Ester låg nyss och tittade på programmet Amigo nyss! :)


Men nu ligger hon och sover


Lite av min dag


Johanna  och våra väskor när vi väntar på bussen påväg till skolan

Vägen vid trotoaren

Åt frukost i skolan. Hade värkligen ingen lust att äta när jag skulle. Åt då bara ett tunnbröd.

Sylvia och Ida kom och hämtade mej.


Fredag idag

Hejsan!

Nu sitter jag i skolan och slutar typ om 20 min. Så blir att sitta på en buss i ca en timme och 40 min. Sen kommer pappa och hämtar mej när jag är klar på Ica så sjutsar han hem mej till mamma. Sen blir det att laga mat till mamma kommer hem ikväll. Vad det blir vet jag inte. Men när jag sickade sms och frågade mamma vad jag skulle handla sa hon att jag kanske skulle handla pommes. Men jag måste köpa något jag kan äta när jag kommer hem. Annars hungrar jag ihjäl haha!

Imorgon blir det ialla fall att åka hem till lägenheten. Det ska bli skönt!


ååh vad sugen jag blev på tacos nu!


Ska packa klart och så nu. Och vitatminer har jag tagit nyss också.


Fredags morgon!

Hejsan!

Idag åker jag hem till mamma igen. Sen imorgon blir det att åka hem igen och vara hemma till på söndag.

DAGENS VILL HA: Godis till ikväll

DAGENS KLÄDSEL: Mjukisbyxor, linne och adidaströjan

DAGENS FRISYR: Utsläppt

DAGENS HÄNDELSE: Åka buss i ca en timme och 40 min

DAGENS PLANER: Laga mat till mamma kommer hem

DAGENS SAKNAD: Vet inte

DAGENS DUMMASTE: Vet inte

DAGENS SJUKA: Ingen

DAGENS DROG: Frukost

DAGENS ROLIGASTE: Att träffa dom där hemma

DAGENS FAVORIT: Vet inte

DAGENS KÖP: Lite godis kanske och kanske mat

DAGENS GODIS: Blir väll säker choklad

DAGENS HUMÖR: Trött nu

DAGENS ORD: Vet inte haha!


Jag tävlar...


...hos Bullar med jordgubbssaft

Åt glass nu ikväll :)


Jag älskar att ha nybäddad säng


Tvätt


Hängde nyss upp tvätten och nu är det bara huvtröjorna och en sovtröja kvar att hänga upp. Men dom hänger jag upp i mitt rum så får dom torrka här. Dom får aldrig plats i torrkskåpet. Det är så fullt där haha!


Salvor är bra!

När man är torr om händerna är ju en salva bra. Denna har jag jag alltid i väskan. För ibland blir jag torr på händerna och då är det skönt att ha en salva. Den luktar gott också. Så jag denna tycker jag ni ska köpa om ni har torra händer.


Lite bilder från idag

Cilla köpte en cola

Lite blommor

Jag


Ska inte vara på Medie idag

Hejsan!

Idag ska inte någon på programmet var på programmet men lärarna. Utan alla är plserade på olika program. Vissa på samma och så. För våran räktor ville prata med all personal på programmet. Och då ska jag vara på handel. Sen nästa torsdag blir det att vissa från handel kommer till oss. Eftersom vi har samma rektor så ville hon prata med dom också. Så  idag ska jag, Cilla och Oscar inte åka med idrottsbussen. För en Lotta på handel kommer och hämtar oss. För vi ska vara med posten idag först. Sen ska vi till café och sen affären. Så jaa en liten anorlunda torsdag.

Ikväll


Detta fick jag i mina ägg haha!


Nu blir det duscha sen Andra Avenyn för mej då


Några sanningar om mej!

Jag har 3 systrar

Jag har Världens bästa mormor och morfar

Jag går i Världens bästa skola

Jag har aldrig gått i 6-an

Jag har 2 ödlor

Jag tycker att Magnus Betnér är snygg

Jag har en egen dator

Jag har 2 mobiler

Jag har en egen lägenhet

Jag räknar ofta fönsterrutor

Jag har fått min datamus av Olle

Har man en gång varit dum mot mej glömmer jag det aldrig

Jag har alltid tyckt Nordman varit bra

Jag har klippt av min lillasysters hår när vi var små

 


Hade en 20-a så köptte lite ägg haha!


Skakade som fan imorse!

Nu ska jag ta och tala om vad som hände med hunden.

Jag skulle gå till idrotten imorse. Så gick jag som vanligt. När jag har bara en liten bit att gå kvar så ser jag en husse, en matte, 2 barn och den lilla hunden. Så kommer det en till hund med 2 mattar. Så går den hunden som har 2 mattar förbi den andra hunden. Och den hunden dom går förbi skäller och vill gå fram och så. Då drar hussen i hunden och skäller på honom. Hunden fortsätter att skälla. Då drar hussen i hunden igen. Och lyffter upp hunden i kopplet. Efter jag gått en bit säger jag hökt "Fan och strypa hunden sådär" Men jag vet inte om jag sa det så hökt så han hörde. Men jag hoppas han hörde. Men fan vad jag skakade efter det. OCh fick lov att tala om det för anna direkt. Men jag vart så chokad så jag tänkte inte på att göra något heller. Jag kompå efteråt. Att jag ville gå fram och fråga vad fan han höll på med. Och att man inte gör sådär.

Jävla idiot!!!!!! Ser jag honom göra sådär igen kommer jag fan fråga vad fan han håller på med!!!!!!!!!! Fan vad arg jag blev och skakade!


Onsdag 28 April kl:14:55

Hejsan!

Ikväll ska jag skriva en grej som hände idag. Jag såg en hund med en matte och en husse och 2 barn. Men som sakt jag skriver det sen för jag känner att jag hinner inte nu. för jag slutar typ om 13 min.

Idag blir det god mat på boendet. Eva ska göra den goda kycklinggrytan igen åååh vad jag älskar den.

Vad hungrig jag är nu känner jag. Så det ska bli så gott med mat.

Men ska kolla annat nu. Så skriver jag senare :) 

Onsdag-morgon

Hej!

Idag så har jag idrott på morgonen det är därför jag kan sitta här nu hehe! Annars hade jag stått och väntat på bussen nu. Det är ganska så bra att bo nära idrottshallen. Har nämligen idrott direkt på morgonen 2 gånger i veckan haha! Så det är ganska skönt att gå upp tidigt dom andra dagarna när jag gör det.

Som vanligt på onsdagar ska vi nog hålla på med hemsida. Det är ganska så kul. Vi lägger ju in våran skoltidning på internett. Men vi lägger in den på tatorerna först. När vi fixar det. Sen lägger Sarah in allt på internett sen.

Jag tänkte här om dagen. Tänk om man skulle uppinna någontig som alla har nytta av. Som tillexempel en gaffel eller skor. Haha! Alltså precis vad som hällst (stavning?). Det hade varit kul då hade man kanske blivigt rik. Man ska kanske igentligen tänka på det. Tillslut kanske man kommer på något. Men blir kanske lite svårt. Men man vet aldrig när det kommer upp något i huvudet. Som alla har nytta av. Haha!

Nu ska jag titta andra saker. Men ha en bra dag allihopa! :)

Hemlängtan!

Villken hemlängtan jag fick nu. Så helt plötsligt. Så jag hoppas dagarna går fort nu så att jag får åka hem till mej.


Med ner till tv-n


Och kameran såklart följer med ner.

Nu ska jag ner och träna fötter och titta på tv.


Inte pyttipanna idag

Det blev inte pyttipanna utan köttfärslimpa och potatis istället. Fan vad gott!

Jessica i min klass srev upp 2 st sidor där man kan bestella filmmer ifrån. Så ska kollade om dom har Simpor och Grodfötter :) Ska kolla det nu.

Slutar nu

Nu sitter jag i skolan och tar det bara lungt. Ska snart ta bussen till boendet. Blir att äta mat när den är klar. Hoppas det blir god mat idag. För idag är jag hungrig. Men vi får se vad det blir. Det är Anna som lagar maten idag. Jag har för mej att det skulle bli pytt i panna idag. Inte världens godaste mat. Men jaa jag kan väll äta det. Men skulle aldrig äta det hemma. Isåfall skulle jag gjort egen. Då blir det ju som kött och potatis. Men när vi äter det på beondet så har massa grillkrydda på.

Oj nu är klockan mycket nu måste jag gå till bussen. Skriver senare! Ha det bra!

Måste kommapå vad jag ska skriva

Hejsan!

Jaa det är svårt att skriva något när det är 16 st som går in på bloggen på dagarna ibland. Och ingen skriver vad dom vill läsa. Men jag får försöka tänka idag över dan. Ska snart gå ner och äta frukost.


Simpor och Grodfötter

Finns det någon som har en film med Simpor och Grodfötter. Eller om någon vet vart det finns att köpa, eller finns det kanske något klipp som man skan titta på?

För jag skulle så gärna vela se det igen. Tittade ju på det när jag var liten. Och jag tyckte det var så läskigt. Såp jag skule vela se det igen.


:)

Sitter nu på skolan och tar det lungt. Har fritt nu innan vi slutar. Sen ska jag till boendet och laga mat. Eller om vi tar något ur frysen. Jag får se när jag kommer dit. Jag hade skrivit Fläsk och potatis. Men det är bara jag, Johanna och Marie-Louise som ska äta. Så då kunde vi inte äta det. Så då får vi ta något annat. Hoppas det blir något gott. För jag är skithungrig idag.


Vad vill ni läsa?

Jag vet inte vad jag ska skriva ibland. Det är därför det inte blir skrivet här ibland. Men för att det ska bli bättre kan ni hjälpa mej om ni vill. Ni kan skriva vad ni vill läsa. Ni kanske vill att jag ska ta några speciela bilder varje dag. Jag vet inte vad ni vill läsa. Jag vet bara att jag vill skriva på bloggen så mycket som möjligt.

Men som sakt ge föslag! :D


Längtar

Hej på er!

Idag är det måndag och det betyder skola igen. Skönt! Men längtar till i helgen då ska jag hem igen. Fan vad skönt det är och vara hemma. Men ska sen börja med att åka hem på fredagen så jag hinner vara hemma. Annars hinner jag bara sova hemma sen hem till mamma igen. Och det vill jag inte. Jag vill ju vara hemma också. Jag längtar till sommaren jätte mycket. Då jag ska flytta dit helt. För varje gång jag åker hemifrån vill jag inte åka iväg. Där är där jag bor nu i stan. Hahaha! Tänk att jag bor i en stad. Fast jag är uppvuxen på ett sånnt litet ställe. Haha! Konstigt igentligen att man kan vela bo på ett så stort ställe när man är uppvuxen på ett litet ställe. Haha! Men jag gillar som sakt folk omkring mej och så. Och trafik.


Nu är klockan mycket ska snart sova


...


Gott!


Rubrik

Är jag hos mormor och morfar nu. Men här är lite frågor. Kom inte på något annat.

Vad heter du?
Evelin
Vad är det för för på byxorna du har på dig?
Mina svarta mjukisbyxor
Vad lyssnar du på just nu?
När dom andra pratar.
Vad gjorde du igår kväll?
Åkte bil
Vad var det sista du åt?
En bulle
Hur är vädret hos dig just nu?
Soligt
Vem var den senaste personen du pratade med i telefon?
Kommer inte ihåg
Hur mår du idag?
Bra
Vilken är din favoritdryck?
Vatten
Favoritsport?
Ingen
Hårfärg?
Brunt 
Ögonfärg?
Blåa fast jag tycker dom är gröna
Syskon?
Lovisa, Ida och Jessica
Favoritmånad?
Augusti och September tror jag
Favoritmat?
Tacos, Mormors gryta och annat massa
Senaste filmen du såg?
Kommer inte ihåg 
Favoritdag i veckan?
Lördag tror jag
Sommar eller vinter?
Vinter
Choklad- eller vaniljglass?
Choklad
Hur bor du och med vem/vilka?
Jag har en egen lägenhet där bor jag ensam och sen bor jag med 2 kompisar
Hur ser din musmatta ut?
Svart
Kan du nudda näsan med tungan?
Nej
Kan du korsa ett öga åt gången?
Nej
Skulle du själv säga att du är lycklig?
Ja

Morgon nu

Godmorgon!

Vaknade för en stundsen. Idag blir det som sakt att åka till mormor och morfar. Det ska bli kul och skönt. Alltid skönt att åka och vara där en hel dag.

Igår när vi håkte hit hem till mamma igen så åkte vi förbi mcdonalds igen. Och då köpte jag en blåbärspaj. Det var gott. Och en vatten. Vattnet tog dom från kranen med en gång. Och det var inte ens kallt. I Mora har dom en maskin med iskallt vatten. Och det är gott. Men jaa där var vattnet inte ens varmt. Men fick lov att dricka det endå. efter som jag var törstig.


...


Smakat!

Smakade nyss den nya chokladen med passionsfrukt och chili. Den var faktiskt god. Förra året var det ju choklad med färska jordgubbar i en nyhet. Och iår är det passionsfrukt och chili. Jag hoppas den med jordgubbar kommer tillbaka någon gång den var ju så god.


Åka hem till mamma igen nu!

Blir snart då att åka hem till mamma igen då. Mamma kommer snart och så åker vi hem till mamma igen.

Ikea är bra!

Har jag sakt att jag värkligen ÄLSKAR Ikea? Mitt hem består av Ikeagrejer. Hehe! Billigt, bra och fina saker det är Ikea det. Man hittar alltid något när man är på ikea. Ikea är bäst. Allt finns där.


Bloggen!

Vad vill ni som läser min blogg läsa? Jag vet inte vad jag ska skriva om ibland. Sitter och tänker och tänker. Och har lust att skriva.

Men har ni något förslag? Isåfall får ni gärna tala om det :)


Lite bilder från idag blev bara 2 bilder haha!


Lite av varje

Jag har gjort ett underlägg till min blivande katt som jag ska köpa i sommar. Ett underlägg till matskålarna. Så det inte blir kladdigt. Så ja haha! Jag kan ta kort på den sen så får ni se den. Jag längtar till jag skaffar honom.

När jag kommer hem till mamma idag ska jag snabbt fixa lite sen åker vi hem till mej. Och sen handlar och äter. Lovisa kanske följer med. Jag ska försöka kommaihåg att ta kort. Så jag kan lägga in dom kanske ikväll. Eller imorgon vi får se.

Imorgon blir det då att åka till mormor och morfar. Det ska bli kul att åka dit. Som vanligt :D

Vad vi ska äta hos mormor och morfar har jag ingen aning om. Men det blir väll något gott. Det brukar det alltid bli. Älskar mormors mat! Specielt mormors gryta. mm görja tänka på mat nu. Hehe! Var inte någon god mat på skolan nu idag. Mager falukorv och stekt potatis och böngryta fy! Nej mat får jag när jag kommer hem. Men nu ska jag titta lite andra saker. Så skriver jag kanske ikväll. Hoppas jag kommer på något roligt då.


Snart lunch

Sitter just nu i skolan och har lite fritt. Ska snart på lunch och det blir då ingen god mat. Så idag blir det smörgåsar för mej. Sen har jag en smörgås med mej som jag kan äta. Fast den äter jag här uppe på programmet.

Får skriva mer sen. Ska kolla på lite andra saker nu. Innan jag ska på lunch.


Fredag 23 April

God morgon!

Idag ska jag åka hem till mamma en sväng. Sen åker jag och mamma hem till mej. Jag vet inte vilken tid. Men vi får se. Sen ska jag vara hemma i någratimmar. Och mamma och Carina skulle iväg. Så då får jag vara hemma några timmar. Skönt att komma hem lite. Var där i helgen med. Och nästa helg ska jag dit igen haha! Åker dit mycket nu. Men det är bara skönt.

Nu ska jag snart ner och äta frukost. Är hungrig men inte frukost sugen. Kanske ska ta med mej och äta i skolan. Så äta bara lite här. Blir nog så. Brukar bli så när jag inte är sugen alls på frukost. Men nu ska jag titta lite annat sen blir det att gå ner och fixa frukost och så.

Frågor haha!

1. Vad är klockan: 06:18
2. Vilket namn står på din legitimation: Evelin mer säger jag inte
3. Smeknamn: Evvis, Evvi, Linus, Evelinus
4. Vad heter dina föräldrar: Malin och Krister
5. Antal ljus på din senaste tårta: Oj det vet jag inte 
6. Husdjur: Katten Wilma, Ödlorna Gnistra, Spraka och Åke. Sen har Lovisa hunden Ester.
7. Hårfärg: Brun
8. Favoritfärger: Svart, brunt, grått och rött
9. Piericing: Nej
10. Tatuering(ar): Ingen
11. Födelseort: Någonstans i Dalarna
12. Bostadsort: Jaa du
13. Nuvarande bostad: Ett radhus, en lägenhet
14. Har du varit kär: Ja
15. Har du varit någon annan världsdel: Nej tror inte det
16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4 är bäst
18. Kaffe eller glass: Glass
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur haha!
20. Salladsdressing: Vet inte jag brukar ha gräddfil
21. Färg på strumporna: Svarta
22. Lyckotal: Vet inte
23. Favoritfilm: Olika
24. Favoritcitat ur en film: Vet inte
25. Bästa semestern: Jag vet inte
26. Favoritmat: Tacos, Mormors gryta.
27. Bästa veckodagen: Lördag
28. Senaste låt du lyssnat på: Kommer inte ihåg
29. Tandkräm: Olika
30. Favorit TV-program: Andra avenyn
31. Favoritrestaurang: Vet inte
32. Favoritfågel: Om jag måste välja är det skata.
33. Tycker inte om: Kommer inte på något nu
34. Sport att titta på: inget!
35. Snabbmatsrestaurang: Vet inte
36. Senaste sjukhusvistelse: Det kommer jag inte ihåg. Så längesen var det
37. Favoritdricka: Vatten
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Vitt
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Har inte körkort
40. Vem/var är du om 10 år: Då hoppas jag att jag bor där jag har lägenheten. Fast i en större lägenhet med sambo och kanske barn. Och har jag ingen sambo så vill jag ha adopterat 2 barn och bor med dom. Med Katten Gunnar och ödlorna Gnistra och Spraka.
41. Vem fick du senast e-mail från: Ellos tror jag det var.
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nej
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Vet inte
44. Vad gör du när du är uttråkad: OLika
45. Fras/ord du använder (för) ofta: ¨Kanske Fan
46. Vän som bor längst från dig: Ida som bor i Sundsvall
47. Vad retar du dig på: Olika saker
48. Det bästa du vet: När alla är glad och lyckliga
49. Läggdags: Bror på om det är helg eller inte
50. Vem tror du kommer att svara på det här snabbast: Va?
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: Va?
52. Vad är klockan: 19:13
53. Favorit Beatle: ?
54. Favoritspel: Spelar inte ofta
55. Favoritfilmmusik: ?
56. Skostorlek: 39-40 Har förstora skor
57. Syskon: Lovisa, Ida och Jessica
58. Favoritpålägg: Ost tror jag
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: Jag vet inte
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Vet inte svårt
61. Bästa bok du läst: Gillar inte att läsa så jag har ingen favorit
62. Är du Internetberoende: Jaa haha!
63. Favoritdjur: Katter och mina ödlor
64. Gillar du snö: Nja bättre än sommar när det är varm i alla fall.
65. Favoritglass: Choklad
66. När köpte du något åt dig själv sist: Godispåse på Rusta till imorgon.
67. Är du långsint: ?
68. Favoritgrupp/artist: Olika
69. Vilken är din bästa egenskap: Snäll och omtänksam kanske?
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Att jag ska skaffa en katt i sommar. Eller det SKA jag haha! :)
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr: Nej ALDRIG!
72. Vad gör du i sommar: Bor flyttar till lägenheten helt.
73. Mest intressanta stad du varit i: Vet inte
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Vet inte
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Vet inte
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: R för 3 år sen typ
77. Favoritgodis: Choklad såklart!
78. Spelar du nåt instrument: Nej men har spelat Fijol när jag var liten. Och sen trummor en gång i veckan när jag gick i typ 8-9-10 i min förra skola.
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Ingen
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Magnus Betnér för han är snygg haha!
81. Vilken film såg du på bio senast: Sommaren med Göran
82. Senaste köpta skiva: Petter tror jag
83. Roligaste konserten: Jag vet inte. Kanske var Nordman när jag var liten :) 
84: Bästa känslan: Vet inte kommer inte på nu
85. Samlar du på något: Jaa
86. I sånt fall, vad: stenar. Och har gjort det sen jag var liten. Sen kokböcker. Som jag också gjort sen jag var liten.
87. Är du feminist: ?
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: Vet inte men inte trumma i alla fall. Då får man massa smällar haha!
89. Favoritskiva: Vet inte
90. Bästa kompis: Ida Söderberg och Jessica Segerkvist
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Vet inte fråga dom
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: ?
93. Favoritlåt: Oika
95. Har du en mobiltelefon: Inte bara en utan 2
96. Vem är du kär i just nu: Ingen
97. Vad är det vackraste som finns: Kärlek
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Till moster i Norge tror jag
99. Är du homo- eller bisexuell: Inget av det
100. Vad är klockan nu när du är klar: 19:37


...

Hejsan!

Idag så är det onsdag och idag är det bad på idrotten. Men jag ska gå ut och gå. Inte tänker jag bada heller. Haha! Ikväll ska jag inte göra någon ting. Eller jaa jag ska väll duscha och sådär. Men annars ska jag inte göra något. Det ska bli så skönt! hehe! Fick sluta tidigare igår med. oj vad klockan blev mycket!

Skolan

Hej!

Måste bara säga att jag går i VÄRLDENS BÄSTA skola. Och VÄRLDENS BÄSTA PROGRAM. Vi på hela programmet gör jätte mycket tillsammans. Men endå är vi upptelade 1-orna försig, 2-orna försig, 3-orna försig och vi 4-or för sig. Men känns det som om vi gör det mesta tillsammans endå. Vi har ju tillexempel tidingen då är vi helt blandat, engelska har vi 4-or med 2-orna. i min grupp är vi 2 4-or och en 2-a och en lärare. och dom andra i en större grupp. Sen vi åker iväg tillsammans. Vi har åkt till Aftonbladet, Expressen, Valbo och en massa. Och sen att precis alla lärare är lika bra allihopa. Och att alla lärare känner en så väl. Som förra veckan jag behövde inte ens säga att jag ville förja med på intervju utan det viste hon redan innan att jag ville. Tänk om alla hade sånna lärare som jag har. Då hade alla skolor varit JÄTTE BRA. Jag kommer sakna skolan som fan när jag slutar nu i Juni. Tänk att jag varit med dom i 4 år. Och tänk vad kul vi haft allihopa. Jag trivs värkligen.


19 April

Hejsan!

Längesen jag skrev nu. Har bara inte haft lust. Men nu så hehe!

I helgen var jag hemma från lördag till söndag det var skönt. Alltid när jag är hemma vill jag inte åka därifrån. Men jag måste ju. För jag ska till skolan och så. Och bussen går hemifrån orten hos mamma. Så då sover jag hos mamma.

Idag var jag och Anna till Rusta.

15 April

Hej!

Idag är det torsdag och idag är det idrott. Bad är det på idrotten. Men jag går ut och går istället. Sen när jag kommer till boendet igen så ska jag städa. Damma, dammsuga, torrkagolv och byta sängkläder. Sen tvätta en massa. Sen åker jag ju hem till mamma imorgon eftersom det är fredag. Sen på lördag åker jag hem till mej. Och är där till söndag. Jag längtar dit som fan.


Hoppas denna choklad finns i sommar igen! :)


Ingen idrott idag!

Hejsan!

Idag sliper jag idrotten! Ska iväg på hammarhajenuppdrag med Agneta och Simon. Jätte skönt att slippa idrotten. Agneta viste direkt att jag ville följa med. Det är ju bad på idrotten så Agneta frågade inte ens om jag ville följa med. Utan hon viste det direkt. Hon sa att jag ville följa med haha! Tänk att lärarna känner oss så bra på vårt program så dom vet precis hur vi vill ha det. Hehe! Lite coolt igentligen. Nej nu ska jag göra mej klar för att sen gå och möta dom!

...

Hejsan!

Sitter nu i skolan och slutat typ om 5 min. Så då ska jag åka till boendet och laga mat. Det blir idag köttbullar med potatis.

Senare idag vet jag inte vad jag ska göra. Vi får se. Blir nog att ta det lungt och så, eftersom det är måndag. Varmt är det idag också. Så jag packar ner väskan i väska nu sen innan jag går ner. Så slipper jag ha på mej den.

Borsta håret nästa!

Nej nu blir det att göra iordning mej. För att sen gå och grilla korv med mamma, Lovisa, Ester, Pia och Teddy. Kanske kommer bilder sen.


Längtar till Falun!


Här Hampus är den hehe! Du som ville se den :)


Prat, Prat, Pra och Prat

Hejsan!

Var ut med Ester för inte så längesen. Vad jag längtar till nästa lördag då jag får åka hem till lägenheten hehe! Vad jag tjatar om lägenheten hehe! Längtar till jag få pryo i Falun med. Så jag får vara i Falun mer och komma ut på pryo. Det ska bli kul. Hoppas Maya hittar något snart bara. Men det tror jag nog. Har sakt att jag skulle vela prova att prya på dagis med små barn dom från 1 till 3. Eftersom jag tycker dom stora är dryga. Och dom som är små kan helt plötsligt komma och sätta sig i knä på en tillexempel. Sen kommer det ju dryga stunder med dom med. Men inte på samma sätt. Så jaa små barn är roligare. Sen har jag sakt att jag skulle vela prova och vara på indiska. Var ju på hemköp förr. Men där var det så tråkigt. Men jag tror en liten mindre affär skulle passa mej bättre i så fall. Och inte med matvaror utan saker istället.

Idag ska jag gå till mamma på jobbet till hon slutar. Lite skönt att gå dit. Är skönt att gå och tänka lite för sig själv. Fast ja jag har haft 4 dagar att tänka och gjort precis vad jag vill. Men endå är det skönt att gå och tänka för sig själv. Det är nog en sak jag aldrig kommer att tröttna på. Jag älskar att tänka för mej själv. Och bar tänka mej bort. Och inte tänka på nogon annan en mejsjälv. Hehe!

Falun

Fan vad jag trivs här i Falun. Här jag har velat bott sen jag var 12-13 år. Nu märker jag att redan då viste jag att jag skulle trivas. Jag kommer längta tillbaka till Falun nu när jag åker hem till mamma igen. För att sen åka till skolan på måndag. Men nästa lördag blir det Falun igen. Det ska bli kul och skönt. Det är så skönt att gå och göra vad jag vill och precis när JAG vill. Jag behöver inte tänka på vad andra tycker eller något alls. Diska när jag vill, laga mat när jag är hungrig, städa upp när jag vill jaa en massa. Det känns bara så bra att ha eget. Längtar till i sommar då jag flyttar hit helt. Och bor här helt. Jag tycker redan nu att det är här jag bor. Det här är mitt hem. Men det ju bara det att jag har en skola och sköta och den ligger ju kanske över 10 mil här ifrån. Sen vill jag träffa mormor och morfar som vanligt varanan helg. Så då blir det att stanna hos mamma varanan helg för det också. Men snart slutar jag skolan och flyttar till mitt och skaffar en katt. Som ska heta Gunnar. Men det vet nog nästan alla haha! Sen ska jag flytta hit Gnistra och Spraka också. Min Gnistra och Min Spraka. Jag älskar dom väldigt mycket. Mina små ödlor. Gnistra fick jag ju av Olle när jag fyllde år förr. För att vi då inte kunde ha pälsdjur. För Lovisa var allergisk. Och då ville Lovisa också ha en ödlor. Och då köpte hon Spraka. Som är Gnistrars syster. Men för något år sen så tyckte Lovisa att Gnistra och Spraka var så tråkiga. Så då frågade jag om jag fick köpa Spraka av henne. Och det fick jag. Så jag köpte Spraka för 300:- tror jag det var. Så nu är dom bara mina. Mina små älsklingar. Sen i sommar när jag Skaffar Gunnar så vill jag att han ska kunna gå ut. Men efter som jag bor i en lägenhet och inte på landet. Så kan han inte gå ut som en utekatt. Men då har Olle låvat att han ska hjälpa mej att sätta upp nät på min ballkong. Så då kan Gunnar gå ut endå. För jag tycker det är viktigt att en katt ska kunna gå ut endå fast man bor i lägenhet och inte på landet. Och då kan man fixa på detta vis som jag ska göra. Så har vi hos mamma också till Wilma då har mamma satt nät så hon kan gå ut som hon vill. Och hon säger till när hon vill gå ut.

Ett annat sätt om att flytta till ett ställe som man velat på sen man var 12-13 år (Jag fyller ju 21 iår så det är länge jag velat bott här). Är att man kan börja om med livet igen. Som jag kännde när jag började i Bollnäs. Jag ska säga vad jag tycker och vara mej själv helt och hållet. Och jaa massa saker. Jag ska leva livet och göra saker som jag vill göra och sådär. Ja jag är mej själv annars med. Men svårt att förklara. Men jag känner att jag kan börja om igen. hehe! Jag fårstår om ni inte förstår riktigt vad jag menar. Men nu måste jag borsta håret och fixa lite.

Ha det bra!


Lägenheten!


...

Lite tidigare idag gjorde jag chokladbolls smet. ååh vad gott det är. Sitter just nu och äter på det. Och bredvid har jag pumpakärnor. Och äter med chokladbolls smeten. Det var ju jätte gott att äta det ihop.

Jag är med och tävlar!


Jag är med och tävlar hos Krimskramsan


Jag som gammal!

Jag före (Jag vet, inte världens vackraste bild haha!)


Jag som gammal haha! folk kommer springa iväg när dom ser mej haha!

Bilden är väll ca 2 år gammla


RSS 2.0