Idag blir det kycklingtacos!


Svamp


The Offspring - The Worst Hangover Ever


Jag älskar musik!

Musik betyder jätte mycket för mej. Det går inte en dag utan att jag lyssnar på musik. Jag lyssnar på musik minst en gång om dan. Musik har hjält mej också. När jag gick på skolan i Mora så lyssnade jag på musik heladagarna när jag kom hem och på bussen på vägenhem och till skolan. Och jag kunde sjung med Eminem och Petters låtar haha! Men nu har jag så mycket att göra så nu kan jag inte längre. Jag vart gladere när jag fick lyssna på musik och sjunga men ibland. Jag älskar musik!


Min fot

Fan vad jag hatar min fot!!!
Har ont nu igen. Bara för jag inte tränat den på flera dar. Då får jag ont i in i helvete. Och att kommahihåg att träna den varjedag, varje kväll. Jaa det är inte lätt att komma ihåg att göra varje kväll. Och jag blir så arg på mej själv! Jag VET att jag måste träna mina fötter. Men endå glömmer jag det med en gång. Jag måste ha en väldigt liten hjärna! Jag blir också varm där jag har ont med. Jag vet ju varför jag får ont. Och endå glömmer jag och träna dom varje kväll. Det är drykt. Och att jag glömde smörja in foten igår innan jag la mej är också en sån sak jag måste komma ihåg. Så det ska bli bättre.

Nu menar jag inte att dom på bb gjorde fel. Men hade dom märkt redan då att mina fötter var snea hade jag inte haft så här idag. Men det är som det är och det går inte att göra något åt nu.

Fick bara lov att skriva av mej lite!


Jag är med och tävlar!


Jag är med och tävlar hos Sofia

Bild vi fixade i skolan idag


Foto: Jenny (Min lärare)


:)

Hejsan!

Nu sitter jag i skolan och slutar typ om 10 min. Sen ska jag till boendet och städa. Sen ska vi på hela längan äta tillsammans. Alltså vi på 95,96 och 97. För det var bara 2 elever i varje lägenhet. Så då ska vi äta nuggets och ris. Det ska bli gott. Det var ett tag sen jag åt det nu.

Nu ska jag kolla annat. Men kanske skriver senare när jag håller på att städa eller när jag har städat. Vi får se när det blir.

Kanske inte så roligt innlägg haha!

Hejsan!

Idag är det torsdag och jag har sovmorgon idag igen. Idag ska jag städa mitt rum och sen tror jag vi ska jobba med skoltidningen i skolan. Jaa jag vet inte vad jag ska skriva om nu haha! Kanske har något roligare att skriva sen när jag kommer från skolan igen sen. Hehe! Fast då ska jag städa haha! Så jag vet inte när jag skriver igen. Kanske på skolan. Vi får se när det blir. Åååh vad jag längtar till min lägenhet nu. Men får åka dit nästa helg. Det ska bli kul. Så då ska jag fixa och greja där borta i mitt lilla hem :) Nu måste jag göra mej iordning.

Sovmorgon idag!

Hejsan!

Idag är det idrott så jag fick sova till 6:15 Skönt! Och har nu plattat håret och så. Så snart blir det ner och äta frukost med. Sen upp igen och packa i rena kläder. Sen idag ska vi i klassen och Sarah läraren vi har på onsdagar. Åka och hällsa på Jessica på hennes praktik. Det ska bli kul. Så idag får jag träffa Jessica, det var ett tag sen vi träffades på en onsdag. Men det ska bli kul.

Sen ikväll ska vi iväg och äta tacos alla på hela skolan ska bort (ikväll). Men jag äter sen vill jag hit till boendet igen. Så Marie-Louise skjutsa hit mej ikväll igen. Så det är bra. Jaa nu ska jag kolla lite andra grejer sen blir det fukost.

Bilderna!

Här är bilderna på lägenheten. Jag vet det är stökit på bilderna. Men det skräpet är borta nu. För det tog vi och slängde i sändags. Och jag tog bilderna innan. Sovrummet glömde jag ju att ta kort på. Så det får ni se sen.



Bilderna

Hejsan!

Jag lägger in bilderna från lägenheten idag. Men glömde ta kort på sovrummet.  Men kök och vardagsrummet är med på bild. Men lägger in det sen. Måste gå till bussen nu.

Jag är med och tävlar...

hos liselottesjodin


Okej haha!


Jag gjorde frågor på facebook om vad mitt barn ska heta när jag blir äldre. Om jag får barn. Och han ska tydligen heta Bo-Ragnar. Haha! Men det ska han inte. Om jag får någon son någon gång ska han heta Mats efter Morfar.


Längtar hem till mej!

Hejsan!

Nu sitter jag i skolan och slutar typ om 20 min. Så då åker jag hem till Orsa igen. Sen imorgon blir det att åka hem till mej i Falun och vara där över en natt med Jessica. Det ska bli kul. Och jag hoppas då min bovärld har fiksat min tv. Instalerat tv-kanaler och sådär. Så jag och Jessica kan titta på tv imorgon kväll. För körslaget börjar ju i helgen på lördag sa Jessica. Så det måst vi ju titta på. Sen pratade Jessica och jag om jag vi skulle äta för mat på lördag. Vi bestämmde då köttbullar och potatis. Men jag ska fråga henne om hon inte vill ha något godare på en helg. Kanske pommes och kyckling eller något. Det hade varit gott. Jag har ju en massa såser hemma också som vi kan ta. Jag ska prata med henne sen.

Det var jätte fint när mamma och Lovisa gjort iordning. Men Jessica och jag ska ficka mer så det ser ut som ett riktigt hem. Det är ju lite tomt nu. 

Mattorna ska på sin platts
Bordet ska ha duk och sådär
Gardiner ska upp
Det ska diskas
Sängen ska renbäddas

Sen är det väll säker fler saker men kommer inte på något mer nu. Hehe! Men vi får se vad det blir mer. Jag tar kort under helgen och jag har datorn med mej så då blir det att ta kort. Jag ska försöka komma ihåg det.

Ska kolla annat nu. Slutar typ om 13 min.

Idag och helgen!

Hejsan!

Har inte skrivit på länge nu. Men har inte haft lust hehe!

Idag ska jag städa och tvätta. Idag känner jag att jag orkar inte städa så mycket. Så jag städar fort idag. Vi var och matade äner nyss och tog kort. Det var kul! Mamma är idag hemma i lägenheten och fixar. Och hon hade fixat till köksbordet och stolarna. Sen databordet också. Tack mamma! Så på lördag ska jag och Jessica sätta upp gardiner, lägga ut mattor och en massa. Jessica kanske vill diska mina saker. Jag och Jessica ska ju sova hemma hos mej också. Så då ska vi äta mat hos mej också. Jag frågade i tisdags om hon ville ha pasta och skinksås. Men hon viste inte. Men jag hoppas hon vill det. Jag är så sugen på det. Sen ska vi nog äta varmasmörgåsar. Efter som jag fick min varmamackorgrill av mamma och Lovisa när jag fylde år förra året. Och det är så gott med sånna. Skinka och smält ost i. Åååh vad gott! Sen ska vi nog göra cola med min maskin också. Jag ska ringa Jessica idag och prata med henne. Eller jag kollar om hon är på msn så kan vi prata där. Annars pratar vi väll imorgon :)


Maten från boendet för länge sen!
Det är så gott med sallad och gurka till.


Våran Engelskagrupp är bäst

Hejsan!

Idag blir det engelska med Mona. Som jag inte haft på fler veckor. Vi har ju så kul på engelskan. Så jag har faktiskt saknat det. Vi tar det lungt och har kul. Det är så det ska vara tycker jag. Vi är ju bara 4 st med Mona och det är skönt det med. Att vi inte är så många. Dom delade ju upp 2-oerna och 4-orna förr till 2 olika grupper. I våran grupp tar vi det lungt och strässar inte något alls och så. I den andra gruppen har dom det svårare. Och det hade jag inte klarat i alla fall. Men våran grupp är bäst haha! :)

Nu måste jag snart ner och äta frukost :)

Haha!


Denna låt kan jag inte låtabli att lyssna på hehe!


Han har ju rätt han serut som Jesus faktiskt haha!


Min lägenhet!

Ja jag vet det är lite stökigt. Men bara jag får rästen av grejerna som fattas så ska det städas som fan!





Lite frågor bara!

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
3 st när jag är hemma och när jag är i Bollnäs är det 5 st.

Vilken svordom använder du mest?
Fan

Äger du en Ipod?
Nej

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
06:00


Hur många resväskor äger du?
En rullväska.

Använder du flip flops även när det är kallt ute?
Nej usch sånna är obekväma

Var köper du dina matvaror ifrån?
ICA såklart


Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
Jaa

Vilken var den senaste filmen du såg?
Kommer inte ihåg vad den heter


Har någon av dina vänner barn?
Nej msn-kompis bara.


Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Det vet jag inte

Har någon någonsin kallat dig lat?
Jaa säkert

Tar du medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Ingen

Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
Oboy isåfall

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Inte vad jag kommer på nu.


När var senast någon stötte på dig?
Vet inte

Vad åt du till middag?
Åt nyss frukost haha!

Använder du huvtröjor?
Jaa alla mina långärmade tröjor är huvtröjor utom en.

Kan du vissla?
Nej inte riktigt

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nej tror inte det

Vem var den senaste som ringde dig?
Mormor

Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
Vet inte. Men jag hoppas inte det.

Vilket riktnummersområde befinner du dig i?
0250

Tittade du på tecknat när du var liten?
Gjorde jag väll men jag har aldrig tyckt om det

Hur stort är ditt närmsta köpcentrum?
vet inte riktigt


Hur många syskon har du?
3 st systrar


Är du blyg inför det motsatta könet?
Nej

Äger du några band-t-shirts?
Inte band men jag har en t-tröja med Magnus Uggla. För kanske 4 - 5 år sen tyckte jag ju om honom


När flög du senast?
När jag var liten åkte pappas familj helikopter en gång

Hur många stolar står runt ditt köksbord?
3 st


Läser du för skojs skull?
Nej jag gillar inte att läsa

Pratar du några andra språk?
Nej

Diskar du din egen disk?
Allas ibland


Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
Nej förr ville jag ha tatuering. Alltså ha mina systrars namn och ett hjärta bredvid varje namn


Vad har du för väder?
Inte sol i alla fall

Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?
Alltså det spelar ju ingen roll om han har mycket tatueringar

Har du en blogg?
Jaa den här är min


Äter du frukost dagligen?
Jaa

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nej

Vilken är din favoritfrukt?
Äpplen äter jag mest

Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
21

Vad var det senaste du åt?
Hårdis

Gillar du senap?
Nej

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Nej!

Sover du på sida, mage eller rygg?
Sida och mage

Tycker du om att krama folk?
Bror på vem det är

Äger du en digitalkamera?
Jaa 2 st

Vad är du allergisk mot?
Inget

Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Nej

Om du hade varit född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Emil eller Mattias


...

Jessica kommer inte hit endå. Hon har ont i Magen och är hemma från skolan idag.

Idag

Hejsan!

Sitter just nu och tar det lungt i fotöljen.

Idag kommer Jessica hit efter sånglektionen. Så kommer Sylvia och hämtar henne när hon slutat jobba.

Imorgon åker jag till lägenheten och fixar lite. Diksar, Sätterihop lite grejer om jag hinner. Jag vill få så mycket som möjligt klart. Så det bara är att fixa med sängarna och det när dom kommer sen. Jag längtar till dess.

Idag ska jag byta sängkläder i alla fall. Lakanen kan jag kanske slänga ut på balkongen idag. Och låta dom vara där över dan till ikväll. 

Kvällen och lite till

Hejsan!

Sitter just nu och tar det lungt vid datorn. Har tittat på Familjen Anorlunda ikväll. Och det var bra som vanligt.

Imorgon kommer min lillasyster Jessica hit efter sånglektionen. Och hon ska vara här till Sylvia slutar jobbet för då kommer hon och hämtar henne. Jaa sen vet jag inte vad som händer.

Mormor och morfar var ju här idag i alla fall och åt tacopaj med oss. Så hade mormor och morfar köpt med sig sallad och gräddfil till pajen. Det var gott.

Imorgon ska jag nog bädda rent i min säng. Jag börjar känna att det skulle behövas nu. Jag älskar ju rena sängkläder och skulle kunna byta ja vartredje dag. Men det blir så så mycket att tvätta så det kan jag ju inte. Men det hade varit skänt.

Denna låt är bra. Tror det är min moster som gjort att jag gillar den. För hon lyssnade på den mycket när jag var liten.


Paj, lägenhet och mormor o morfar

Hejsan!

Idag kommer mormor och morfar och ska hämta 2 st byråer och sen ska dom äta hos oss. Och vi ska äta paj idag. Jag städade nyss i vardagsrummet. Jag ska nog hoppa in i duschen nu innan mormor och morfar kommer också. På onsdag åker jag nog hem till mej till lägenheten och är där över dagen. Jag måste ju diska en massa. Har bara diskat lite av det som ska diskas. Sen ska lite grejer skruvas ihop också. Men nu ska jag hoppa in i duschen!

Min snälla farmor och min snälla farfar!

Min snälla famor och min snälla farfar åker till min lägenhet när grejerna kommer. Och taremot mina saker. Farmor ringde och sa det igår. Hon sa eftersom både hon och farfar inte jobbar så kunde dom åka dit. Och farfar vet vart jag bor och då är det ju bra också. Lägger in en bild på sakerna mamma och jag har beställt.


Bilderna är tagna från Ikea.se


:)

Om jag fick bestämma nu hur mitt liv skulle bli efter skolan. (om jag inte blir tillsammans med någon och så så skulle det bli såhär)

1. Få ett fast jobb så fort om möjligt.
2. Skaffa fosterbarn när jag jobbat ett tag på det fasta jobbet. Som bor hos mej typ varanan helg.
3. När jag är 25 söka om adoption. Helst skulle jag vela ha ett syskonpar då.
4. Om jag får adoptera så vill jag ha en större lägenhet.

Kanske är lite töntigt att skriva det här haha! Men hade bara lust att tala om hur jag vill ha det om det blir på detta sätt.

sitter i fotöljen

Sitter just nu i Fotöljen och tittar på Svensson Svensson och har datorn i knät.

Denna låt tycker jag är så fin. Jag ryser när jag hör den.


Lite bilder jag tog här från bloggen


Jag måste bara säga det. Jag var mycket sötare när jag var liten.


Falun!

God morgon!

Idag blir det Falun igen. Med Lovisa, Jessica och Ester. Då ska vi packa upp grejer jag köppte igår. Och jag ska diska en massa. Och Lovisa skulle skruva ihop lite grejer. Synd att man inte kan sova i Falun en. Men det ska vi fixa sen när sängarna kommer. Då kan man sova hemma hos mej.

Det känns bra att säga hemma hos mej och hemma till Falun. Jag hoppas det känns lika bra att bo där också sen. För om det känns bra redan nu så kommer det nog kännas bra sen också det tror jag. Men nu måste jag fixa iordning mej så jag hinner. Och kanske väcka Lovisa också snart.


Ikea i Uppsala

Blir Ikea i uppsala! :D

Ikea

Hejsan!

Stängt på Ikea idag med. Jag blir så arg! Fan alltså. Och det är klart att det ska hända just mej. När jag ska köpa grejer och fixa. Ja då ska det vara stängt. Dom har ju mätt snö varje dag på taket. Varför inte skotta av det redan då då? Jag fattar inte. Jag blir så arg. Dom öppnar säkert vecka 12 när jag kommer tillbaka till skolan igen. Jag skulle inte bli förvånad alls. Så jag kan nog glömma mitt Ikeahem som jag alltid velat haft. Jag kanske får köpa allt på åhlens, jysk och sådär. Det blir dyrare. Men vad ska jag göra? Jag vill ju ha mina saker! Det är bara på måndag kvar vi kan åka OM dom skulle ha öppet då. För annars jobbar mamma. Och jag har inget körkort så jag kan inte åka ner själv!

Bild hittad på google.se


Åka till Ikea idag!

God morgon!

Nu snart ska jag börja göra mej klar så åker jag och mamma vid 6 nu på morgonen igen. Så vi hinner lämna lite grejer och så. Sen åker vi till Ikea och handlar och möter där Lovisa, pappa och farfar.

Ska gå nu och göra mej iordning!


RSS 2.0