God natt


Nu ska jag gå och sova med alla mina kuddar. Jag kanske skriver i morognbitti om jag hinner. Annars skriver jag i skolan en snabbis. Det kanske inte blir så mycket. Men något i alla fall.

God natt på er alla! ♥

Musiken

Hejsan!

När jag gick i Mora så var jag inte med någon på dagarna efter skolan. Jag var jämt ensam. Utom när jag var med mamma, Lovisa eller någon annan i familjen. Jag var ensam. Men för att jag skulle må bra så sjöng jag varje dag. Så ofta jag kunde och så mycket jag kunde. Alltså musiken hjälpte mej så att jag skulle må bra.

Jag kunde sjunga med Eminem, Petter och många fler. Alltså så fort. Men nu kan jag inte det riktigt. Men nu har jag annat att göra. Jag har kompisar att vara med nästan varje dag.


Dagen igår

Hejsan!

Jag la inte in några bilder igår. För att jag kom hem vid halv 8 från pappa. Sen så tittade jag och mamma på Robinsson. Sen åkte vi ner på byn och tittade på cruisingen här i Orsa. Först stog vi vid pappa och Sylvia en stund. Sen gick vi en sväng och gick runt ett tag. Sen träffade vi Lovisa, Veronica och Veronicas kusin. Och då sa dom att Veronicas mamma Monica ville träffa mamma. Så då gick vi dit. Och var med Monica och Dalle. Sen kom Andreas med. Och vi var med dom till ca kl: 00:30. Innan mamma och jag skulle åka hem så gick jag, mamma och Monica en sväng. Sen gick jag och mamma till bilden, och monica till Dalle och Andreas. Jag var ganska så trött när jag kom hem. Så jag kanske var en och enhalvtimme. Sen släckte jag och somnade med en gång. Jag tog inte med mej kameran för att jag trodde vi inte skulle stanna så länge.

Idag ska jag, Lovisa, Jessica, Ida, Pappa, Sylvia och Margit och kanske Karolina åka och titta på någon ungdomskör eller vad det är. Det är något sånnt. Det ska bli kul. Så jag ska laga mat inanna vi ska dit också.
Åka till pappa

Hejsan!

Nu ska jag åka till pappa skriver kanske ikväll. Jessica ska sova här inatt.Så här glad vart Wilma när jag kom hem igår


Veckan

Måndag: Sudden
Tisdag: Jag och Jessica åt på Ikea. När vi var till Valbo med programmet.
Jessicas glass i Valbo
Här var vi
Det här köpte jag
Onsdagen: Städade jag och tog bort radion
Torsdag: Gräs
Mina ben

Wilma vart glad när jag kom hem

Wilman

Hejsan!

Idag har vi inte gjort så mycket. Vi satt och klippte ut ord och gjorde flera sagor av det. Idag ska jag hem igen och gå till Wilma med en gång. Pappa skjutsar hem mej idag också. Det blir bra. Sen ska vi äta tacos ikväll med. Det ska bli gott.

Wilma tror säkert att jag ska komma hem och ta av henne tratten helt. Men det gör jag inte. Hon  måste ha den på sigden. För annars slickar hon på såret. Min lilla flicka! Igår pratade jag med mamma i telefon. Mamma hade på högtalan och då ropade jag på Wilma. Wilma tittade på telefonen precis som att vad för du där inne? Haha! Men idag ska jag hem till henne. Jag vill till Wilman nu! Men ska det snart. Om någon timme är jag hemma igen.

Jag lägger kanske ut bilder ikväll från veckan.  Om jag orkar. Men nu ska jag titta på annat och gå på toa snart. Bussen kommer om typ en timme.

Men jag lägger upp några bilder.


Torsdag 28 Maj 2009

Hejsan!

Idag kasstade jag och Jessica gris, makapär, solrosolja, parkbänk, ö och ig. På hela timmen vi hade idrott. Haha! Vi ville ta andra ord en bara gris. Det var kul.

Idag ska vi åka till dollar med boendet. Det ska bli kul. Jag ska nog köpa godis där.

I morogon ska jag åka hem till min Wilma. Pappa skjutsar hem mej, från ica då. Hoppas Wilman blir glad när jag kommer hem. Bara hon inte tror att jag ska rädda henne från tratten. Att hon ska slippa den.

Jag får INTE glömma att ta med mej Ester och Sälmas saker i morogn. Jag ska ju packa lite ikväll så det kommer jag nog ihåg.


Jag lägger in bilden på maten vi åt hos pappa förr. Det var så gott och jag är hungrig nu.

Igår, idag och imorogn

Hejsan!

Igår var vi till Valbo. Jag köpte lite grejer till Sälma och Ester. Jag var så trött igår så jag höll på att sommna i soffan flera gånger när jag tittade på tv. Och då var hon 20:30 haha! Så trött var jag.

Men i morogn ska vi åka till Dollar med boendet. Så jag städar idag och tvättar i morgon. Annars hinner jag inte städa. Och idag ska vi äta kassler och ris det ska bli jätte gott.

Jag lägger ut några bilder.


Valbo och Wilma

Hejsan!

Nu sitter jag i skolan igen och har fritt. Jag hann inte skriva i morse. Eller jag tog inte ens upp dattorn haha! Men nu skriver jag lite.

I morgon ska hela programmet åka på Valbo. Det ska bli kul. Jag och Jessica ska in på Ikea en snabbis. FÖr jag ska handla till Ester, Sälma och något till Wilma. Sen kanske vi äter på Ikea också, hoppas det. Men vi får se hur Jessica vill. Idag blir det tråkmat på boendet, korv och makaroner. Men jag kom inte på något annat förra veckan och alla äter det. Så då blir det idag. SÅ jag kan inte skriva något i morogn här på bloggen.

Imorogn ska Wilma operera (stavning?) sitt andra ben och jag hoppas det går bra. LIlla Wilma har precis börjat vara sig själv efter förra gången hon opererade sig.Och nu ska hon göra det igen. Men jag har bäddat rent i min säng för att det är där hon vill ligga när hon har operarat sig.

Men nu ska jag kolla på annant. Jag slutar typ om 5 min.

En bild också.

Ha det bra!


Det går inte

Hejsan!

Nu har jag försökt lakt in bilder från när jag och Jessica sov hos Petter och Anette. Men det går inte. Jag ska försöka lägga in det nästa helg.

Sova borta är inte lätt

Hejsan!

Nu har jag och Jessica varit kattvakt hemma hos Petter och Anette. Det var kul. Skönt att ha en helt egen lägenhet. Vi åt godis och myste igår. Sen har vi tittat på lite filmer med datorn i sängen. Mysigt det med. Jessica längtade hem inatt, så vi låg och pratade i en timme. Om att det inte alls var konstigt att man inte kan sova borta. Varken jag eller pappa kan sova borta. Jag sover helst hemma i min säng, med mina möbler, lukten hemma och allt. Men hemma hos Petter och Anette och i Bollnäs kan jag sova. Helt utan att bry mej alls och tänka på att jag längtar hem. Så det är skönt att man kan sova någonstans en hemma också. Så man inte blir så hemmagalen hahaha! Svårt att förklara. Haha! Men ni kanske fattar vad jag menar?

Snart ska jag packa och så tills i morgon. För i morgon är det Bollnäs som gäller igen. Det ska bli kul. Men det var JÄTTE skönt att vara hemma i några extradagar med. Men nu ska jag packa innana klockan blir 20:00. Kanske är något på tv? Jag ska titta det sen.

Ha det bra!


Måste göra mej klar

Hejsan!

Nu ska jag äta frukost sen duscha och göra klart det sista. Sen blir det att åka. Jag skriver kanske under dagen. Och sen ikväll. Men nu måste jag ringa Jessica och göra i ordning mej.


Kattvakt

God morogn!

Idag ska jag och Jessica till Petter och Anette och vara kattvakt. Vi ska sova där i natt. Det ska bli kul. Jag har varit kattvakt förr och sovit där några gånger. Och det är så kul och skönt att ha en helt egen lägenhet för sig själv. Man kan göra vad man vill och allt. Så jag ska ringa Petter lite senare och säga att vi kommer tidigare en vad vi sa igår. Men nu ska jag titta lite på andra saker sen måste jag börja packa och så. Men jag lägger upp lite bilder.

Ha det så bra! 


Idag

Hejsan!

Nu har jag provat ansiktsmasken som jag köpte idag. Och jag är alldeles len i ansiktet. Det är värkligen jätte lent. Jag viste att det skulle bli lent. Men jag trode inte att det skulle vara såhär lent.

I morgon ska jag och Jessica till Petter och Anette och sova där en natt och vara kattvakt. till på söndag. Det ska bli kul. Jag tar med mej datorn så jag skriver därifårn. Pappa skjutsar oss till Petter och Anette för Ida skulle endå åka till optikern.

Jag såg Joakim Cans idag föresten på ICA. Jag trode han gick och pratade försig själv. Men sen kom jag på att han nog kanske pratade i telefon för han hade hörlurar i öronen. Haha!

Nu ska jag logga in på bilddagboken. Jag kanske skriver mer innan jag ska sova.

Bilder från igår, dom är inte iordning.


När vi kom så åt vi fika
Matbordet på alltanen
Jessica ocj ajg tag en liten promenad
Här gick vi
Jessica hittade blommor
Jag
Lovisa och Sylvia rakade pappa
Så här fin blev han

Vi åt grillat

Var till Mora idag med Lovisa och Jessica

Vi gick förbi kyrkan
Jessica på busstation
Jessica provar kläder

Vi fick skjuts av Olle hem

Tack Olle för skjutsen!

Måste göra mej iordning nu

God morgon!

Snart ska jag äta frukost och göra i ording mej. För snart ska jag, Lovisa och Jessica åka till Mora. Men innan det måste jag skicka iväg grejerna till tjejen som vann min bloggtävling. Jag tar med mej kameran till Mora. Så kanske jag lägger ut lite bilder sen.

Måste gå nu, ha det bra!

 

Min vecka

Måndag


Min fot i bussen

En kyckling Oscar råkade göra huvudlös
Jag gjorde köttfärslimpa och potatis
Sen fick jag diska lite
Jag kom på hur jag skulle lyssna på radio med högtalarna
Jag i mitt rum
Marie-Louise köpte en ny igen haha! Den andra var bara borta helt plötsligt


Tisdag


Fin utsikt jag har från mitt rum va?
Vi åt korv och pommes
Ett fågelbo som vi ser från köksfönstret, på skolan. Det var fågelungar där nu
Vi tittade på filmer Oscar hade med sig
Vi var på kosläppHos Sarahs mamma och pappa
Åkte buss till skolan på tisdagsmorgonen

Onsdag


Här duschar jag efter idrotten. Vist ser det läskigt ut?
Jessicas och mina skor. Mina svarta och Jessicas gråa

Jag måste nog köpa nya strumpor haha! Mina tår syns

Min nya tröja

Hejsan!

Nu sitter jag och har fritt igen. Men nu är det onsdag och jag ska åka hem. Sylvia ska skjutsa hem mej idag, för pappa kunde inte han jobbar till sent. Men sylvia kommer. Innan hon skjutsar hem mej ska vi åka förbi posten och hämta ut min nya tröja. Kul att få hem den! Sen ska jag och mamma äta kyckling ikväll.

Jag åker inte till pappa idag och firar Jessica. Utan jag åker dit imorogn och så får hon sitt paket då. Men jag ska ringa henne sen när hon är hemma (när jag sitter på bussen).

Men jag kanske lägger ut bilder sen hemma vi får se om jag orkar annars kanske det blir ikväll. Vi får se hur det blir.

Jag lägger in några bilder.


Grattis världens bästa lillasyster Jessica


Grattis Jessica på 11 årsdagen.

Hoppas du får en bra dag.

Tisdag 19 Maj

Hejsan!

Idag ska jag ner på stan och fixa grejer till Ida och Jessica. Jessica fyller ju år i morogn. Och Ida har inte fått något från mej än. Så hon får sitt när Jessica får sitt. Jag säger inte vad dom ska få här än. Utan det kanske jag säger när dom fått det.

På lördag ska jag och Jessica vara kattvakt hos Petter och Anette. Det ska bli kul, bara jag och Jessica från lördag till söndag. Vi kan göra vad vi vill och allt.

I morogn åker jag hem igen det ska bli skönt med en kortvecka.

Snart ska jag iväg och rita inredning igen. Som vanligt på tisdagar.

Ha det bra!


Här är lite bilder.Mat och Wilma

Hejsan!
Nu är jag i skolan och snart slutar jag. Skönt! För jag är jätte hungrig nu. Idag ska vi äta köttförslimpa, potatis och sås. Det ska bli jätte gott. Det var jätte länge sen jag åt det nu.Wilma sov hos mej i natt också. Jag tycker det är så skönt när hon gör det. Jag förstår mamma som nästa inte kan sova utan henne. i går kväll när jag skulle sova, så tog jag hennes ben och hon tog sin svans på min hand och höll i mej. Hon är så söt. Men nu slutar jag om 4 min skriver kanske i morogn.

Ha det bra! 

Jag

Wilma i min säng

Måndag morgon

God morgon!

Snart åker jag igen till skolan. Men kommer hem på Onsdag igen och då fyller min lillasyster Jessica år. Vi får se som sakt om jag åker dit på onsdagen eller torsdagen. Jag tror det blir torsdagen. För jag är ganska så trött när jag kommer hem. Nu ska jag gå och väcka mamma. Hoppas ni får en bra dag.

Så kanske jag skriver senare i skolan.

Ha det bra!


God natt

Hejsan!

Nu sitter jag här och skriver igen. Måste snart börja skriva vad jag ska ha med och göra i morgonbitti. Jag skriver ju alltid upp det annars glömmer jag allt och då blir allt fel.

Nu ska jag snart lägga mej i min nybäddade säng (jag bäddade rent i den igår). Jag älskar nybäddat det luktar så gott och det är rent och skönt. Inge smulor i sängen och massa skit.

Jag kommer inte på något mer att skriva så nu lägger jag in lite bilder.

Ha det så bra allihopa så kanske jag skriver i morogn.

God natt!  ♥


Ken Ring - Stockholm City


Lite frågor och så

Hejsan!

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har tråkigt. Men jag har inte någon lust alls att göra något heller. Vill bara sitta här tills jag ska börja med maten till mamma kommer hem. Men samtidigt är jag hungrig fast endå inte och är sugen på chokladbiten som ligger här på mitt skrivbord. Fas endå inte. Haha! Hur jag är just nu.

Imorgon är det skola igen ju. Och då ska jag ta mycket kort på dom 3 dagarna. Sen kan jag lägga in dom och skriva vilken dag det var ifrån. Det ska bli kul. Annars när det är hela veckor är det lite jobbigt att fixa och så med alla bilder. Och då kanske det blir yp 20 bilder. Och det blir för mycket. tycker jag.

Lite frågor:
  

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
På helgerna 2 och på vardagarna 4
Vilken svordom använder du mest?
Fan
Äger du en Ipod?
Nej

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Just nu 04:45. Men det är min mobil so vecker mej

Hur många resväskor äger du?
Ingen bara vanliga

Använder du flip flops även när det är kallt ute?
Nej sånna är obekväma
Var köper du dina matvaror ifrån?
ICA såklart

Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
Jaa

Vilken var den senaste filmen du såg?
Patrik 1,5

Har någon av dina vänner barn?
Nej men en tjej jag pratar på msn har det

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Vet inte
Har någon någonsin kallat dig lat?
Jaa
Tar du medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Ingen
Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
Oboy isåfall
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Inte vad jag kan komma på nu

När var senast någon stötte på dig?
Vet inte
Vad åt du till middag?
Har inte gjort det än. Men det blir Fläskfilé och potatis sen i alla fall
Använder du huvtröjor?
Jaa alla mina långärmade tröjor är huvtröjor
Kan du vissla?
Nej inte riktigt
Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nej tror inte det
Vem var den senaste som ringde dig?
Pappa
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
Ingen anning

Vilket riktnummersområde befinner du dig i?
0250
Tittade du på tecknat när du var liten?
Gjorde jag väll men jag har aldrig tyckt om det
Hur stort är ditt närmsta köpcentrum?
vet inte riktigt

Hur många syskon har du?
3 st

Är du blyg inför det motsatta könet?
Nej
Äger du några band-t-shirts?
Inte band men jag har en t-tröja med Magnus Uggla. För kanske 4 år sen tyckte jag ju om honom

När flög du senast?
När jag var lite åkte pappas familj helikopter ett tag
Hur många stolar står runt ditt köksbord?
3

Läser du för skojs skull?
Nej jag gillar inte att läsa
Pratar du några andra språk?
Nej
Diskar du din egen disk?
Allas ibland

Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
Nej förr ville jag ha tatuering. Alltså ha mina systrars namn och ett hjärta bredvid varje namn

Vad har du för väder?
Sol
Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?
Alltså det spelar ju ingen roll om han har mycket tatueringar
Har du en blogg?
Jaa den här är min

Äter du frukost dagligen?
Jaa oftast
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nej
Vilken är din favoritfrukt?
Äpplen äter jag mest
Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
20
Vad var det senaste du åt?
En godisbit
Gillar du senap?
Nej
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Nej
Sover du på sida, mage eller rygg?
Sida och mage
Tycker du om att krama folk?
Bror på vem det är
Äger du en digitalkamera?
Jaa 2 st
Vad är du allergisk mot?

Inget
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Nej
Om du hade varit född av motsatt kön, vad hade du hetat?

Mattias eller Emil


Wilma

Hejsan!

Nu har jag diskat också. Men innan det låg Wilma i min säng och jag la mej bredvid henne och tog 2 kuddar till huvudet. och jag la hennes ben på min hand. Och vi såv bådatvå. Jag har nog ALDRIG sovit på dan sen jag var jätte liten. Haha! Jag kan lixom inte. Haha!Lämnar datorn hemma i morogn

Hejsan!

Nu sitter jag här igen. Jag vet ingentligen inte vad jag ska skriva haha! Men men det får komma om jag kommer på något. I morgon är det skola igen. Men till veckan blir det en kortvecka. Jag åker hem redan på onsdagen. Det ska bli skönt att åka hem mitt i veckan. Jessica fyller år på onsdagen när jag kommer hem. Men vi får se om jag åker dit till henne på onsdagen eller om det blir på torsdagen. Vi får se. Jag har inte pratat med någon än om det. Men vi får se hur det blir med det. Så jag lämmnar datorn här hemma i morogn. För att vi har idrott direkt på onsdagmorgonen och jag vill inte lämna min dator så. Så den får vara här hemma. Så då blir det att ta med cd-sivor eller så får jag lyssna på radio. Nej nu måste jag gå. Men jag kanske skriver mer idag senare. Vi får se.

Ha det bra!

Vinnaren av bloggtävling är....


....sofia och vovvarna!
Grattis till dej!
Skicka din mailadress till mej så fort du kan. Så skickar jag iväg det så fort jag kan.

Igår och idag

Hejsan!

Nu har jag kanske varit vaken i ca en timme. Och Wilma ligger bredvid mej i sängen och jag sitter vid skrivbordet. Hon ligger och sover som en gris. Förr när jag alltid satt i sängen låg hon oftas mellan datorn och mej. Men nu ligger hon bredvid. Jag bäddade rent igår och då var Wilma där och skulle hjälpa mej. Det gör hon jämt. Hon är så söt. Hon älskar rena sängkläder. Ja här är lite bilder från igår kväll.

Jessica och jag åt gott när vi tittade på Robinsson
Jag bäddade rent min säng igår

Jag stoppade i några mandlar i ett glas och det vart ganska så fint

Pizza hos pappa idag

Hejsan!

Jag tänkte att jag skulle lägga in lite bilder nu. Men det gick inte. Jag får inte frambilderna. Så jag kan titta på dom. Dummt! Men men jag orkar inte starta om datorn så då får jag lägga upp dom i morgon istället.

När jag och Lovisa var ute idag och var på väg hem, så skickade jag sms till pappa och frågade om han kunde skjussa oss och köpa pizza. Och det kunde han, det var meningen att vi skulle hem igen. Men det slutade med att vi åkte hem till pappa och oåt pizza där. Med honom och Jessica. Så vi var där någon timme sen åkte han iväg till farmor och farfar någon timme. Sen kom han och hämtade oss och skjussade hem oss hit igen. Jessica sover här inatt igen. Hon frågade om hon fick och det är klart hon får. Hon är alltid välkommen till oss. Hon säger också att det här är hennes andra hem. Alltså hon känner sig hemma hos oss, det är skönt. Hon får alltid sova hos oss. Även om jag och Lovisa inte är hemma och bara mamma är hemma.

I morogn lottar jag ut en vinnare på min bloggtävling. Så nu är det inte långt kvar. Så passa på nu att vara med.

Nu ska jag kolla runt lite till sen kanske sova. Men jag tror inte jag kommer skriva något mer här idag. Så om jag inte gör det så säger jag nu.

God natt alla och sov så gått.!

Lite kort jag och Lovisa tog ute

En sånhär lite stuga skulle man ha haft
Kossorna
Jag på backen
Jag och Lovisa
Lovisa på en rot från ett träd
Ser ni Lovisa?
Lovisa
Lovisa med mycket hår i näsan
Lovisa tyckte om att ha saker i näsan idag värkar det som haha!
Lovisa igen

Lovisas ben och fötter och mina fötter

UT

Nu går vi ut och tar kort


Kort

Nu har jag duschat och ska snart gå och blåsa håret och vänta på att min kamera ska ladda klart. Det brukar ta typ en timme. Sen när vi är helt klart ska vi gå och ta kort på oss själva haha!

Men det är för mamma vill ha kort på mej och Lovisa i hallen. Så kan jag fixa dom i skolan igen. Och skriva ut dom.
Men nu ska jag gå och fixa mej lite.


Skriver på

Hejsan!

Just nu sitter jag och lyssnar på Eminem och skriver här på bloggen. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Kanske ta det lungt. Jo nu vet jag en sak jag ska göra idag, byta sängkläder i min säng. Sen kanske titta på en film. Har ni sätt Eminem 8 Mile? Den är skit bra. Det är en av dom bästa filmmerna som finns.

Just nu ligger Wilma bredvid mej i min säng och jag sitter här vid mitt skrivbord med datorn. det är så skönt att ha ett skrivbord nu. Och kunna sitta riktigt och inte i sängen bara helatiden. Det var jobbigt. Nu sitter jag bara i sängen med datorn på kvällarna när mamma och Lovisa sover.


En liten grej bara

här lugn är jag fortfarande. Det är nog från mormor. Mormor och jag är lika. Vi tar det försiktigt och lungt med det mesta (stavning?). När vi åker till mormor och morfar ibland på helgerna kan mormor och jag sitta och äta mat i en timme. Skönt! Så blir det en liten suck då och då. Alltid, och folk frågar ibland. Men suckar du? Ja säger jag då, det gör jag jämt och min mormor med. Haha! Mormor du och jag!

Jag älskar dej mormor!


Lite bilder från veckan


Några bilder skriver mer ikväll


Tandkräm

Hejsan!

Det är onsdag idag och jag har aft idrott. Jag gick en promenad själv. När jag gick såg jag en läskig gubbe. Men det gick bra. Igå¨r var jag och handlade lite tills på fredag och så. Men jag glömde köpa tandkräm. Så det får jag göra idag. Men nu slutar jag om typ 3 min. Skriver kanske mer i morgon.

Glöm inte bloggtävlingen

Tisdag 12 Maj Kl:12:10

Hejsan!

Vad kul att så många vill vara med på min bloggtävling. Tipsa fler med gärna det är så kul med många är med.

Nu snart har jag bild och ska snart rita inredning, hus lägenhet och så. Det ska bli kul. Sen i kväll ska jag titta på tv och ta det lungt. Eller jag kanske måste gå och handla lite saker. JAg behöver ny tandkräm och så för den hålle rpå att ta slut. Så jag får gå och fixa det.

Lite bilder innan jag går

Ha det så bra!


Måndag morgon

Hejsan!

Nu är det måndag morgon och jag ska till skolan. Idag dom 2 sista timmarna ska jag och några till åka till ett dagis och hälsa på. Det ska faktiskt bli lite roligt. Vi är 4 elever och 2 lärare som ska åka dit, till en av deras son som går på det dagiset. Sen får vi skjuss hem. Jag vet inte mer vad jag ska göra idag. Blir nog att ta det lungt. Som vanligt på måndagar. Man är ju så slut när man kommer hem då. När man har gått upp kvart i 5 för att åka till skolan. Men nu har jag inte tid att sitta här längre. Måste platta håret och så nu. Men jag lägger ut lite bilder här nu.

Ha det så  bra idag! 


Glöm inte bloggtävlingen


En sån här köpte jag i lördags

P.S Idag kan jag inte skriva mer en det här innlägget D.S


Bloggtävling!

Nu är det dax för en bloggtävling igen.  Den här gången kan man vinna 3 st dusch och badegel formade djur, en liten handduk och en armband från OKEJ som är helt oandvänd.För att vara med och tävla ska du:

1. Lägga ut tävlingen på din blogg. (du får gärna andvända bilden)

2. Skriva en komentar i det här innlägget med din bloggadress så jag ser att du har lagt ut den på din blogg. Om du inte har lagt ut tävlingen på bloggen är du inte med.

Tävlingen avslutas den 17 maj

Just nu sitter jag och äter...


...pumpakärnor och solrosfrön

Grattis mormor!!


En av världens bästa låtar


Vaken nu!!

Jag vaknade för en stund sen. Och då undrade jag vart min mobil tagit vägen. jag letade och letade men sen ringde jag den. och då låg den under min säng. Så jag undrar hur den hamnat där. Haha! Men  men nu ligger den i min säng i alla fall. Haha! Jag lägger ut en liten god morgonlåt. Jag hade bara lust med det haha!


Det var den här bilden vi skrattade åt i skolan


Det är jag när jag är typ 60 år

Lite bilder bara!!


Idag och i morgon!


Nu är jag jätte hungrig.

I morgon är det fredag och det betyder åka hem för mej. Jag får sovmorgon i morgon med. För jag åker med Marie-Louise och Anna. För dom skulle på möte.
På må¨ndag ska jag på ett dagis med några och hälsa på.
Men nu slutar jag snart så jag ka kolla vidare här på internet.

Mat


Just nu är jag jätte hungrig. Det var ingen god mat i skolan idag. Men men det blir nog bättre på boendet. Jag funderar på att gå och handla dusch-grejer på ica idag och något jag kan äta på bussen på fredag påväg hem. Jag tror jag gör det. Annars blir jag så hungrig.

Skratt!!!!!

Hejsan!

Idag är det inte soligt här. I morgon har jag idrott direkt på morgonen

Nu har jag, Jessica och Oscar skrattat som fan. Jessica gick in på en sida och och tittde på hur jag skulle se ut när jag blev gammal (stavning?).Idag

Hejsan!

Just nu sitter jag i skolan och har fritt fick det 5 min tidigare idag. När jag kommer till boendet ska jag laga mat. Jag hade skrivit pasta och skinksås. Och Marie-Louise sa i onsdags att hon skulle handla idag innan vi kom till boendet. Så jag hoppas det blir den maten nu. Jag är så hungrig!!

Jag skickade sms till Anna i morse och vi åker till rusta idag. Skriv eller ring om ni behöver något så fixar jag det.

På onsdag kommer mitt skrivbord och min stol!!!

Men nu ska jag titta runt lite på andra ställen.


Jag är med och tävlar


Jag är med och tävlar om musli hos Bambii 

Idag är det söndag

Hejsan!

Nu är det kväll och i morgon är det måndag och det betyder att jag ska gå upp 04:45 så jag kan ta det lungt på morgonen. Idag när mamma skulle handla innan hon slutade så glömde hon att köpa bröd till mej som jag ska ha i morgon på bussen till frukost. Men då får jag köpa något annat på statoil. Som jag kan äta på bussen. Hoppas dom har något gott! Annars får jag köpa en korv eller något.

Imorgon ska jag fråga Anna om hon vill följa med mej på rusta och så på kvällen. För mitt skrivbor kommer ju på onsdag så på fredag har jag ett skrivbor. SKÖNT! Jag skickade ju efter en stolsamtidigt också. Så jag behöver ett sittunderlag till stolen så det blir mjust åt röven haha!

I morgon kan jag ta med mej datorn igen till boendet. Och då kan jag lyssna på musik med bra ljud igen. Det ska bli så skönt. Annars har jag ju bara lyssnat på min gammla cd-spelare. Så nu blir det riktigt ljud igen.


Ville bara skriva några ord


Ååh vad jag vill bo i Falun nu. Det är så fint där, det är lagomt mycket med folk och trafik och allt annat. Jag trivs där helt enkelt. Alltså att bara vara där över dan är det nästan det bästa jag vet.

Dagen igår

När jag kom till pappa hade Jessica precis duschat. Och här sitter hon och äter frukost.
Det fanns pizza kvar i kylskåpet från dan före så vi satte oss ute på framsidan och åt lunch.
Till efterätt åt vi hallon och ovispad grädde.
Jessica satt i solen och åt.
Sen gick vi hem till mej.
Jessica cyklade och jag gick.
Stora vägen.
Den läskiga bron.
Igen, jag kan inte titta upp på den då pirrar det i mina fötter.
Jessica cyklar.
Vi såg som jag råkade kalla dom äkelkorrar. (stavning?)

Medans jag diskade, städade lite och lagade mat tittade Jessica på 2 filmer.
Disken jag diskade.
När Jessica tittade på film kom Wilma och la sig på filten.

Maten kyckling, ris, gräddfil, starksås och gurka.

Ville bara skriva liteNu sitter jag hos pappa med Jessica och ska snart gå ner och fixa lunch. Sen går vi hem till mej.

Lite roliga bilder


RSS 2.0