Lite idag m.m.

Hejsan!

Var ju ledig i dag från skolan. Men imorogn är det skola igen. Så då åker jag tillbaka igen. Det ska bli skönt. Nu har jag också fått ont i foten igen. Som jag hade i sommras och innan sommarlovet började. Men jag får smörja in foten med zon morgon och kväll. Så blir det bättre. Det blev det förra gången i alla fall. Så då borde det bli det nu också.

Och idag har jag köpt 2 chokladkalendrar. En som jag ska ha här hemma. Och en som jag ska ha på boendet.

Men kanske skriver imorgon ska kolla lite andra grejer nu. Ha det så bra och God natt sen när ni ska sova.


Min blogg

Hejsan!

Tack för alla fina komentarer om min nya header. Och ett stort Tack! Till Diana som har gjort den. Jag är jätte glad över hur bloggen ser ut nu. Och att ha den lite juligare nu. Och jag går in och tittar på bloggen helatiden. Haha! Den är ju så fin nu. Jag gillar den värkligen. Så nu vet jag inte om jag ska göra min egen sen när jag ska ta bor denna. När julen är slut. Och göra en helt egen. För nu vet jag ju hur man sätter in och så. Vi får se hur det blir. Men samtidig är min som en annan tjej gjort till mej (den gråa jag hade innan alltså) den är så fin. Men vi får se hur det blir.

Min blogg är ändrad till juligt :D

Hejsan!

Nu är min blogg lite juligare. Vist vart det fint där uppe? Med bilden och så. Det är Diana som har gjort den till mej. Jag är jätte nöjd. Så nu är det juligt på min blogg också. Vist är hon duktig på att fixa?

Tack Diana för att du hjälpte mej.


Lite bilder



Nu ska jag titta på Robinson


Någon mer som ska se det?


Jul



Den här låten påminner mej om när jag var liten och skulle fira jul. När jag typ var kanske var 6 eller 8 år. Att man tyckte det var så roligt och mysigt. Och man var alltid så pirrig och kunde nästan inte somna dan före julafton. För man viste att när man vaknade låg en strumpa med godis i fötändan eller ner i soffan. Allt var så mysigt. Och vi har en film här hemma när vi är hemma hos momror och morfar på julafton som vanligt. Och lovisa och jag har kläningarna mormor hade sytt åt oss. Dom finaste kläningarna man kan tänka sig. Mormor sydda mycket kläder när vi var små. Vad jag kommer ihåg i alla fall. Och mormor har alltid sytt dom jätte fina kläder. Från byxor till kläningar och tröjor och overaller man hade när man var typ nyfödd. Jag tror ni inte ens kan tänka er hur fina och söta dom är.

 


Göra lite saker

Hejsan!

Nu ska jag diska sen duscha och göra mej iordning sen gå ut med Ester på en långpromenad :) Jag tar med mej kameran så jag kan ta lite kort. Om jag kommer ihåg. Jag ska försöka i alla fall med det. Vad ska ni göra idag?

Sen idag ska jag få min blogg fixad. Den ska bli lite juligare :)

Wilman hittade ett nytt ställen att ligga på igår!


Så här ser mitt fönster ut när jag bytt gardiner


Fredag morgon 27/11-09

Hejsan!

Idag är det fredag och det betyder åka hem jippi! :) Haha! Det ska faktiskt bli lite skönt. Pappa skjutsar hem mej idag. Efter som mamma jobbar sent.

Jag ska ta kort på hur det blev i mitt rum. Med julgrejerna och så. Så kan jag lägga upp det ikväll/eftermiddag. Mysigt vart det. Men nu har jag inte så mycket tid på att sitte här så nu måste jag gå och platta håret sen är det dax att packa om jag hinner innan jag ska äta lite frukost.


Hoppas mina filmer har kommit i veckan!


God Natt

Hejsan!

Nu har jag packat det jag sa och snart ska jag gå och skriva upp det sista vad jag ska ha med mej imorgon. Imorgon åker jag hem igen och pappa ska skjutsa hem mej. Mamma jobbar ju sent imorgon så då blir det att pappa får skjutsa hem mej. Jag ska också passa Ester i helgen. Lovisa ska ju vara hos pappa. Men nu ska jag titta lite på annat sen blir det skriva vad som ska göras och packas imorgon. Ha det bra!

God Natt! :)


Nu har jag städat!

Nu har jag Städat och så och nu ska jag gå och duscha. Sen blir det äta glass och titta på tv.


26 NOVEMBER

Hejsan!

Nu har jag tvättat mej. Och nu är det bara att platta håret och fixa lite till. Sen äta frukost och borsta tänderna, bädda, plocka upp och packa. Och sen idag när jag har städat och fixat ska jag sätta pp ljusstaken och byta gardinger och så. Så det blir lite julit här inne i mitt rum.

Men nu måste jag titta lite andra saker sen måte jag äta frukost. Men ni alla få ha det så bra. Så skriver jag när jag kommer hit igen efter skolan och när jag har slängt i en tvätt m.m.


Hej Hej!


Jag och Ester


Kväll nu

Nu ska jag snart sätta mej i sängen och skriva vad jag ska ha med mej och göra imorgon. Jag har ju sovmorgon i morgon också. Sen på eftermiddagen ska vi på programmet bowla. Sen kanske vi går i på dollar och kollar lite. Sen går vi till bussarna. Och alla åker väll hem och till sina boenden. Men inte jag. Jag ska vänta på Lina och Emma på stationen. Så ska vi åka till Dollar. Det ska bli kul. Så jag åker inte till boendet sen direkt efter bowlingen. Så jag får äta mat när jag kommer till boendet. När vi har varit på dollar. Men nu ska jag titta lite saker sen ska jag sätta mej i sängen och skriva.

God natt och sov gått allihopa!


Bra musik


Idag

Hejsan!

Sitter och har fritt nu. Idag när vi hade tidningen i skolan så satt jag och Jessica och titta efter fula namn. Då visade Jessica med att det var någon som hade skrivit på en sida att när han/hon var liten fanns det en kille som hette Peter-Niklas på hon/hans dagis när hon/han var liten haha!

Idag var det ingen god mat på skolan det var potatismos, någon köttförsgrejs och wokade grönsaker och lite så. Då åt jag mackor. Och nu är jag hungrig. Tur att vi får god mat på boendet då. Vi ska äta klyftpotatis och znitsel. Det ska bli jätte gott. Så jag längtar nu.

Ikväll är det andra avenyn. Någon som ska titta på det? Det ska jag. Det är ju så bra :D

  


Bilderna hittade jag på google


24 November

Godmorgon!

Just nu sitter jag och tar det lungt. Ska snart gå och platta håret och så. Sen blir det äta frukost. Idag har vi Engelska. Det ska bli lite kul som vanligt. Haha! Roligar när man tar det lungt och inte är så många som vi är. Sen har vi tidningen idag med. Och den ska ju vara klar idag. Så då måste vi jobba med den också nu. Jaa sen vet jag inte mer vand som händer idag. Slutar sen idag i alla fall. Nej nu måste jag göra mej iordning klockan är mycket.

Men ni får ha en bra dag så hörs vi!


Är skolan nu

Hejsan!

När jag på skolan kul :D Idag vet jag inte riktigt vad jag ska laga mat. Fläsk, potatis och löksås eller pasta och skinksås. Det hade varit gott med fläsk och potatis. Men pasta och skinksås är ju också väldigt gott. Ja ja det spelar ingen roll vad jag ska laga för mat utav det. Jag är bara så hungrig nu.

Snart ska jag gå till bussen och åka till boendet. Skönt att komma tillbaka till allt också. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Ska kolla om det finns några lägenheter nu. Men skulle inte tro det. Men men vi får se. Ha det så bra! Så kanske jag skriver ikväll eller så.


God morgon!

God morgon!

Nu har jag varit ut med Ester. Hon både kissade och bajsade. Oj nu snart måste jag packa ner datorn för snart ska vi åka. Och idag är det skola igen SKÖNT! :D

Ha en bra dag allihopa!


Lite roliga filmmer



NileCity

Den här är så rolig haha! Jag och Lovisa titta på denhär när vi var mindre. Och skrattade som dårar varje gång haha! :)


Titta in på...

...denna låt. Jag ryser när jag ser vidion specielt i början. När folk springer in och det. Varför vet jag inte haha!


...

Hejsan!

Imorgon är det skola igen. SKÖNT! Idag ska jag inte göra så mycket. Packa, handla, tvätta och lite så. Imorgon är det skola som sakt och då får jag träffa alla igen. Det ska bli kul.

Iförrgår hittade mamma en jacka till mej på tradera(ja jag vet jag tycker det är äkligt med gammla grejer. Men den här jackan var helt ny. Tillochmed prislapparna var kvar. Så ja det gick då). Den är svart och lite blått innuti. Så vi får se om jag kan ha den. Men jag tror det. Så då har jag en vinterjacka också skönt! Så slipper jag ha på mej en extratröja på mej.

Jag är med och tävlar



Jag är med och tävla hos FRIDA HJÄRTA KEVIN om en personlig almanacka från tryckdig.se

Jag är med och tävlar hos...


...Chess om siffror till din adventsljusstake.


Jag beställde filmer igår. Det var fraktfritt på ginza.


...

Hejsan!

Nu är jag hos momror och morfar :D Sitter och lyssnar på musik. "Hon är redan här" med Nordman. Jag var så sugen på mormors kyckling idag. Och jag hade inte en aning vad vi skulle äta idag här. Sen tar momror fram kyckling från kylen ååh vad glad jag blev. Så nu står den i kylen och momror är i stallet och mockar. På måndag är det skola igen. Vad skönt det ska bli. Komma tillbaka och allt blir som vanligt. Men skola och allt.


Jessica :)


Good Charlotte

Här är den riktiga låten

Här har Good Charlotte gjort den bättre


21.11.09

Hejsan!

Nu har jag duschat och när vi alla är klara ska vi åka till mormor och morfar. Moster har kommit hem nu. Så då får vi träffa henne också det ska bli kul :D Jag vet inte vad vi ska göra ida annars. Bara vara hos mormor och morfar. Och ta det lungt tror jag.

Nu ska jag göra mej iordning. Men ha det så bra så kanske jag skriver när jag är hos mormor och morfar. Vi får se hur det blir. Annrs skriver väll jag ikväll.


Jag är med och tävlar...

[CIMG2836[7].jpg]


...hos Angels & Roses

Nu Idol!



Nu ska jag äta pop Corn och kittkatt


Gnistra och Spraka



Fixade inne hos Gnistra och Spraka nyss. Så nu har dom nytt vatten i sin skål, nytt vatten i blöta burken och bajs och kiss borttaget. Så nu är det fint där inne igen.

 


Vet inte vad jag ska skriva

Hejsan!

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva nu. Men men haha!


2 Låtar


Handlat

Hejsan!

Var för kanske 2 timmar sedan och handlade med Olle. Mamma och Lovisa är ju sjuka. Och jag är ju piggast nu. Så så fick jag skjuts av Olle så åkte vi och handlade. Och vi kommer ju inte att handla imorgon. Så då handlade jag gott till imorogn också. Så så då blev det det här. Bilarna ska jag äta ikväll. Men popcorn-en ska jag äta i morogn och kittkatten också.


Jag är med och tävlar


hos Millah om en en egen designad almanacka från tryckdig.se


Saker jag skulle vela ha från www.d7.se

Studentkokboken


Frukost-kokboken



Frukost

Hej på er!

Just nu sitter jag i sängen och Wilma ligger bredvid. Och snart ska jag äta frukost och titta på tv om det finns något. Annars bilder det en film kanske.

Neej nu blir det äta frukost!

Jag är med och tävlar



Jag är med och tävlar om en plattong hos Sistah


Jag är med och tävlar


Om ett GOD JUL bokstavsset hos Mitt Vita Hus

Hejsan!

Nu sitter jag här och tar det lungt igen. Var ut med Ester för en stund sen. Många som var inne på min blogg igår 29 st :D det är kul tycker jag.


Såhär ser milko-reklamen ut i Bollnäs!


Jag längtar till Bollnäs när jag ser milko-reklamen här hemma från Dalarna.


Vatten

Vad gott det hade varit med ett STORT glas vatten just nu. Åt ju pizza till mat idag och drack cola till. Så nu är jag jätte törstig men orkar inte gå och hämta vatten. Haha!


Musik

Fast jag är sjuk måste jag lyssna på musik. Har inte hökt eller något. Utan bara att höra musik är så skönt ibland. Att lyssna på musik är ju en del av mitt liv. Lyssnar på musik varje dag. Och när jag inte är sjuk är det hökt. Jag ÄLSKAR MUSIK!!!!


Skriver nu idag

Hejsan!

Sitter och gör ingenting. Är hungrig. Längtar till mamma kommer hem. Jag är hungrig. Hon slutar snart så det är ju skönt. Just det ja jag vann en bloggtävling idag. Jag vann filmen "En galen jul". Jag tänkte köpa den på Ginza förra gången jag bestellde filmer. Men jag sket i det. Sen såg jag att man kunde tävla om filmen på en blogg. Så då tävlade jag om den. Och jag vann den. Haha! Det är kul att vinna saker. Dethär är andra gången jag vinner något :). Det är kul. Skitbra med bloggtävlingar också. Man får saker helt gratis. Haha! Så slipper man köpa det själv.


Jag hostar, hostar, hostar och hostar


...

Just nu sitter jag och tittar på Andra Avenyn-snuttar på YouTabe.


Bilden tagen från google


Mamma lagar mat idag

Sitter vid datorn och har gjort det länge nu. Mår inte bra. Och som vanligt när jag är sjuk vill jag ha potatisgratäng. Så mamma har satt in en sån i ugnen och steker kotletter. Gott! Inatt sov Jessica här och igår kväll kännde jag mej inte sjuk. Jag hostade och så. Men kännde mej inte sjuk. Men idag när jag vaknade kunde jag nästan inte prata. Ikväll är det inget "Ensam mamma söker". Så det blir nog att titta på "Vem kan slå Filip och Fredrik" Ikväll. Vad ska ni titta på ikväll?


Sjuk

Blir hemma i morgon, mår inge bra. Snoren bara rinner ibland, jag hostar och jag mår inte bra. Fast jag sov typ 9 timmar inatt. Och så mycket brukar inte jag sova. Men endå mår jag inte bra. Så jag blir hemma. Tog febern nyss och då hade jag 37,2.


Vinnaren

Vinnaren av min bloggtävling är...........Rora. Grattis till dej! Hoppas du blir nöjd med sakerna sen när dom kommer till dej.


Lägenhet

På min dator syns inte filmmerna jag lakt in. Men andra ser dom tydligen. Och det är ju bra. Men det skulle vara roligt om jag occkså såg dom.

Hade jag haft en miljon nu hade jag köpt mej en lägenhet. Alltså jag känner mej ganska så tressad just nu med lägenhet. Jag vill ju ha en innan jag slutar skolan. Så jag kan prya annars får jag prya här hemma. Och då får jag lov att bo här hemma endå. Fast jag inte vill. Men mej måste jag bo i Mora sen så är det väll så. Men jag vill INTE göra det. Men men. Jag kan ju inte göra något som inte går att årdna. Alltså jag känner att även om jag skulle få en lägenhet om 2 år och jag visste var och hur och så. Så hade jag varit nöjd. Jag vill lixom bara veta när jag ska få en. Och då spelar det ingen roll när. Eller jo lite kanske efter som jag vill få jobb där jag vill bo vill jag prya där innan med. Men det blir som det blir. Jag kan inte göra mer en vad jag kan.


Lite roliga filmmer


Vi har bara varit 3 st elever i klassen som mest denna vecka

Hejsan!

Nu är jag hemma igen. Mamma jobbar sent idag, så jag åkte med pappa hem idag. Innan han skjutsade hem mej åkte vi till konsum för han kompå att han skulle handla.

Idag är det idol och jag ska ju laga mat till mamma kommer hem och hon kommer vid 20:30. Men jag får ha tv-n på som jag brukar ha när mamma jobbar sent och det är idol.

I tisdags var det bara jag och Oscar i klassen. Haha! Fast första lektionen var det bara jag. Och då skulle vi bara ha samling som vanligt efter idrotten. Så jag och läraren Sarah som jag har på onsdagar. Var med 2-orna på samlingen. Annars hade det bara varit jag och Sarah ju haha! Och då hade det inte hänt så mycket haha! Men det var lite kul att vara där inne med 2-orna också en gång. Men Oscar kom sen som tur var haha! Annars har det bara varit jag, Jessica och Oscar denna vecka haha! Lite skönt men endå så tomt. Vi är ju 7 st + Jenny och Karin ibland. Så det var lite tomt. Eller ja Karin var hos oss ibland också som vanligt.


Fredag

Hejsan!

Idag är det fredag :) Skönt att få åka hem lite tycker jag. Mamma jobbar i helgen. Så idag ska pappa skutsa hem mej. Men nu måste jag gå och fixa mej så så jag hinner göra mej klar och allt.

Ha en bra dag!
  


Köpa godis idag!


Nu skriver jag igen

Hejsan!

Jag skrev inte såmycket igår. Men orkade inte så då vart det att jag inte gjorde det. Idag är det torsdag. Och det betyder städdag här på boendet för mej. Tvätta, damma, damsuga, torkagol och byta sängkläder. Sen blir det att titta på tv ikväll. Vad på vet jag inte. Men ska kolla det sen har för mej att det var något bra.

Jag tor fläkten är på nere i köket. För när den är det blir det lite kallt i mitt rum. Det blåser från elementet. Så jag får kolla det sen när jag är ner och äter frukost.

I helgen måste jag fixa gratis sms. Har inte haft det på 2 veckor nu. Och det blir mycket dyrare om jag inte har gratis sms. Så jag hoppas att jag kommer igåg att fixa det. Sen måste jag kolla hur jag ska få igång min halebop mobil. Alltså jag kan inte ringa från den, ingen kan ringa till mej och jag kan inte sätta in pengar på den. Dumt! Man ja ja. Jag ska försöka kolla det i helgen. Men nu måste jag fixa iordning mej. Ha en bra dag!

Glöm inte min blogg tävling

.

Hejsan!

Sitter här och har int i halsen efter spruten i fredags. Inte kul men det är som det är. Trött är jag med och endå släckte jag vid 23:00 igår. Jag förstår inte varför jag är så trött. Men nu måste jag gå och gör mej klar så jag kan gå ner och äta frukost. Och sen gå upp och packa efter det.

Men ni får ha en bra dag. Och glöm inte min bloggtävling

Fick inte lägenheten

Hejsan!

Jag tittade idag om jag fått lägenheten. Och jag fick den så klart inte. Men ja ja. Just nu känns det som om jag aldrig kommer få en lägenhet. Att jag kommer sitta hemma och kanske jobba i Mora. Men inte ha en lägenhet. Men måste ju ha massa poäng och jag har tydligen inte tillräkligt för det. Synd synd. Men men jag får se när det blir att jag får en. Men hoppas det blir snart.

Jag är med och tävlar hos...

...forsmallpeople

Skriver lite bara

Hejsan!

Nu är jag i skolan och slutar typ om 3 min så jag ska titta andra grejer nu. Men skriver sen om jag hinner efter som jag , Johanna och Emma ska ivåg.


Jag skrev ett innlägg men det försvann

Hade skrivit ett ganska så bra innlägg men det åkte bort och nu ska jag ner och äta frukost. Så ja ja kul att det åkte bort INTE DÅ! Men skriver kanske i skolan vi får se. Jag ska ju åka iväg med Johanna och Emma ikväll så vi får se när jag skriver. Ha det bra allihopa!

Glöm inte min bloggtävling


Skriver nu sent på kvällen

Hejsan!

Gör inte så mycket nu. Ska sitta här ett tag innan det är dax att göra sig klar för att sova. Idag gick jag själv till Ica och köpte tvål som jag ska tvätta mej med när jag duschar. Det blev en barnängen. Jag tycker det luktar så gott med det. Och imorogn ska jag, Johanna och Emma åka till Rusta och så och titta lite. Det ska bli kul länge sen man åkte iväg med Emma någonstans nu. Det blev inte fläsk och potatis idag. För Marie-Louise viste inte om pryon gillade det. Så jag får göra det nästa vecka istället. Så idag har vi ätit kyckling och ris. Marie-Louie var och handlade idag och då hittade hon brödet jag ville ha. Så imorogn får jag en ny god frukost. Det ska bli gott med detta bröd. Men nu ska jag snart sova.

God natt!



P.S glöm inte min tävling D.S

Måndag igen

Hejsan!

Nu är det måndag igen och det betyder skola. Idag ska jag laga fläsk och potatis. Det ska bli gott. Igår köpte jag grejer till tävlingen. Och lakt ut det här i bloggen. Här är tävlingen. Så missa inte den. Kommer inte på ågot nu jag ska skriva och jag har inte alls tid att sitta och tänka på vad jag ska skriva. Jag skriver då sen i skolan eller på boendet vi får se hur det blir.

Ha det så bra idag alla och glöm min bloggtävling.

Bara för 1 eller 2 kanske inte vill ha det jag har i mina bloggtävlingar kanske andra vill det!

Nu har jag fått komentarer som jag inte accepterar. Man skriver inte så till folk. Bara för du inte kanske vill ha det jag har i mina bloggtävlingar kanske andra vill det. Och om man inte man vill ha det så behöver man inte komentara det alls. Det är ju bara löjligt och hålla på att skriva så. Ska man komentar på min blogg så skriver man något bra eller snällt. Inte något dumt alls.

Så löjligt alltså!

Postat av:

hahahahhaahah vem fan vill ha detdär?

2009-11-08 @ 22:22:17
Postat av: ebba

hahahahahah vem fan tror du vill ha detdär?


Tävling hos mej

Hejsan!

Nu har jag en ny bloggtävling. Gick inte så bra med den andra jag hade för någon vecka sen. Så mamma fick bokmärket efter som hon ville ha det.

Den här gången är det lite julsaker. Ett mjukt hjärta man kan hänga på fönstret eller kanske i bilen, 5 st små röda stjärnor som man kanske kan hänga i granen och 2 istappar.

För att vara med i tävlingen ska du:

1. Lägga ut tävlingen på din blogg (du får gärna andvända bilden)

2. Skriva en komentar i detta innlägget med en länk till bloggtävlingen du lakt ut. Så jag ser att du lakt ut den. Har du inte lakt ut den på din blogg är du inte med. Du måste alltså ha en blogg om du ska vara med i tävlingen.

Tävlingen avslutas söndag den 15 November


Skriver lite nu

Hejsan!

Har inte skrivit på någon dag nu. Jag vet inte varför men det har bara blivit så.

Lyssna på den här låten. Den är bra! I veckan när jag var i Bollnäs så ringde jag och frågade Lovisa vad den hette och jag kom inte på hur den gick. Jag kom bara ihåg att det var några som klädde ut sig till apor och att en mask var med i videon. Och det var ju moster som lyssnade på den när vi var små. Så jag frågade henne på msn idag. Och hon gissade rätt direkt :)

Var ju och tittade när Jessica och Chrille var med i en talangtävling igår. Dom var bra. Men vann inte. Synd!
Åkte med Ida, Lovisa och Sofie in och tittade på Jessica och Chrille. Ida körde såklart. Och det gick bra.

Jag är trött och har ont i armen ibland efter sprutan. Som jag tog i fredags.

Ester ligger just nu på mej nästan haha! Hon lutar sig mot mitt ben i alla falll. 

Hittade lite bilder från mina gammla bloggar. På mej för över ca 4 år sen



Jag har världens bästa moster

Just nu längtar jag till moster kommer hem igen. Längtar efter henne JÄTTE mycket. Min moster. Min lilla moster. Jag älskar dej. Du är den BÄSTA mostern i världen. Det är inte alla som har en sån bra moster som Lovisa och jag har. Har inte träffat henne sen i sommras. Men tur att msn finns så vi kan prata endå. Tänk när du bodde hemma hos mormor och morfar. Då fick vi träffa dej varanan helg. Och nu blir det inte så ofta längre. Synd det.

JAG ÄLSKAR DEJ MIN MOSTER! PUSS


Hittade lite bilder på dej moster från mina gammla bloggar


Jag kompå en grej idag

Jag kompå en sak idag för någon timme sen. Att när jag får en lägenhet så ska jag fixa så jag har en helt vit/svart bakrund. Som jag kan ha som bakrund när jag ska ta kort. Att jag ska bygga en grej med stora lakan elle tyg och sen att man ska kunna byta färg på bakrunden om man vill. Att jag lixom har en gardin stång  längst upp som inte ska synas när jag tar kort. Det kanske inte blir den bästa bakrunden. Men bättre en ingenting ialla fall. Jag tycket jag själv var väldigt smart hahahaha! Här är en ritning.


Sprutan

Hejsan!

Nu har jag tagit sprutan. Mona och Karin hjälpte ju mej med att sätta på plåstret. Men vi hade satt det för långt ner. Det var min gammla klasskompis Jessicas mamma som tog sprutan på mej. Alltså min gammla klasskompis som jag gick med i 3-an när jag var liten och gick i Orsa. Så det var längesen. Men känner igen henne och så. Och det var ganska så skönt att det var hon som gjorde det med. Efter som jag vet vem hon är också. Och har varit kompis med hennes dotter Jessica. Jag tyckte det gjorde lite ont och spände i hela armen. Jag trodde hon skulle ta där i armen där jag hade haft plåstret. Men det gjorde hon inte. Hon tog längre upp. Jag tittade inte när hon tog spruten heller på mej.

Idag såg jag att dom hade Chokladen Vinter idag på ica så köpte den. Och jag vet inte om jag ska äta den nu ikväll eller imorgon. Men jag tror jag tar och äter Vinter chokladen idag. Så får jag äta bilar med Choklad och kittkatt imorogn. Här är lite bilder.


Godiset


Mitt plåster


Jag


Plåstret är på

Hejsan!

Sitter nu i skolan och har fritt. Nu har Mona och Karin hjälpt mej med plåstret på armen. Så nu är det på som det ska.

Ikväll är det idol någon som ska se det? Det ska jag. Men nu kommer jag inte på mer vad jag ska skriva. Så jag skriver mer ikväll. Ha det bra!


Fredag!

Hejsan!

Nu är det fredagmorogn och det är dax att åka hem idag. Det ska bli lite skönt. Fast ska ju at svininfluensan-sprutan idag. Direkt när jag kommer hem. OCh jag är ju så spruträdd. Så jag var på apoteket med Mona igår och köpte Emla-plåster.  Det kanske låter lite lökjligt. Men jag är så spruträdd. Alltså tänk igentligen. Att dom har en vass grej som ska in I en. Och spruta in grejs. Och så blir det ett hål efter. Och jag HATAR när det är hål i mej som inte ska vara där. Alltså Det kan ju komma skit i det. Därför HATAR jag sår också och är väldigt rädd om dom. Varenda litet litet sår.

Oj vad klockan blev mycket jag måste göra mej iordning nu. Så jag hinner inte skriva mer. Jag vet inte när jag kommer att skriva igen idag. Men vi får se. Skriva gör jag i alla fall.

Ha en bra dag!


Jag är med och tävlar

tävling jul
Jag är med och tävlar hos Fru Sätterlund


Vad ska jag ha för rubrik? Haha!

Hejsan!

Nu har jag dammat lite och dammsugit och snart ska jag hänga den blöta tvätten som ska hängas här inne i mitt rum. Sen lägga tillbaka allt igen det som ligger på sänger. Sen är det duschen som väntar. Sen tv-tittande. Imorogn är det svinifluensan-sprutan direkt jag kommer hem till Orsa. Mamma hämtar mej vid bussen sen åker vi dit direkt. Så jag hinner. För jag vill ju inte ta den i skolan. Och jag är ju så spruträdd. Men Mona följde med mej till Apoteket idag på promenaden. Så då köpte jag jag Emlaplåster som jag ska sätta på innan jag går till bussen som går hem. Mona kanske skulle hjälpa mej med så den sitter rätt. Mona är bra hon. Jag tycker JÄTTE mycket om Mona. Mona vara den jag hade som lärare när jag pryade. Och sen fick jag henne som lärare när började här i Bollnäs. Mona är alltid snäll, glad och rolig. Det är klart jag tycker JÄTTE mycket om Jenny också. Och alla andra lärare. Men Mona är speciel för mej. När jag pryade här så var det hon som tröstade mej. Och och en massa.

I morogn åker vi till skolan som vanligt. Sen när alla har sammlats så åker vi till Jens i min klass och hällsar på hemma hos honom. Han har ju egen lägenhet nu så vi ska åka dit i morgon och hällsa på honom.

Men nu måste jag hänga min tvätt sen duscha.

Ha det bra så länge! Så kanske jag skriver senare.

 


Torsdag morgon!

Hejsan!

Morgon igen :) Har idrott nu på morgonen och jag har suttat vid datorn nu i ca 30 min. Så nu är det nog dags att gå och platta håret. Haha! Så jag måste gå och göra det nu. Så jag ijnte får så brottom sen. Men skriver kanske i skolan eller så gör jag det när jag kommer hit igen. Vi får se hur det blir.

Ville bara säga god natt

Nu ska jag gå till sängen och skriva och så vad jag ska ha med mej och göra i morogn.

God natt!


Lite av kvällen

Hejsan!

Nu är jag tillbaka till boendet och har duschat. Skönt! Jag visste ju inte vem jag skulle vara med där borta och så. Men Lina var som mej hon ville till boendet när hon hade ätit. Så jag var med henne. Vi åt sen gick vi till Dollar och tittade där lite. Så det var skönt att jag hittade någon att vara med. Så jag plapp vara ensam. Sen åkte jag, Lina, Kristine och Elin tillbaka med Eva igen. Alla 4 ville till boendet igen :)


Jag och Ester


Tacos idag

Hejsan!

Sitter i skolan nu och har fritt. Och slutar om typ 15 min. Sen när jag kommer till boendet så vet jag inte vad jag ska göra. Vi ska ju äta Tacos vid Dollar idag och det börjar 17:30. Så vi ska dit sen och äta. Sen när jag ätit klart åker jag till boendet igen. Jag vill inte vara kvar. Jag gillar inte sånnt där. Och sen är varken Anna eller Johanna i skolan och på boendet. Så ajg vet inte vem jag ska äta med. Men jag tror kanske jag sitter med Eva eller Marie-Louise. Jag hoppas jag sitter med någon av dom. Men nu ska jag titta lite andra saker. Innan jag ska gå.


Onsdag 4 November

Hej Hej!

Nu sitter jag här igen efter att ha tvättat mej. Ska snart platta håret och lite så. Sen blir det äta frukost, ååh gud vad hungrig jag är. Det ska bli så gott med frukost. Haha! Jag har som sakt idrott idag. Vad vi ska göra vet jag inte. Men För mej och Jessica (om hon kommer, men det tror jag för det sa hon igår). Så blir det att gå runt några varv i hallen som uppvärmning. Men nu ska jag titta lite andra saker. Sen ska jag platta håret. Ni får ha det så bra hllihopa. Så skriver jag senare. Just det ja. Det kanske inte blir förens ikväll. När vet jag inte. För vi ska iväg och äta. Så då Får vi se när jag skriver igen. Men som sakt får ni alla ha en bra dag.


Kvällen snart sovdax

Hejsan!

Nu ska jag snart gå och fixa mej eller det har jag gjort. Men alltså gå till sängen och skriva vad jag ska ha med mej och vad jag ska göra imorgon bitti. Har ju sovmorogn i morgon. Så då får jag kliva upp 06:15 det ska bli skönt att sova så länge. Det låter lite jag vet. Men när jag inte har sovmorogn kliver jag upp 05:15 typ. För att jag ska hinna med att göra mej iordning.


Jag är med och tävlar...


...filmen En galen jul hos Julbloggen


Lite av skoldagen

Hejsan!

Idag i skolan hade vi Engelska som vanligt. Sen har vi tittat på film. Vi fick välja mella 3 filmmer. Det var "I taket lyser sjärnorna", "den nya Kenny starfajter filmmen och någon mer film som jag inte kommer ihåg namnet på. Men jag tittade i alla fall på Kenny starfajter filmmen. Och den var ju inte så bra. Men men.

Sen idag satt jag, Jessica, Oscar och Cilla. Så pratade vi om något. Så kom sa jag något om att sjöng det som var på radio när jag diskade hemma och jag var hemma ensam. Då frågade Jessica om jag sjöng låtar på Engelska också. Då sa jag att jag gjorde det. Och hon var chokad. Hon visste inte det. Haha! :) Hon sa till mej: "Men Evelin det måste jag höra i hissen. Haha!" Jag bara sa Nej Nej Nej. Och hon bara: Men tänk om du sjunger jätte bra då. Och kan uttala då. Haha! Rolig hon är. Jag lägger ut 3 bilder från dan i skolan.

 


Jessica är glad på matrasten med sin Pepsi Max


Pennor


Mina ben


5 min över

Fick ca 5 min över haha! Så nu skriver jag lite fort. Haha! ska åka iväg till skolan snart och så. Lägger in lite bilder.


Tisdag 3 November

Hej alliphopa!

Det är Tisdag den 3 November 2009. Haha! Hade bara lust att skriva så.

Idag ska vi ha engelska igen. Sen sitat simmarna är det film  och foto. Kul kul. Oscar skulle börja vara med oss också. Det ska bli kul.

Sen idag så ska jag tvätta när jag kommer hit idag igen. Jag måste tvätta sängkläderna. Så slipper jag göra det på torsdag. För det blir så mycket då. Skulle igentligen tvätta igår med tvättar idag istället. För jag glömdet bort det igår och sen om jag skulle tvätta vid 19:30 så skulle tvätten bli klar ca 21:30. Och jag orkade inte vänta så länge. Så då blir det att tvätta kidag istället.

Oj nu är klockan mycket måste platta håret nu. Skriver kanske i skolans en. Om vi har fritt. Annrs skriver jag när jag komme rhit igen. Ha det så bra idag!




God natt

Nu är det kanske sent och jag ska snart gå och fixa det sista sen sova. Trött som bara den så det bli skönt att sova. Men säger god natt nu så kanske jag skriver imorgonbitti. Om jag hinner.


Nu blir det duschning för mej


Förlåt mamma och Lovisa

Hej bloggen!

Nu sitter jag här igen och tar det lungt och ska snart gå och duscha. Så skönt det ska bli. Sen blir det kolla tv. Bråkade med mamma och Lovisa imorse. Förlåt för det. Jag ska ändra mej. Jag älskar er. Och kan inte leva utan er.

Igår kom Jessica med min chokladbok som jag beställt från Jultidningarna av henne. Så nu har jag 5 st choklad-kokböcker. Märks att jag ÄLSKAR choklad va? Haha! Sen i lördags fick jag Mojotboken av mamma. Vart jätte glad. Det är så rolig.


MÅNDAG 2 NOVEMBER 2009

God morogn!

Sitter här nu och sa göra mej iordning inför det långa bussresan till skolan. 2 timmar och 30 min typ ska jag sitta på bussen. Ska bli ganska så skönt att komma tillbaka till skolan, boendet och allt.

Vad ska ni göra idag? Jag ska laga mat (som vanligt inte ovanligt), duscha, titta på tv m.m.

Nej nu måste jag fixa mej så jag hinner. Men ni alla får ha en bra dag så skriver jag senare.


Jag är med och tävlar igen

Tävling. Julservetter och hemlig vinst.
Jag är med och tävlar man kan vinna julservetter & ett hemligt pris.
Här är jag med och tävlar.


Imorgon är det Bollnäs som gäller skönt!


Jag är med och tävlar om...

...hjärtan hos Hanna

1 NOVEMBER

Hej!

Nu har jag satt i en mörk tvätt i tvättmaskinen. Och sen ska jag tvätta ljust. Så jag får lite kläder tvättade. Imorogn börjar ju skolan igen. Så nu har jag haft lov i en vecka. Lite skönt men har längtat till skolan på samma gång. Men i morgon ska jag dit igen. Laga mat blir det också potatis, köttbullar och gräddsås. Gott! I veckan kommer varken Anna eller Johanna. Båda är på pryo lite tråkigt. Men det kommer en pryo så jag blir inte helt ensam på boendet. Lite närvös är jag allt. Haha! Men det kommer nog gå bra. Jag vet ju inte vad jag ska säga till folk som kommer och pryar hos oss. Och jag tycker sånnt är jätte svårt. Men det går nog bra.


RSS 2.0