Nu är min toa fin



När jag fick lägenheten så var toan inte så fin inuti. Och mamma och jag hade i massa grejs för att det skulle åka bort. Men det satt lite kvar. Och idag när jag skulle göra rent toan så blev den jätte fin :D

 


Städdax!

Nu blir det att städa och dammsuga hela lägenheten. Så det är fint när jag kommer hem igen då jag har Gunnar med mej :D


Här om dan köppte jag en kittkattglass :) Den var god :D


Gunnarbebis!

Idag fick jag veta av mamma att jag får Gunnar gratis och att Anita var jätte glad att han skulle bo hos mej. Bara att han skulle vara en innekatt var hon jätte glad över. Mormor känner ju Anita och Anita vet hur vi älskar våra djur och tar hand om dom bra i vår familj. Så hon hade sakt att han kommer få det jättebra hos mej. Och det kommer han att få. Längtar efter min bebis nu!


Mamma var hit och satt upp nätet till Gunnar idag :)


Tack!! Tack Världens bästa mamma! :D


Bebisen!

Hejsan!

Idag slutar jag tidigare på praktiken. För att jag, mamma och Maya ska på ett möte idag. Så det ska bli skönt och sluta tidigare. Sen efter mötet ska jag och mamma gåka och äta något. Sen blir det att köpa grejer till nätet på ballkongen. Så det är klart när Gunnar kommer hem. Så det ska upp idag med. Sen ska mamma försöka komma ihåg att ta med kattlådan till Gunnar. Han ska ha Wilmas gammla, eftersom att Wilman inte kan ha en med så låg kant så fick jag ta den till Gunnar. Sen ska jag påminna mamma att ta med fotpallen. För jag måste ha den vid sängen så Gunnar kan hoppa upp dit. Min säng är så hög så han kommer inte upp om man inte ställer en pall där. så då ska jag påminna henne att ta med den. Tror hon skulle ringa nu på morgonen. Annars ringer jag en signal så får hon ringa upp.


Min sötisbebis! :)


Tråkig praktik!

Får jag bara går runt idag med på pryon så jaa vad ska jag säga? Jag blir galen. Varför ska jag gå och gå och gå inne på Jysk? När man kan gå ut och gå ute. Då hade jag hälldre gått ut och gått ute i 4 timmar och inte inne. Men imorgon går jag inte hela dan. För jag, mamma och Maya ska på ett möte. så det är skönt. Men går hela dan idag och på fredag. Men får jag bara gå runt runt runt idag med så skulle jag vela hoppa av praktiken. Och får uppgifter jag kan göra hemma itsället. Eller bara gå ut och gå här hemma. Så gör jag något som är roligare. Det är ju roligare att gå ut och gå en att går runt på jysk i ca 4 timmare varje dag. Även om jag tycket Hemköp var tråkigt så fanns det alltid saker att göra där. Ma unnde alltid frånta där. Även om det inte var kul alls. Så fick jag göra något i alla fall. Sen ibland så kom dom och sa "Kan du göra det här?" "Jag har en uppgift till dej som du ska få göra". Alltså det gör mycket! Så jag trivdes bättre på hemköp en här på Jysk. Nej nu längtar jag till på fredag när jag slutat.

En till bild på min bebis!


Fotograf: Mormor


Här är min Gunnar!


Fotograf: Mormor


Var till djurmagasinet idag


Jag kommer ha en katt i sommar!

Nu har jag en katt när jag flyttar hemifrån också. Jag har tittat på blocket lite då och då, för att se om något nytt kommit in. sen igår tittade jag och mamma tillsammans. Det var meningen att jag skulle visa några kattungar jag hittade. Men mamma hittade några katter som bodde i samma ort som mormor och morfar bor. Så då ringde jag och frågade mormor om hon visste vem det var, och det visste hon. Så hon ringde hon som hade katterna. Så nu på torsdag kommer hon med kattpojkarna till mormor och morfar. Då ska mormor ta kort på som 3 pojkarna, så ska jag få väla en av dom. Så har hon kvar kattpojken till jag kan ta hem honom. Fan vad jag längtar till på torsdag. Men det kommer att bli svårt att välja. Jag har ju sätt 2 av dom men jag vill se den 3-e med, åååh vad jag längtar. Och att få köpa alla saker. Maten, leksaker och allt annat. Sen måst vi sätta upp nät också på ballkongen, så Gunnar (katten) kan gå ut om han vill. Jag har redan bäddat i korgen han ska kunna ligga i. Gunnar en en katt på 50% Main Coon och resten bondkatt. Så han kommer nog inte bli så liten.


Där ska Gunnar äta


Här är Gunnars sovplatts


Här Hampus


Good Charlotte är alltid lika bra som du alltid varit


Och Billy Maritn lika snygg som alltid! Han i där uppe i mitten :)


Denna är bäst!

Denna salva är bra för torra fötter och mer. Jag andvänder den varje morgon nu. Och efter första-andra gången man andvänder den så är fötterna mintre torra. Så denna rekomenderar jag om ni har torra fötter.


Detta har jag på mej idag


Det ser ut som om det är jätte stäkit i bakkrunden. Men det är det inte. Min stora väska som ligger under lverkasstet.


CillaInlägg

Cilla la Kortleken fint

Vad är det för prickar Cilla fått på handen??


Skola idag

Idag är det skola igen. Och jag känner att jag längtar hem igen. som vanligt hehe! Men på söndag får jag åka hem igen, eftersom jag ska prya nästa vecka. Det ska bli kul så då får jag kanna hur det är att jobba när jag är hemma. Och skönt att vara hemma igen! :)


Världens bästa gudmor!

Det finns många som betyder mycket för mej. Men den jag tänkte skriva till nu är min gudmor Helena!

Hon är världens BÄTA gudmor. Kan man få en bättre gudmor? Nej det kan man inte. Hon är bäst! Jag är så lycklig att jag fick just henne som gudmor. Bara hennes komentarer på Facebook gör mej så glad. Jag blir så glad så gald så glad. Nu när jag läste en komentar hon skre blev jag alldeles varm i hjärtat. Hon betyder mycket mycket mycket mycket. Jaa jag ville bara säga att du betycker JÄTTE MYCKET för mej!


Mitt liv!

Jag är uppvuxen i en by/ett samhälle. Nu är jag 20 år och går sista året på gymnasiet. Jag vet nu att mitt liv är det bästa. Jag går på ett gymnasie jag tycker jätte mycket om. När jag pryade där sa jag attkommer jag inte in där hoppar jag av skola. Men jag kom in och går nu sista året och jag har också fått vänner för livet. Och jag har också flyttat hemifrån och bor i en stad där jag velat bo sen jag var 12-13 år. Och jag trivs jättebra. Det finns några grejer som jag är stolt över att jag gjort:

Började i skolan jag gick innan jag började gymnasiet.

När jag började på gymnasiet.

När jag flyttade hit.


:)

FÖR TVÅ ÅR SEN
Hur gammal var du: 18 skulle fylla 19
Vilken klass gick du i: 2 året på gymnasiet
Vart gick du i skolan: Den jag går i nu
Vart bodde du: Orsa och Bollnäs
Vilken frisyr hade du: Plattat
Hade du tandställning: Nej
Hade du glasögon: Nej
Vem var din bästa vän: Jessica Segerkvist och Ida Söderberg
Vem var ditt kändis-crush: ?
Vem var du kär i: Igen
Hur många piercingar hade du: Inga
Vilket var ditt favoritband: Massa
Vad var din största rädsla: Vet inte
Hade du rökt: Nej!
Hade du tagit droger/alkohol: Nej

NU
Hur gammal är du: 20 Ska fylla 21
Vilken klass går du i: 4 och sista året på gymnasiet
Vart gick du i skolan: Bollnäs
Vart bodde du: Jag bor i Falun
Vilken frisyr har du: Plattat
Har du tandställning: Nej

Har du

glasögon: Nej
Vem är din bästa vän: Ida Söderberg och Jessica Segerkvist
Vem är ditt kändis-crush:?
Vem är du kär i: Ingen
Hur många piercingar har du: Ingen
Vilket är ditt favoritband: Olika
Vad är din största rädsla: Vet inte
Har du rökt: Nej!
Har du tagit droger/alkohol: Nej

Pappa och Sylvia var här idag. Då fick jag lite saker, dom hjälpte mej men lite saker med! :)



Fick lite att äta

Pappa fixade lampan i sovrummet

Satte upp krokarna i hallen

Jag fick bord och stolar till ballkongen

En dvd

Pappa satte upp lampa i hallen


Och i köket

Och satte upp denna som jag gjorde i slöjden när jag gick i Mora. Det i trä gjorde jag i träslöjden och det i tyg i  syslöjden.


Slipper åka buss imorgon åker bil :)

Hejsan!

Nu är jag hemma hos mamma igen, men imorgon åker jag hem till mej. Det ska bli så skönt att komma hem igen. Pappa och Sylvia ska skjutssa mej. Sylvia har ju inte varit hem till mej heller, och hon har länge velat komma hem till mej. Hon har sakt många gånger att hon vill komma hem till mej. Så imorgon går bussarna så konstigt så då skickade jag sms till Sylvia och frågade om hon ville skjutsa mej. Då sa hon att hon och pappa kan göra det. För då får hon se hur jag bor med :) Sen så skulle vi höras ikväll :)

Rusta idag igen

Är nu i skolan. Slutar om typ 9 min då åker jag till boendet och äter mat. Köttfärsås och Spagetti blir det idag. Sen så åker jag och anna till rusta igen. haha! Idag var det hon som ville dit och igår var det jag. Så jaa det blir 2 gånger denhär veckan haha! Det ska bli kul. Sen ikväll blir det packa för imorgon åker jag till mamma igen sen hem på torsdag. Det ska bli skönt att komma hem. Då ska jag ta en massa bilder när jag är hemma och ska ta kort på det jag gör och så.

Oj nu är det bara 4 min kvar till jag slutar. Så ska kolla annat nu men skriver ikväll. Ska försöka komma ihåg att ta med mej kameran när jag och Anna åker till Rusta ikväll :)


Detta har jag på mej idag!


Måndag morgon

God morgon!

Dålig uppdatering jag vet. Men ska försöka bättra mej.

Idag är det måndag och det betyder skolan igen. Men åker hem till mamma igen redan på onsdag. Eftersom vi är lediga. Så det ska bli skönt åker till skolan och vänder typ haha! Sen på torsdag åker jag hem ÅÅÅH HEM JAG SKA HEM TILL MEJ!!! Jag har längtat hem sän jag lämnade mitt kära hem. Varje gång jag åker hemifrån och ska hem till mamma sen skolan dan efter. Så vill jag stanna kvar. Så detta är nog första gången jag längtar till sommaren i hela mitt liv hehe! Sen så längtar jag efter att få skaffa min katt som ska heta Gunnar med. Det ska bli så kul. Att skaffa en katt som jag bestemmer över, som ska vara trygg hos mej, som jag ska uppfostra och allt. Det ska bli kul. Jag ska ju ha en vanlig bondkatt. Sen ska ju Gnistra och Spraka flyttat hem till mej också. Dom är ju mina båda 2 så dom ska med i sommar dom med. Då ska jag försöka hitta ett större terrarium till dom. Sen ska dom ha riktiga blommor inne hos sig. Inte plastblommor. Dom äter ju inte grönsaker och blommor och sallad och sådär. Så då kan man ha riktiga blommor inne hos sig. Sen ska jag byta sand åt dom med ååh vad jag längtar hehe!

Nej nu måste jag platt håret så jag hinner sen göra iordning det sista. Men ni får ha en bra dag allihopa!


Idag

 


Mina och Johannas väskor imorse när vi väntade på bussen


Chokladen jag köpte idag


Mina kläder jag har på mej idag


Jag är hungrig!


Städa mitt rum idag när jag kommer tillbaka


God sommarfrukost!


Lite frågor såhär på morgonen

DIG:

1. Hur lång är du ? Tror det är 1,65

2. Vad vill du bli när du bli stor? Vet inte

3. Vad pluggar du ? Jag går på Medieprogramet

4. Har du långt hår ? Jaa

5. Vilken hårfärg har du ? Brunt

6. Sminkar du dig ? Nää

FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop ? Nej

3. Hur många syskon har du ?

3 systrar en hos mamma och 2 hemma hos pappa

4. Vad är det senaste du sa till din mamma? God natt

5. Hur många ställen har du bott på ? 7-8 tror jag kanske

6. Vem i din familj stör du dig mest på? Ingen 

8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Vet inte

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis ? Igår

2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Sover inte över hos kompisar

5. Vem har du varit kompis med längst ? Vet inte

6. Vem känner dig bäst? Mamma och Lovisa kanske

7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du

gjorde det ? Inte bara sådär helt plötsligt

8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ? Nej

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar ? Mamma har jag skrikigt åt när vi bråkar haha!

2. Klä dig annorlunda ? Nja som vanligt

3. Vara dig själv ? Jaa

4. Visa dig i bikini/badbyxor ? Jag gillar inte att gå så

5. Pierca dig ? det vill jag inte

DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast ? Oj det var några veckor sen

2. När var du på semester senast ? Vet inte

3. Vilken färg är det på din tandborste ? Olika bror på vart jag är

4. Är ditt hår tråkigt ? Nja lite kanske måste klippa topparna och klippa upp det 

5. Vem såg dig naken senast ? Katten Wilma hemma hos mamma kanske

6. Hur ofta duschar du? Varje dag

7. När ska du gå och lägga dig Ikväll ? När jag är trött


Blommor hemma vid busshållsplattsen


Evelins hissa och dissa lista

 

Mp3-er med baterier man kan byta
Bra lärare


Skolans toaletter vid matsalen
Skolans ris

 


Innlägg

Hejsan!

Idag är det ju tisdag och det betyder Engelska med Mona. Sen ska vi titta på en teater med inviduellavalet i 3 TIMMAR. Det var paus mitt i domdär 3 timmarna i en helvtimme tror jag. Men endå det är ju så långt tid.

Igår följde jag med Maria och Eva och handlade grejer till oss som vi ska ha denhär veckan. Inne hos oss alltså. Jag följde med för att jag skulle köpa en borste. För jag hade lämnat min hemma hos mamma. Jag vet inte varför jag lämnade den. Men jag kompå att jag gjort det när jag satt på bussen igår ååh vad iriterad jag blev. Men men jag köpte en ny i alla fall.


längtar hem som vanligt

Nu är det sådär igen att jag längtar hem igen. Jag vill hem till mej och vara där. Det är det som är mitt hem nu. Jag längtar värkligen till sommaren. Då jag flyttar dit helt, det ska bli så skönt.

Titta vad långt hår jag fått :)


Nu trivs jag med mitt långa hår. Vill bara klippa upp det och topparna. Men vill behålla längden så mycket som möjligt.


3 Maj 2010

Hejsan!

Idag ska jag åka till skolan som vanligt. Och jag ska börja ha rullväskan med mej istället för min stora gråa. För den blir så tung när man bär den. Sen när det bättre för ryggen om man har den som rullar. Förr var det lite pinsamt att gå med rullväskan. Men när man vänjer sig är den ju jätte bra. Det får platts mycket saker i den, man slipper bära den (man kan ju få ont i ryggen av att bära tunga saker), Om man skulle få lov att lägga ner den i bagageutrymmet så kan man låsa den. Då kommer ingen in i den. Och jaa det finns massor av bra saker med den. Men nu måste jag gå och fixa lite och packa det sista.

Ha en bra dag allihopa så skriver jag kanske senare!

©


Grattis till er alla!!!!!!!!


Bilden är lånad från expressen


Min grej jag fick från Robin Nääs när vi var små


Så har haft den i många många många år. Och jag gillar den jätte mycket. Varför vet jag inte. Kanske bara för det står att jag är bäst på den haha! :D


Godis till ikväll


Hemma nu

NU är jag hemma! :D


Igårkväll



Igår kväll så skulle Ester ut och kissa innan mamma kom hem. Men hon låg hos mej innan vi skulle gå ut. Så hon ville inte gå ut alls. När jag var påväg att ställa mej upp la hon sej mer. Men tillslut fick jag henna att hoppa ner från mitt knä och så gick vi ut. Hehe!

Det var tur att jag var ut och kissade henne då. För när dom förjade smälla smällare här så vart hon skiträdd. Hon skakade ibland. Och så låg hon på mamma när hon satt vid datorn.

RSS 2.0