mycket rötter. Så blomman blev nog glad.

Sälma och Ester

Inget alls idag

Hejsan!

Idag har jag inte gjort något alls. Eller ja jag har suttit här, tittat på tv, passat Ester och nästan sovit med Wilma i min säng. Jag kanske ska duscha snart och ta på mej mjukiskläder bara. Nu har mammas´boys börjat igen. Det är repris. Men bra endå.


Nu vet jag nog vad blåmärket kommer ifrån

Jag har slagit i skrivbordskanten flera gånger.


Jag hittade ett blåmärke på mitt ben nu innan jag skulle på toa


Jag vet inte var jag fått blåmärket ifrån haha!

Bilder av kvällen igår. Orkar inte skriva något.


Just nu sitter jag och äter min frukost i sängen!


Dagen igår

I Bollnäs köpte vi lite mera frukost
Efter några timmar var vi i Sundsvall
Här är en rondell i sundsvall. Det ser ut som om det är granar och att dom har tappat barren
Vi tog gick ut lite i Iggesund så att Ester skulle få kissa och så. Hon jagade mej.
När vi var i Bollnäs åt vi sallad. Och här är Lovisa och Ester där vi åt.
Ester går mit kameran

Ester ligger hos Lovisa i Bilen.

Jag är med och tävlar om chokladboken


Jag är med och tävlar om en bok om choklad hos pysseltokig

Tidigt imorgon åker vi och hämtar Ester

Hejsan!

Imorgon ska vi åka och hämta Ester. Det ska bli jätte kul. Vi åker tidigt på morognen så jag måste lägga mej tidigt ikväll. Vi ska ju vara hemma tidigt också. Så ester får vara hemma ett tag innan det är sovdax för natten. Efter som att det är första natten så vill vi göra så. Tänk att Lovisa ska skaffa hund. Alltså det kommer vara en liten hund som kommer springa runt här hos oss. Hihi! Jag kanske inte hinner skriva tidigt på morgonen imorgon för att vi ska åka så tidigt och jag vill inte gå upp en kvart tidigare för att skriva blogg. Då tar jag hellre och skriver på kvällen eller när vi kommer hem.

Jag tar med mej kudde och filt så jag kan sova i bilen. Och så har jag gjort smörgåsar som jag ska äta till frukost i bilen. Med paprika på Mums! Haha!

Nej nu ska jag titta vidare här på internet. För jag måste ju snart sova. Föresten jag tar med mej kameran och lägger ut bilder här sen.

 

Ha det så bra! Så skriver jag mer imorgon.

Hämta Ester imorogn

Hejsan!

Imorgon ska mamma, Jag och Lovisa hämta Lovisas Ester. Det ska bli jätte kul
Godis jag ska ha imorogn när vi åker
Lite gräs
Ett kort från ett gammalt litet album som jag fick när jag var liten. På bilden är det moster, morfar och jag.
Lovisa och Ester
Såhär ser min säng ut nu

Lovisa med valparna.

Jag har igentligen alltid gillat Nordman

Hejsan!

Tänk att man kan tycka om samma grupp som man gjorde när man var liten. Jag gillar Nordman än. Fast jag lyssnar nästan aldrig på dom. Men när jag lyssnar på dom så kan jag låtarna som jag lyssnade på när jag var liten. Haha! Ganska sjukt igentligen. Jag har alltid tyckt om dom sen jag var liten. När jag var liten tycke jag Håkan Helmin var skit snygg. Jag var kär i honom. Jag låssades svimma när jag såg eller pratade om honom. Haha!
 

Ska göra mej i ordning nu

Hejsan!

Nu sitter jag här igen. Jag har städat mitt rum nästa klart nu. Det är bara flaskor ska ska pantas sen. Sen är det klart. Just det ja mattan under sängen är kvar också. Alltså det ska ju ligga en där som jag skrev i förra innlägget. Jag har bäddat med det nya överkasstet också och det gammla med. Jag kan ta kort på det senare ikväll om jag orkar och kommer ihåg. Men ska försöka. Nu ska jag göra iordning mej klart för jag ska snart gå till mamma. Nej nu ska jag gå och ta tabletterna för mensvärken. Och sen ska jag gå och göra mej klar så jag kan gå till mamma och handla innan hon slutar.

Ha det bra!

Ont i magen IGEN!

Hejsan!

Nu har jag städat lite till på mitt rum. Och jag vaknade imorse och inte hade ont i magen. Men sen när jag hade städat ett tag fick jag ont igen. Alltså jag blir galen ska aldrig bli fri från magont? Nu ska jag bara plocka lite i mitt rum och bädda rent sen är det klart. Men jag måste hitta en matta också jag kan ha på sladdarna under sängen. Så inte Ester biter på dom om hon går under min säng. Men det orkar jag inte nu. Nu ska jag ta det lungt. Sen i eftermiddag kanske jag orkar fixa det. Men nu ska jag titta annat.

Ha det så bra!

Ont i magen

Hejsan!

Idag fick jag min mobil. JIPPI!! Vart jätte glad imorse när jag fick sms. Den är lite svår att förstå. Men det kommer. Jag hade ju en Sony Ericsson förr men nu har jag en Nokia. Idag har jag haft ont  i magen hela dan. Fy fan! Jobbigt. Jag la mej och sov en stund när vi kom hem från Mora idag. Skönt! Sen vart det mat och det var gott. Jag hoppas magontet är borta imorgon så jag kan städa mitt rum klart. Jag började ju städa i förrgår. Jag dammade alla hyllor. Men jag orkade inte mer för jag hade ont i magen. Men jag hoppas jag orkar städa i morogn. Så det blir klart. För när jag har sån mensvärk som jag haft i flera dar nu. Så blir jag helt slut. Jag blir helt slut så jag kan somna med en gång vart som helst. När vi var på Dollar idag så känndes det som om jag nästan halvsov när jag gick där inne. Mamma frågade då också hur jag orkar gå när jag har så ont. Men jag bara gör det endå. Igentligen orkar jag inte. Då vill jag bara sova eller ligga i soffan och titta på tv. Eller sitta här vid datorn och inte göra något. Bara vara.

Men nu ska jag titta på annat.

Ha det så bra!

Natti Natti


Lite idag

Förrätt stekt bröd. Dom andra hade avokado och citron på. Utom jag, Ida och Jessica.
Pappa och jag gjorde fläskfilégryta med ris.
Tårtan gjorde Lovisa och Jessica.

Mamma komhem med choklad till mej. Men jordgubbar i. Riktigt god faktiskt.

Pappa

Hejsan!

Nu har jag duschat, blåst håret och klätt på mej. Ska snart platta håret och fixa mej lite. Så det är klart när pappa kommer. Men nu måste jag gå.

Nu ringde Jessica och dom kommer och hämtar oss nu.

Ha det bra!

Grattis Sylvia

Hejsan!

Jag vaknadde nu för någon timme sen. Jag har fortfarande ont i magen. Jag ska ta en tablett när jag äter frukost sen. Wilma ligger bredvid mej här i sängen och myser just nu. Sen idag ska jag och Lovisa till pappa. För Sylvia fyller år. Så då ska vi äta mat där och så. Sa Lovisa. Jag tar med mej kameran och tar kort också.

ååh... vad jag vill ha min nya mobil nu. Det tar så lång tid att få hem den. Vet inte varför. Men jag hoppas den kommer i morgon. För jag vill ha den NUUUUU! Men vi får se. Det enda man kan göra är att hoppas.

Och nu är det inte långt tid kvar tills vi ska hämta Lovisas Ester. Det ska bli så kul. Hon är så söt. Lilla Ester.

Grattis Sylvia hoppas du får en bra dag!
Kram ♥

Ett år sen Sigge dog

Hejsan!

Nu sitter jag här i sängen med ett par nytvättade fötter. Skönt! Jag orkar inte lägga in bilder idag. Ska kanske göra det i morogn. Om jag får tid.

I morogn är det ett år sen Sigge dog. Fy jag kommerihåg när pappa ringde och sa att han hadde dött. Jag grinade inte när jag pratade med pappa och inte när jag lämnade telefonen till Lovisa. Utan när jag gick tillbaka till min säng igen. Då grinade jag. Fy fan vad jag grinade. Alltså att få veta att han hade dött var hämskt. Jag tyckte om honom sen jag träffade honom första gången. Och gå på begravningen är det värsta jag varit med om i mitt liv. Jag kommer ihåg när vi satt i kappelett. Och jag såg Lovisa, Jessica och Ida gråta då började mina tårar också komma. Och Jessica kom och satte sig i mitt knä. Vi satt precis vid fönstret. Och när vi sitter där och gråter så kommer det en fluga helt plötsligt. Då sa jag till Jessica - Titta det där kanske är Sigge som är och hälsar på oss. Fy villken dag det var.

Trött

Hejsan!

Gud vad trött jag är. Skit trött! Igentligen måst jag fixa i mitt rum klart eller i alla fall ta bort alla grejer från sängen. Nej nu orkar jag inte skriva mer har så jävla hon i MAGEN OCH MINA BEN!!!

Rasmus på luffen var på tv när jag städade på rummet


...

Hejsan!

Nu sitter jag och tittar på film. Och efter det ska jag försöka damma och så i mitt rum så det blir klart. Så slipper jag det sen. Alla hyllor och så. Sen damsuga och byta sängkläder. Ska bli skönt att ha nya. Hoppas jag orkar damma och så nu när jag har ont i magen. Alltså hoppas det blir bättre i magen. Annars kanske jag får vila lite då och då.

Det rägnar ute hos oss just nu och har gjort det lääänge nu. I några timmar, skönt mer rägn (stavning?). Nästa torsdag åker vi och hämtar Lovisas Ester. Det ska bli så kul. Då ska vi in en sväng på IKEA med och köpa lådor till mej. Sen hämtar vi Ester. Det ska bli så kul. Hon är så lite och söt. Och att hon tyckte om Lovisa direkt är jätte kul ju. Så då på torsad ska jag ta med mej en kudde och så får jag sova i bilen. När vi åker och hämtar Ester. Och så kanske jag tar med mej en filt så kan jag sova i bilen. Och så tar jag med mej frukost i bilen. Vi åker ju gansak så tidigt. Så då ska jag sova i bilen.

Ont i magen

Hesjan!

Nu sitter jag här och har ont i magen. Måste ta en tablett snart. Mamma och Wilma gick ut nyss. För Wilma vill gå ut. Det har hon inte velat på jätte länge. Men hon kanske börjar känna att hon är bättre i benet. Inte vet jag. Idag ska jag norg bara ta det lungt, efter som att jag har ont i magen. Då ska jag inte göra så mycket. Sitta här och kanske titta på tv, en film eller något.

Vet inte vad jag ska skriva mer kanske kommer på något mer senare.

Ha det bra!

Sov i några timmar

Hejsan!

Jag vaknade för ca en och en halvtimme sen. tror jag. Jag har sån mensvärk, så jag blir helt slut. Så jag sov i några timmar. Och nu är jag vaken. Och ska titta på Talang nu.

Ha det bra!

Kycklingtacos

Kycklingtacos


1 Grillad kyckling

1 Burk salsasås

2 Hackade tomater

1 Påse tacokryddmix

2 Burkar Cream fraich

1 Påse riven ost


Blanda ihop allt spara lite ost.

Lägg i en ungsfast form ost överst.

175 Grader ca 15 min.

Sallad och tacochips till


Idag och så

Hejsan!

Nu sitter jag här och skriver. Jag har inte skrivit på några dar nu. Men jag har varken haft lust. Men men nu kan jag skriva igen.

Jag var på Jessicas avslutning igår och det var kul. Vi tittade när dom sjöng och vissa spelade instrument. Innan det började kom Linda med mammas ramar. Så hon fick pengar och jag fick ramarna till mamma. Men i alla fall. Efter alla had sjungit och spelat så gick vi och lämnade ramarna i bilen. Och hämtade fika. För vi gick till Jessicas klassrum och fikade, kakor, bullar och festis.

Idag har jag städat mitt rum lite. kvar har jag att damma, dammsuga och lite sånna grejer. Så det är fint när Ester kommer.

I natt sover Jessica här. Vet inte vad jag ska skriv mer nu.

Så söt!


Mat och Ester

Hejsan!

Nu har jag fritt. några minuter tidigare en vanligt.

Idag ska vi grilla på boendet. Det ska bli jätte gott. Och jag är så hungrig nu. Jag har ont i foten fortfarande. Men jag har smörjt in den och ska göra det ikväll innan jag ska sova med. Det är ganska så skönt att smörja in foten och frycka på den när jag smörjer in den. Och salvan luktar så starkt. Så jag vill hosta när jag luktar på den.

I morogn åker vi och tittar på Ester. Det ska bli kul. Så jag ska gå till Ica idag och handla lite grejer. Till en sallad eller något. Efter som jag nog är ganska hungrig när vi åker dit. Men så är det.

Så jag tar sommarlov i morogn! Haha! Skönt med lite tidigare sommarlov. Nej nu ska jag titta på annat.

Ha det så bra!

Jag är så hungrig!

...

Hejsan!

Nu ska jag bara göra smörgåsar sen är jag klar. Skriver kanske i efter  middag när vi har fritt. Och kanske i morgon när jag kommer hem. Vi får se. Jag lägger upp lite bilder.


Tidig morogn

God morgon!

Det är tidig morgon och jag är trött! Men det är måndag och det betyder att jag måste gå upp tidigare en vanligt. Men så är det ibland. Men det är sista gången jag går upp så här tidigt innan sommarlovet. Skönt! Jag får ju sommarlov redan i morgon. Vi skulle igentligen sluta på fredag. Men efter som vi ska åka och kolla på Ester så åker jag hem på samma gång då med. När mamma, Lovisa och mormor endå åker förbi. Så slipper dom åka dit igen. Så så är det. Ska snart platta håret. Sen ska jag göra smörgåsar.

Jessica som här i natt. Hon ringde på kvällen och ville sova här. Och så klart att hon får det. Så nu ligger alla och sover utom jag. Jag är vaken men jag är inte pigg. Jag har fortfarande ont i foten. Jag smörjde in den igår kväll. Men endå har jag ont endå. Ja det går väll inte över med engång men det är iriterande att ha ont. Och jag som aldrig har ont någonstans. Och då blir det mera iriterande. Men nu ska jag fixa mej lite. Skriver kanske när jag plattat gåret. 


Godkväll

Hejsan!

Nu är det kväll och ska igentligen gå och göra mej i ordning snart. Men jag får se hur länge jag blir uppe. Haha! Nu kom jag på att jag måste göra iordning mina smörgåsar till imorgon till frukost. Men jag måste titta om Lovisa och Jessica är vakna först. Så jag inte går in och låter där inne så jag väker dom.

Jag har fått så ont i min fot. Mamma säger att jag har fel skor. Men jag tror att det mera är för jag gick ca en timme på idrotten i torsdags. Och där är golvet hårt. Men mina skor är också helt slut nu med. Så det kanske är det endå också. Så jag får väll köpa nya. Eller ja jag har köpt nya. Men dom ska jag inte ha i skolan. Utan hemma. Men jag tor med mej dom till Bollnäs så kan jag ha dom på mej när vi ska åka iväg.

Just det ja jag måste skriva vad jag ska köpa för grejer. Jag ska ju göra en sallad till mej i morogn. Så jag inte blir så hungrirg när vi ska åka och titta på Ester. Vi ska stanna i Sundsvall på Ikea och äta. Men det tar ca 2 timmar att åka dit. Så jag fixar något jag kan äta i bilen. En liten sallad ska jag göra kvällen innan.

Sen i morogn ska jag packa ner ALLT jag ska ha med mej hem till sommaren. Jag kommer ju vara här hemma hela sommaren som vanligt då. Skönt med sommarlov! Jag tar med mej kameran så kan jag lägga ut liste bilder sen när vi var och tittade på Ester. Det ska bli så kul att åka och kolla på henne. Sen ca en vecka efter ska vi hämta Lovisas lilla hund Ester. Det ska bli så kul. Och undra vad Wilma kommer att säga. Jag tror hon kommer tycka det är kul. Hoppas det! Försesten mormor ska också följa med och titta på Ester. Kul att mormor följer med också. Jag älskar min mormor ♥

Nej nu ska jag äta lite godis. Sen blir det borsta tänderna. Och stänga ner datorn för ikväll. Men jag kanske skriver i morgonbitti innan jag åker.

Ha det så bra! Och god natt på er alla. Sov bra i natt. Godnattkramen


Den här kommer jag ihåg


Idag och i morgon

Hejsan!

Jag orkar inte lägga upp bilder just nu och har inte haft lust på hela helgen.Haha! Varför vet jag inte haha! Men men så är det ibland.

Idag behöver jag inte packa mycket alls. För i morogn behöver jag bara ha med mej en påse och min lilla väska. efter som jag åker hem i morgon haha! Ska bli skönt och lite kul.

Igår kväll när jag nästan sommnat, alltså jag halvsover. Så drömmer jag att jag smyger in till folk i ett hus. Och det är så läskigt. Alltså men vet aldrig om någon ska se en då. Och då vaknar jag och kan nästan inte somna om.

Nej nu ska jag gå och duscha.



Jag är med och tävlar

Jag är med och tävlar hos grusoanglastoft om Rosewater handtvål & handkräm.

Lite låtar

Hejsan!

Just nu är jag hos mormor och morfar. Vi ska äta mormors pannbiffar, potatis och lök idag det ska bli jätte gott.

Ny mobil

Hejsan!

Nu är det fredag igen och jag ska åka hem idag. Ska bli skönt att åka hem. Wilma har tagit bort tratten! Lilla gumman. Hon måste ju vara överlycklig nu. Mamma skickade en film till mej på mobilen när Wilma tvättade sig. Och han var så söt.

Just det ja jag har skickat efter en ny mobil. Eller jag gjorde det förra helgen. En Nokia N85. Så nu längtar jag efter den.

Jag har börjat packa nu. Jag har 4 eller 5 papperskassar på mitt rum på boendet. Men jag packar allt på måndag. Som ska med. För det var lite svårt att packa allt. Jag viste inte om det var något jag skulle ándvända. Men på måndag blir det stopackning. För på tisdagen ska mamma, Lovisa och mormor hämta mej. Så ska vi åka och titta på Ester. Det ska bli så kul. Vi har ju bara sätt henne på bild. Men nu på tisdag ska vi få se och träffa henne på riktigt. Det ska bli jätte kul.



Lovisas blogg där kan ni läsa mer om Ester.

Kycklingtacos

Hejsan!

Idag är det torsdag. Men jag slipper städa idag bara för att jag städade igår. Men tvätta ska jag göra. Sen blir det nog packa ner massa kläder och saker i papperskassar. Idag ska vi äta kycklingtacos det ska bli jätte gott. Det var så länge sen vi åt det nu. Det måste vi äta någongång hemma mamma! Jag kan laga den maten.

Sen ska jag prata med mamma och kolla om dom tog bnort stygnen på Wilma. För hon hade tydligen slickat och så på såret. Så mamma viste inte riktigt om dom skulle ta bort det. Men jag hoppas det ska gå. Hon mår ju så dåligt av att ha tratten på sig. Lilla gumman.

Och på tisdag ska vi jag, mamma, Lovisa och mormor hälsa på Ester. Det ska bli så kul att få se Lovisas lilla Ester påriktigt. Så då slutar jag på tisdag och inte på fredagen.

Nu ska jag titta på annat. om 5 min slutar jag.

Ha det bra! 


Kort skoldag

Hejsan!

Det var en kort skoldag för mej idag. Slutar om 10 min haha!

Jag var kvar på boendet och städade hela mitt rum. Damma, damsög, tvätta fönster och så. Så nu är det rent och fint. Och jag slipper städa i morgon bara tvätta. Jag och Anna fick sjuts av Marie-Louise hit till skolan. Och jag kom hit vid 11:50 tiden. Och nu slutar jag snart. Haha! Lite Kul det där.

Ikväll ska vi på längan gå hem till Marie-Louise och fika. För det är några som slutar fyran iår. Så då ska fika. Det ska bli kul. Sen ska jag väll duscha och så ikväll som vanligt och packa lite till. Jag skulle behöva ta hem dom svarta kudarna och tvätta dom. Sen måste jag ta hem blomman. Och överkastet ska jag ta hem och tvätta. Det är mycke som ska hem. Nu när det blir sommarlov. För jag kommer ju inte tillbax förens i höst. och då vill man inte lämna vad som helst heller. Och sen Behöver man vissa saker också. Men nu ska jag titta andra grejer.

Ha det bra!


Gott!

...

Hejsan!

Nu sitter jag i skolan igen och ska om typ 20 min gå till Omsorg och ha bild.

Jag tror jag hjar fått ett myggbett på mitt ben. Jag blir galen det kliar som fan. Jag blir galen haha!

Idag ska jag packa så mycket som  det går i papperspåsarna. Så jag slipper packa allt på torsdag. Jag vet inte vad jag ska skriva just nu. Men jag lägger ut lite bilder.


Jag vill ha höst!

Hejsan!

Nu sitter jag i skolan. Vi har nyss varit ute och tagit bilder. Det var kul, vi tog sommarbilder. Jag vet inte vad vi ska ha dom till. Men det visar sig väll. Det är jätte varmt idag. Fy Det tycker jag inte om! Det ska vara höst och inte så varmt. Hösten är bäst. Idag ska jag nog gå till ica och handla tvättmedel, kassar och några påsar. Jag ska ju börja packa in för sommarlovet. Och jag har inga kartonger. Men jag tar kassar och lägger allt i. Idag ska jag göra köttbullar, potatis och gräddsås. Det ska bli jätte gott. Jag är så hungrig nu.

Men nu ska jag titta på andra saker.

Ha det bra!


God morogn på er

God morgon!

Nu sitter jag här och har plattat håret och packat lite. Jag ska packa och göra smörgåsar lite senare. Men nu ville jag sitta här en stund. Idag vet jag inte vad vi ska göra i skolan, eller jag ska kolla om ledigt när vi börjar i skolan igen. Vi börjar ju på en torsdag. Och jag tycker det är onödigt att åka ca 13 mil för att inte ens vara i skolan en hel dag. Det blir bara onödigt. Så det ska jag kolla. (Jag gjorde texten större där för att jag ska kommaihåg det)

Idag ska vi äta potatis, köttbullar och gräddsås. Det ska bli jätte gott. Sen så kanske jag ska gå och handla tvättmedel och flera kassar. Jag måste ha många kassar för att jag ska packa allt inför sommaren. Så ja det blir kanske 5 eller 6 st till och några såsar. Men nu ska jag titta på annat. Jag kanske skriver i skolan innan vi slutar sen.

Ha en bra dag alla! ♥

RSS 2.0