Vet inte vad jag ska ha för rubrik

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem. En timme kvar till dess. Men endå. Jag är hungrig och hoppas det går fort till hon kommer hem. Så jag får mat. Idag blir det att äta mat kanske vid 21:00. För mamma hade nycken till frysen på sin nyckelgrej. Så då får vi vänta. Men det ska bli gott med mat i alla fall sen. Det har inte kommit några utklädda barn hit i alla fall. Det är skönt. Jag tror jag inte öppnar om några kommer senare heller. För jag tycker bara att dom tigger en massa. Om jag får barn när jag blir ändre ska dom inte få gå påskkärring och plinga på hos folk. Och inte gå så på halloween heller och säga bus eller godis. Jag gjorde det när jag var mindre och tyckte det var kul. Men när jag blev äldre så märkte jag att man tigger ju. Och det är det värsta jag vet nu. Om man sitter och äter något och så frågar folk om dom får smaka. Ååh vad dryckt det är. Eller det bror väll på vilka det är. Är det dom i familjen och väldigt bra kompisar så är det okej. Men andra nej. Jag tycker man gör inte så.

Men nu ska jag gör andra saker. Snart börjar körslaget också. Det ska jag se.

...

Nu har jag varit ut med Ester och just det ja jag ska ta fram lövbiff. För vi ska äta det ikväll. Kommer snart och skriver mer.

Nu är lövbiffarna framme på bänken och tinar. Ester ligger just nu och tuggar på sitt stora ben i min säng. Idag har jag inte gjort mycket alls. Bara suttit här. Har inte orkart något annat. Har ju så otroligt ont i magen och benen. Jag har ju så ont så jag blir helt slut. Så jag orkar inte mycket alls.

Här är en bild på dom stekta äpplena med glass.


Ont i magen än

Nu ska jag gå ut med Ester igen. Har skit ont i magen. Men det är bara jag hemma. Så då måste jag gå ut med henne. Så ska gå ut nu så hon får kissa lite.


Aj min mage

Hej!

har just ätit frukost rostat bröd med oboý. Gott gott! Jag har skit ont i magen. Så idag blir det att ta det lungt sitta här eller framför tv-n mest. Och ta Naproxen var 5 timme. Skulle at tagit alvedon då med. Men vi har ingen. Både mina och mamma och Lovisas är slut. Så har inga alls. Men tur att jag har Naproxen i alla fall.

Ikväll är det körslaget. Någon som ska se det? Det ska jag göra i alla fall. Vilka hejar ni på? Jag hejar såklart på Team Stefan. Snart börjar skolan igen. Nu orkar jag inte skriva mer. Har så ont i magen. Och sen vet jag inte vad jag ska skriva då heller. Men men skriver sen så fort jag kommer på något igen. Om jag orkar.

Jag hoppas ni kommer ha en bättre dag än mej i alla fall. 


...

Jag tänkte ha en bloggtävling snart igen snart. Men när vet jag inte. Innan jul i alla fall. Och vad det blir sår ni se då. Ni kan ju ge förslag på vad ni tycker det kan vara. Så kanske det blir det.

Oj glömt att publicera innlägget haha!

Klockan är ju bara 15:31 jag tycker det känns som om hon typ är 19:00 typ. Jag vet inte varför jag känner så. Men det är väll så nu när det blir mörkare och mörkare. Snart är det också jul. Det ska bli kul. Då kommer moster hem. Det längtar jag till. har inte träffat moster sen i sommras. Det blir ju inte ofta nu när hon bor i Norige. Men tur att msn finns så kan man prata där i alla fall.


Jag är med och tävlarJag är med och tävlar hos Catrin om ett halsband


Vissa saker säger man inte

Hejsan!

Har inte skrivigt mycket nu på några dar. Varför vet jag inte. Det har bara blivigt så. Men men.

Jag vill bara skriva vilka ord och sånna saker jag tycker att man bara inte andvänder. Och varför man inte säger så.

Cp Säger man inte. Varför ska man andvända det till något dumt och dåligt? Det är ju INTE dåligt eller dumt att ha en cp-skada. Alla är ju olika och det första man tittar på är ju hur personen är. Inte om den har en cp-skada. En av mina bästa vänner har en cp-skada. Och inte går jag runt och tänker på det. Det gör väll inte mej något. Hon behöver hjälp med vissa saker. Och jag hjälper henne såklart. Hon har ett jätte bra minne och kan en massa. Och det hjälper hon mej med. Vi hjälper varandra med olika saker.

Störd Detsäger man inte heller. Jag är utväklingsstörd. Och jag tar det väldigt gårt om man säger så. Jag blir både ledsen, iriterad (för jag undrar ju såklart varför man säger så) och arg. Vi på särskolor har ett slag av handikapp allihopa. Men jag ser det inte som något negatift. Förr tycket jag det var jobbigt att inte vara som alla andra. Men nu har jag världens bästa lärare och ass som jobbar på mitt program.

Mongo Säger man inte heller tycker jag. Vad är det för fel på en mongolid? Alla är olika. tänk om alla skulle vara lika. Fy fan vilket liv det skulle vara då.

Så snälla tänk på vad ni säger. Man ska aceptera alla som dom är! Och inte gå efter om dom har handikapp eller något. Och andvänd inte ord som kan göra andra ledsen. Och en sak tycker jag är konstigt också är att dom på särskolor säger sånna här saker med. Det är ju vi som ska göra så folk inte säger sånnahär saker. Jag har sakt åt vissa att inte säga så i alla fall vid min närhet och då har dom slutat med det. Och det är så det ska vara.


Jag är med och tävlar!


Här är jag med och tälar hos Mani gå in och titta på sidan så får ni veta mer.

Mat snart

Jag ringde förut till Lovisa och frågade vad hon ville ha för met. Hon sa att jag skulle bestemma det. Bara jag tog något som hon tyckte om. Så då blir det kyckling och ris och gräddfil. Och i gräddfilen ha man ha i vad man vill. Så blir det en sås man gillar med kyckling och ris. Det ska bli gott. Så jag ska nog sätta på riset typ om 15-20 min. Så det är klart till dom kommer hem. ååh om kanske 35 min är dom hemma. Vad skönt :) Då ska någon av dom få gå ut med Ester


...

Är skit hungrig. Men Lovisa kommer inte hem förens 19:00. Så jag får vänta ett tag till. Och ont i magen har jag också. Och jag kommer inte ihåg när jag tog en tablett sist så jag vet inte om jag kan ta någon. Så får ta en ikväll innan jag ska sova. DRYKT! Men men. Jag måste komma på något vi kan äta med. Mamma har ju ätit på jobbet idag. Så hon ska nog inte ha något. Men vad ska Lovisa och jag äta då? Jag har ingen aning. Jag vet bara att jag är hungrig och haront i magen. Och när det är den tiden jag får ont i magen ibland är jag ännu hungrigare och kan äta hur mycket som helst. Men jag får vänta ett tag till på mat.

Ensam hela dan idag

Nu har jag diskat och jag har varit hemma hela dan ensam. Och passat efter och gått ut med henne lite då och då. Och snart är det dax igen. Jag har ingen aning om när Lovisa kommer hem heller. För jag hörde nu att hon ska till Mora. Men men ja ja. Jag vet inte ska ringe henne nu.

Ringde Lovisa nyss med det är bara upptaget helatiden.


Lite bilder från när Ester och jag var ut en svängKlockan var ju bara 19:00

Både jag och mamma trodde klokan var 20:00 nyss. Men hon var bara 19:00. Vad iritersamt. Jag som snabbade på att göra mina stekta äpplen. Och så var klockan bara 19:00. Så jag får vänta med att äta dom i EN timme. Men jag smakade 2 st i alla fall och det vart gott. Ska ta bild när jag har glass med. Ser kanske godare ut då.


Stekta äpplen

Ska kanske prav det här det värkar vara gott. Eller så gör jag äppelpaj. Får se vad det blir. Men jag ska nog köpa glass till dom stekta äpplena om jag ska göra sånna. Bild kommer sen vad jag gjorde.


Lite olika

Hejsan!

Idag ska jag nog prova och sätta in pepperna i ramarna. Jag tror det kommer att bli skit bra. Och fint. Sen i eftermiddag ska jag nog släng ut mitt täcke , kuddarna och lakanet haha! Tänk i vinter kan jag inte göra det. För då är det snö på ballkongen och om jag lägger ut det bli det blött. Och då har jag inte någota att sova på haha! Så jag får passa på nu.

Idag funderar jag på att göra en äppelpja eller något ikväll. Det hade varit gott!

Pratar just nu med Cilla och Johanna på msn. Kul Kul! :D

Ikväll är det bonde söker fru. Det måste jag se :)

Mamma ska också idag ringa dit jag söker lägenhet. För jag får mest förslag på lägenheter där man man måste vara 25 år för att bo. Och jag är 20. Så jag får inte bo där förens om 5 år. Om jag skulle vela bo där. Jag vill ju inte ens bo där. Jag blir så iriterad. Så jag hoppas dom kan fixa det. Så jag kan få andra förslag.

Men jag har lakt intressenanmälan på 2 st lägenheter nu i alla fall. Så det är ju bara att hoppas på att jag får någon av dom. Dom ligger på samma ställe bara det att dom är vända åt olika håll. Det blir lixom spgelvänt. Imorogn är det sista dan man får lägga intressenanmälan. Sen får jag veta om jag fått någon av dom eller inte. Men jag hoppas jag får det. Men jag ska inte hoppas på för mycket heller. För då blir jag bara ledsen sen om jag inte får någon av dom. Men man kan ju hoppas på lite i alla fall.

Vaknade tidigt imorse

Idag vaknade jag tidigt imorse. Jag tror klockan var 06:30. När jag vaknade. Efter ett tag när jag vaknat vart jag hungrig. Så då gick jag och tog smörgåsar. Och vad goda dom var. Och nu är jag hungrig igen. Så nu ska jag nog äta igen.


Ramar och papper

Nu har jag tagit in mitt täcke, alla mina 5 kuddar och lakanet och bädda. Det är så skönt att bara släng ut det på eftermiddagen och ta in på kvällen. Det känns så rent. Haha! Jag kanske är lite knäpp? Haha! :D

Idag har jag köpt lite papper med till ramarna. Nu har jag tagit kort på papprena. Ska bara fixa lite nu lägger upp dom snart.


Här är papprena som ska vara i ramarna. När jag pryar hemma sen. Det blir nog  bra. Och fint i dom svarta ramarna. Eller vad tror ni?


Brödet

Det här brödet köpte jag idag. Jag kanske smakar redan ikväll. Vi får se sen. Det ser så gott ut.


Handlat

Nu sitter jag här igen och har nyss varit och handlat med mamma. Vi ska äta tacos idag ju. Så vi handlade gurka, sallad, lök, gräddfil, bananer till mamma, taco chips och lite mera saker. Jag har tittat på ett bröd flera fler gånger nu som jag velat prova men glömt bort det. Men nu köpte jag det. Så imorogn ska jag prova ett nytt bröd. Jag kan ta kort på det sen så får ni se. Om det är gott ska jag nog fråga Marie-Louise om hon kan köpa det till boendet med.

Ikväll är det Andra Avenyn igen det ska jag se. Innan det vet jag inte vad jag ska se. Ska titta på vad det är på tv. Ni kanske vet något som är kl:20:00? Som jag kan titta på.


Lite idag

Nu har jag precis varit ute med Ester. Det gick en person förbi och hon började källa som bara denn. Jag fattar inte varför hon gjorde så. Men men haha! Ska snart gå och duscha. Mamma ska till tandläkaren och jag ska köpa lite papper. Och sen ska jag och mamma åka och handla. Jag tror jag skulle gå in och mamma sitta i bilen. Eller ja jag kommer inte ihåg ska fråga henne sen igen.

Jag kanske ska slänga ut täcket och det igen. Det var så skönt att sova med det inatt. Det känns nästan helt rent när det har varit ute flera timmar på balkongen. Ska nog göra det sen. Sen ska jag se om jag har någon tablett med efter som jag har ont i magen. Jag tror jag har i data väskan. Brukar alltid ha några där. Så jag hoppas det annars får jag gå in på apoteket och köpa det med.


Frukost

Hejsan!

Jag vet jag har inte varit så bra på att skriva här på några dar nu. Men ska försöka igen. Jag gillar ju att skriva här.

Just nu sitter jag här och inte gör något bara sitter här. Är lite hungrig men vi har ju ingen mjölk till hårdisen. Och jag vill inte dricka saft och äta hårdis. Så ja jag vet inte hur jag ska göra vi får se hur det blir. Vi ska i alla fall äta tacos ikväll det ska bli gott. Har ont i magen och benen så ska ta en menstablett om jag har någon. Jag hoppas jag har det. Men nu ska jag se om det finns något att äta till frukost.

Ha det bra!


:)

Hejsan!

Just nu sitter jag och inte gör något alls. Måste snart fortsätta städa mitt rum som jag började med imorse. Men är inte klar en. Kuddarna, täcket och tunna madrassen ligger ute på ballkongen och har gjort det sen imorse. Jag kännde att det böhövde vädras lite. Jag kanske ska slänga ut mina täcken och kuddar sen när jag har en lägenhet i Falun. När jag är där såklart.

Nu ska jag titta på andra grejer.

Ha det bra!

Jag har en datasladd

Nu har jag en sladd till datorn! :) Äntligen vad glad jag är nu. Så nu kan jag skriva igen. Skönt!! :)

Idag har jag städat badrummet och hallen. Så nu är det fint där.
Utan datasladd

Hejsan!

Sitter vid mammas dator nu. För att min sladd till min dator har gått sönder. Så jag måste köpa en ny på måndag. Och har därför ingen sladd. Och det är ju inte så kul. Jag andvänder ju datorn väldigt mycket. Så det är jobbigt nu, utan dator. Men tur att mamma har en så jag kan skriva här nu. Vet inte om jag kommer sitta här imorogn alls får se hur det blir med det.

Här är lite bilder

...

Min sladd har gått sönder så jag måste titta om jag hittar den andra hemma annars får jag köpa en ny på måndag. Och så får jag inte köpa en ny kanske. Vi får se. Hur det blir. Så jag kanske inte uppdatera mycket alls idag. Vi får se hur det blir.

 

Nu ska jag sova


Nyss duschat

Nu har jag duschat det var skönt. Och nu ska jag snart ner gå ner och titta på "Nicklas mat" eller "Mammas pojkar" Vi får se vad det blir. Sitter och lyssnar på en Norsk jullåt haha!  "Nå Tennes Tusen Julelys" Som är bättre på Norska än på Svenska. :D

Nej nu ska jag borsta håret och gå ner och titta på tv.

Mitt rumSkriver lite

Nu har jag dammat, dammsugit, lagt i en ny ljus tvätt och nu ska jag torka golv. Sen städa toan och så och lägga tillbaka alla mina saker i mitt rum som ligger på sängen. Och just det ja bädda rent också.

Hungrig NU!

Hejsan!

Är på boendet u. Idag har vi bakat i skolan till halloween grejes i morogn. Vi gjorde hundbajskorvar. Som är gjort av chokladbollssmet. Haha! Sen är det några kakor. Vet inte riktigt vad Det var av. Men något enkelt var det.

Nu ska jag städa en massa. Och när Johanna kommer hit till boendet igen så ska vi äta. Är jätte hungrig så jag hoppas hon kommer snart. Så jag kan äta. Vi ska äta rester så vi ska äta kasslerlåda. Den har varit fryst och när det har varit det, så brukar det inte vara någon sås kvar i. Men jag såg att vi hade creme fraiche i kylen. Så vi tar det till kasslerlådan. Gud vad gott. Nej nu ska jag inte tänka på mat mer och börja städa istället. skriver mer sen.


Bra låtar! :D


Jag vill hitta en lägenhet nu!


Hoppas jag hittar en snart som är ledig i Januari eller Februari typ.


Lite alltmöjligt

Nu har jag borstat tänderna för kvällen. Så nu ska jag sitta här ett tag till sen blir det att gå och skriva vad jag ska ha med mej och göra imorognbitti. Sen sova.

Nästa vecka har vi ju lov! Lite skönt ska det bli. Men skönt att komma tillbaka sen med. Efter lovet.

På lovet ska jag köpa papper som jag ska sätta in i mina ramar som jag ska ha här i mitt rum på boendet. När det pryar någon när när jag pryar hemma. Så det blir klart. Jag ska försöka kommaihåg det.

Det är ganska så många som är in på min blogg och tittar. Det var 13 st idag och ingen har skrivit i komentarer. Om det är någon som skriver komentarer är det oftast någon från familjen. Så ni som är inne på min blogg ofta och är en av mina läsare. Ni kan väll kommentera lite? :)

Imorgon är det städning som gäller. Och detta ska jag göra då:

1. Slänga i en tvätt

2. Dra ur sängkläderna (Om jag inte gjort det på morgonen) 

3. Plocka upp på golvet (om jag inte gör det på morgonen)

4. Damma

5 Dammsuga

6. Dammsuga hall och badrum

7. Torka golv i mitt rum, hallen och badrummet

8. Städa toa och handfat

9. Tvätta mer!
___________________________________________________________________________________________

Jag ska försöka komma ihåg att ta före och efterbild på mitt rum hur det såg ut. Jag får nog skriva en lapp haha! Annars glömmer jag det med en gång haha!

Nej nu ska jag titta på lite andra saker sen skriva, göra flätor sen sova.

God Natt!

Bonde söker fru är ett bra program

Jag vill att klockan ska bli 19:30 nu. För då ska jag gå och duscha sen gå ner och titta på "bonde söger fru" kl:20:00.

Jaa imorgon är det idrott igen. Så då har jag sovmorogn. Skönt! :D Men på fredagar är det jätte skönt att gå upp tidigt tidigt för att åka med tidiga bussen. Det är nog för att jag haft sovmorgon 2 dagar i rad då. Nej nu går jag och duschar fast klockan inte är 19:30.

En väldigt bra låt med Petter


Dagen

Nu är jag på boendet igen. Vi hade ju en gropa dag idag. Jessica kom inte. Men då var jag med   Cilla och Oscar det var kul. Sen spelade jag kort en gång med Bia. Idag ska vi äta Lax och potatis. Inte så gott. Men det går väll att äta. Men det är inget jag väljer precis. Men men. Ikväll är det bonde söker fru det ska jag se. Ska ni? Jag gillar det programmet. Många bra program nu på kvällarna.

Men just det ja, idag på gropadagen. Gick jag, Cilla och Mona och handlade lite grejer till dom som skulle äta varmkorv. Och då såg vi tomteskum redan nu. Hallå?? Det är inte ens November en. Kan dom inte vänta tills November i alla fall? För jag tycker det är lite tidigt nu. Men men det är som det är. Jo jag såg ju en julkalender på Åhlens igår med som kostade 299:- Helt sjukt. Hur kan man köpa en sån dyr? Jag brukar köpa en dåndär liten billig. Och tycker det räcker och är lagomt.

Här är 2 bilder från dagen.


Lite om idag med mera

God morogn!

Försökte lägga upp inlägg igår kväll. Men det gick inte. Varför vet jag inte. Men men. Igår var jag ju på Åhlens och då hittade jag domhär krokarna för 25 kr st. Så jag köpte 2 st. Som jag nu har på dörren. Hanska så bra. Jag tycker ju det är förlite krokar här ibland i mitt rum. Så då köpte jag dom. Ganska så fina tycker jag.Idag är det ju onsdag och då har ju jag sovmorgon. Skönt ibland. Men mobilen väckte mej precis när jag sov som skönast. Jag sov jätte skönt så börjar den spela musik som jag har som veckning.

Vi har ju en gropa dag idag med programmet. Lite kul faktiskt. Då kan vi göra lite vad vi vill. Man kan sitta vid datorn, spela spel (om det finns), sitta och bara prata och skratta och en massa. Så det ska bli kul. Det är så roligt att göra sånna grejer med programmet. Och att känner alla är ju skit kul. Och om man undrar något kan man nästan fråga vem som helst. Jag tror inte att alla program är så. Vi har det bästa programmet på hela skolan. Och att alla känner alla gör mycket. Det är skit kul. Och tryggt.

Nu måste jag göra mej iordning men ni alla får ha en bra dag. Så skriver jag sen. Kanske när jag är här på boendet igen. Tror inte att jag gör det på gropa.


Skolan med mera

Igår var det ganska många som var och in på min blogg. Hela 18 st var inne på min blogg. Lite kul faktiskt. Det kanske inte låter mycket alls. Men för mej är det ganska så mycket. Och jag gillar när det är många som är inne och tittar. Så jag får upptatera oftare så kanske ni fortsätter att läsa? Jag kan ju ialla fall försöka uppdatera mer. Idag hade vi IV i skolan. Och jag glömde imorse att säga att när vi har foto och film har vi inte det hela dan. Vi har bild med. Så idag på foto och film så tittade vi mycket på musikvideon som vi ska fixa. Och på bilden så hade Jenny skrivit ut massa döskallar. Som var vita som vi skulle rita på och fixa skugga och så på. Ganska så kul var det. Det var u bara att måla med dom där pennorna och sen gnugga på färgen så det blev som en skugga. Vart svart på fingret. Haha! Jag var på Åhlens för ett tag sen med och hittade krikar som man sätte röver dörrkanten där uppe ni vet? Jag ska försöka kommaihåg att ta kort sen. Så får ni se. Dom kostade 25 kr st. Och jag tyckte det var ett bra pris. Och dom passade jätte bra till dörren.

Igår var det inte "halv 8 hos mej" på tv. Tråkigt tråkigt. Men men det är som det är. Idag är det i alla fall "Äntligen hemma" Sen "Andra Avenyn". Det ska jag kolla på i alla fall.Glöm inte min tävling också.

Fritt

Hejsan!

Nu sitter jag här igen och tar det lungt. Har fritt och slutar typ om 15 min. Så då tar jag bussen till boendet igen. Denhär vecka bor jag inte ensam inne hos mej, Anna och Johanna. För Johanna kom tillbaka i torsdags. Ikväll är det Andra Avenyn. Någon som ska se det. Det ska jag. Jag är så trött när det är. Så jag sommnade för någon vecka sen och missade hela. Men sen dess har jag varit vaken. Har hänt att jag nästan somnat men inte riktigt. Men jag försöker att inte somna. Haha! Imorogn har jag idrott på morgonen och sen ska vi ha gropa dag hela programmet. Ska bli lite kul. Måste bara kommaihåg att ta med mej 2 macor eller något. För det ska bli kov med bröd där. Och då brukar det vara kokt. Så då tar jag med mej något eget att äta. Och frukt ska jag ha med också. som vanligt. Så på skolan kommer jag inte vara alls imorogn.

Men nu ska jag titta på andra saker innan jag slutar. Skriver mer när jag kommer till boendet eller något. Ha det bra till dess.


Skriver nu på morgonen

Godmorogn allihopa!

Nu är jag vaken igen. Är ganska så trött. Ska snart gå och platta håret och så. Men skriver här först, annars hinner jag inte känner jag. Idag har jag engelska det ska bli kul. Vi är ju som sakt inte så många och tar det lungt och jobbar efter den takten vi behöver. Förr med Engelskan när jag gick i min andra skolan. Kännde jag lixom varje gång det var engelska "ååh nej inte nu igen". Nu är det istället "Jaa Engelska nu igen". Det är skönt det när kan bli sen sån förendring. Vi är ju bara 4 st med Mona (våran lärare)  och det är så skönt.

Sen har jag IV idag med och då har jag film och foto. Och jag tror vi ska fortsätta med musikvideon igen. Det ska bli kul.

Men nu måste jag gå och göra mej iordning. Känner att jag inte har tid att sitta här mer. Så ja jag skriver antingen i skolan som om vi får fritt. Eller så gör jag det sen när jag kommer tillbaka hit typ. Vi får se hur det blir.

Men ni får ha en bra dag på jobb, skola, dagis, lekis ja vart ni nu en är. Så hörs vi sen.

Hej då! :)


skrev innlägget för ca 30 min sen och glömt att lägga ut det haha!


Det var snö här när jag kom fram. Här går vi på promenad. Men den är borta nu.


Maten idag. Jätte gott! Så klart det är gott föresten det är ju jag som gjort den haha!

Nu har jag ätit mat och nu sitter jag här igen. Skönt att sitta här. Ska snart gå och duscha såg jag nu på klockan haha! Måste ju titta på halv 8 hos mej, Tinas Cookalong och Matakuten.

Vet inte vad jag ska skriva skriver nog mer ikväll

Hejsan!

Nu sitter jag i skolan igen. Och slutar snart. Idag ska jag laga pasta och skinksås. Det ska bli gott. Är så hungrig nu.


Måndagmorgon och hungrig

Godmorgon på er!

Hur mår ni idag? Jag själv är skit trött. Men så är det ju alltid på måndagar. Nästa vecka är det höstlov. Så denna vecka kvar bara sen lov ska bli lite skönt. Fast kommer att längta till skolan tror jag endå. Haha! Idag blir det att laga mat som vanligt på måndagar. Idag blir det pasta och skinksås. Det ska bli gott. Längesen jag åt det nu. Och just nu är jag skithungrir. Men ska vänta tills jag  sitter på bussen med att äta frukost. För jag har lite och göra innan och sen blir det för tidigt om jag äter nu. Men nu ska jag gå och väcka mamma.

Ha en bra dag allihopa!


...


Musik


Jag lyssnar på dom här låtarna helatiden nu haha! :)


Jag är med och tävlar hos......Style By Jouline


:)

Hejsan!

Nu sitter jag här men ska nu snart gå och duscha. För att sen gå till mamma. Ville bara skriva lite snabbt innan jag hoppar in i duschen.

Ikväll är det ensam mamma söker. Någon som ska titta på det? Det ska jag. Imorogn är det skola igen. Det ska bli skönt. Men nu måste jag hoppa in i duschen så jag hinner. Annars kommer jag inte iväg. Haha!

Glöm inte min bloggtävling!

Tävling här på bloggen!

Hejsan!

Nu är det en bloggtävling här igen. Kännde att det kunde vara lite kul med en sån nu. Denna gång kan man vinna ett bokmärke som jag gjort själv och en annan grej. Vet inte riktigt vad det är. Men endå.

För att vara med och tävla ska du:

1. Lägga ut tävlingen på din blogg (du får gärna andvända bilden).

2. Skriva en komentar i det här innlägget med din bloggadress så jag ser att du lakt ut den på din blogg. Om du inte lakt ut den på din blogg är du inte med.

Tävlingen avslutas den 25 oktober


Är hungrig

Ska snart börja med maten. Eller ja om typ kanske om en timme. Men är så hungrig. Men jag får vänta ett tag till. Men ska skära grönsakerna jag ska ha efter maten. :)


Blir så arg ibland!

Jag vill till Bollnäs just nu vill inte vara här. När jag skulle diska nyss hade Lovisa en kladdkaka på spisen. OCh jag frågade om hon skulle ha kvar den och hon sa ja och då gav jag henne den. Och då skrek hon åt mej att den skulle minsann stå på sipisen. Fast det är en massa disk där. Och då sa jag att men jag ska diska så den kan inte så på spisen. Så säger hon till mej: Ja men ställ den på bordet då för fan. Och då gjorde jag det. Sen när jag ska ha på radion. Det har jag alltid när jag diskar. Så höjer hon sin musik i sitt rum. Så radion inte hörs alls. Då går jag in på mitt rum jätte argt. Och utan att tänka flår jag i väggen in till hennes rum. Och då höjer hon ännu mer. Sen efter ett tag säger kan du inte sänka. Så Säger hon du kan diska om 5 min för då kommer Karolina. Jag ba jaha tack. Nu ska du bestämma över när jag ska diska också. Så nu hör hennes jävla muik i hela lägenheten. Skulle inte bli förvånad om den hörs enda in i badrummet.

Den här soffan ska jag köpa när jag flyttar hemifrån...

...från IKEA den gillade jag.


Lördagen

Hejsan!

Sitter och lyssnar på Hammerfall - Always will be och  The fallen one. Bra låtar det. Igår tittade jag såklart på idol. Och camilla åkte ut för nu tyckte jag att det var hennes tur att åka ut också.

Saker jag ska göra idag:

Diska
Bädda rent i min säng
Städa upp på mitt rum
Laga mat

Det är det jag ska göra idag. Men bädda rent i sängen gör jag nog ikväll. Eller vi får se hur det blir med den saken. Haha!

Ikväll är det körslaget också. Det ska jag se med. Det måste jag bara se. Vilka hejar ni på? Jag hejar på Stefan såklart. Jag gillar inte Caroline af ugglas. Usch har aldrig gjort det heller. Jag knäpper nog över när det är hennes kör som sjunger haha!

Nej nu ska jag snart äta lite frukost. Är inte så hungrig men man måste ju äta frukost endå haha! :)

HemmaÄr hemma nu eller ja jag har varit det ett tag nu. Ska börja med maten om ca 50 min. Men är hungrig nu haha!

Fredag igen!

Hejsan!

Sitter i skolan nu och gör inte så mycket. Åka åka hem idag det är ju fredag. Ikväll ska jag laga mat. Det blir då lövbiff, pommes och sås. Vi fårse vad det blir för sås. Vi skulle bestemma det sen när jag kommer till mamma. Och ikväll är det idol med. Det ska jag se. Jag slutar snart också. Om ca 15 min. Så då blir det att sitta i bussen och lyssna på musik och skicka sms till pappa och påminna honom att han ska hämta mej.


Skriver tidigt på en fredagsmorogn

God morgon!

Idag är det fredag och jag åker hem igen. Skönt med lite fredag nu. Mamma jobbar i helgen så pappa skjussa(stavning?) hem mej idag. Men ska handla först lite grann sen åker jag med pappa. Men nu måste jag göra mej iordning platta håret, bädda, pcka det sista och sådär innan jag ska ner och äta frukost. Men kanske skriver i skolan sen.

Ha en bra dag!


2 Bilder


Mitt rum när jag har städat eller ja min säng haha!

Jag tvättade fönster idag också

...

ska ner och se på tv nu. Får se om jag lägger upp lite bilder från städningen :)Har fritt nu

Hejsan!

Nu är jag på skolan och har fritt. Slutar om typ 10 min.

Imorogn är det fredag och det betyder helg och åka hem för helgen. Pappa kommer och hänmtar mej i morgon när han slutar. Och jag ska sicka ett komihåg-sms till honom att han ska hämta mej. Skriver mer sen. Kanske tar före och efterbilder på mitt rum och det sen. Vi får se. Men jag ska försöka kommaihåg det. Idag ska jag äta köttfärtslimpa, potatis och brunsås. Det ska bli gott. Kokar potatisen när jag dammar och sen får jag gå ner och kolla den ibland. Men skriver mer senare. Jag vet inte när men så fort jag får tid.


Skriver lite snabbt

God morogn!

Idag är det torsdag och jag har sovmorogn igen. Hade det igår med. Har det 2 gånger i veckan haha! Idag ska vi jobba med tidningnen igen. Men Jessica blir hemma idag också. Hon var snorig och så. Men vi får se om hon kommer imorogn. Hon skulle försöka sa hon. Men vi får se hur hon mår.

Idag ska jag också städa som sakt. Och kanske tvätta fönster. Ska prata med Marie-Louise sen. Ha mycket att göra idag. Jag ska:

Städa mitt rum
Tvätta massa tvätt
Städa bardum och hall
Kanske tvätta fönster
Och laga mat (det blir rester idag med)

Så ja vi får se när jag bloggar sen när jag kommer hit idag igen. Men nu måste jag börja gå.

Ha en bra dag allaihopa!

Lite sen blogguppdatering

Nu har jag tittat på Bonde söker fru. Dom fick nu träffa sina dejter för första gången idag.

Sen idag var jag ju och köpte sängkläder. Som ni ser på bilden neranför. Jätte mysiga. Men kommer andvända dom sen när jag skaffat eget.

Imorogn är det städdag för mej. Jag kanske ska tvätta mitt fönster med om det är bra väder. Ska prata med Marie-Louise imorogn. Så vi får se hur jag gör. Sen har jag MASSA tvätt igen. Sängkläder, mörk tvätt, ljus tvätt och kanske rött. Vi får se hur mycket jag hinner. Mörk tvätt och ljus tvätt måste tvättas i alla fall. Annars har jag inga kläder. Haha! Men ska försöka tvätta rött också. Så att jag får lite handdukar och sånnt tvättat.

Nu ska jag sova snart. God natt på er!


Jag står i vardagsrummet på boendet igår

Jag sitter på golvet på boendet igår

Jag på boendet igår. Mina myskläder. Rött nattlinne, svarta mjukisbyxor med ränder och ett par rutiga duntofflor.


Mina sängkläder jag köpte idagSängkläderprat

Hejsan! Nu sitter jag i skolan och slutar typ om 10 min. Idag ska jag ta och åka och handla nya sängkläder som jag kan ha när jag flyttar hemifrån. Sånna som mamma fick av mej. Sånna ska jag ha. Dom var så fina och mysiga. Jag har ju haft ett sånnt fast rosa när jag var liten. Som jag hade fått av farmor och farfar. Men nu ska jag köpa 2 st vita. Så då har jag likadana sängkläder om jag skaffar dubbelsäng sen. Eller om jag har 2 täcken i sängen. Jag fick ju mina svarta med vita prickar på får någon vecka sen också. Dom var skitfina. Har inte tagit ut dom ur plasten än. Och ska inte göra det med dom vita jag ska köpa nu. Jag väntar till jag får en lägenhet. Sen har jag ju en 2 st sängkläder som är likadana. Men annars är dom andra olika. Men det är kul att ha lika också. Så man inte har olika jämt i sängen sen. Nu ska jag titta lite på andra grejer. Skriver mer sen. Vet inte när men men.

Ha det bra!


Nu gick det att skriva :)

God morogn!

Äntligen kan jag skriva här. Försökt hela morognen lite då och då. Men nu funkar det. Och snart ska jag gå. Men hinner skriva lite lite haha! Har idrott så har sovmorogn idag. Skönt. Det gick bra att sova ensam här inne med. Skönt. Men nu måste jag gå och fixa lite sen gå.

Ha en bra dag!


Titta på tv snart

Nu har jag duschat och ska snart ta på mej nattlinne, mjukisbyxorna och mystofflorna. Kanske kommer bild på det ikväll. Vi får se. Ska snart titta på tv. Så skriver mer ikväll. Efter Halv8 hos mej, Äntligen hemma och Andra Avenyn.


Jag är med och tävlar hos...


...PomPom


Är på boendet lite tidigare

Hejsan!

Är på boendet lite tidigare idag. Har ju haft iup. Så då fick jag åka med Eva hit igen. Så jag slapp åka buss. Haha! :) Nu ska jag ju vara här inne på boendet ensam i 2 veckor. Johanna provbor ju ensam och Anna är på praktik i 5 veckor. Så jag får provbo här ensam haha! :)


Idag är det tisdag

God morogn!

Är ni trötta eller pigga? Haha! Jag är trött och hungrig.

Nu är jag uppe igen. Och ska snart gå ner och äta frukost. Jag är ju ganska så hungrig nu så det ska bli gott. Sen idag ska jag ju ha iup med Jenny, Marie-Louise och Eva som jag skrev tidigare.

Igår när jag gäspade så blev den en spricka i min läpp. För att jag gäspade. Det gjorde ont kan jag säg. Men men det är som det är.


Det här har jag på mej idag 


Skriver nu på kvällen

Nu sitter jag här igen och tar det lungt innan det är dax för att skriva vad jag ska ha med mej och göra i morgon bitti sen sova. Jag åt hårdis med falukorv på nu på kvällen. Ååh vad gott det var. Ja nu vet jag inte mer vad jag ska skriva. Vi får se om jag hinner skriva innan jag går till bussen imorogn. Jag hoppas det. Men vi får se hur det blir. Annars får jag skriva sen efter skolan. Nu ska jag snart gå. Sov gott allihopa!
Tv-tittande ikväll

Hejsan!

Nu sitter jag på boendet och inte gör så mycket. Tar det lungt bara ett tag. Ska å och duscka om 15 min kanske. För jag vill se på "halv 8 hos mej", "Tinas cookalong" och Sen är det "Matakuten". Mycket matprogram idag haha! Men bara bra matprogram. Sitter just nu och lyssnar på musik också. Imorgon ska jag ha iup med Jenny, Marie-Louise och Eva.

Nej nu ska jag gå och duscha och fixa mej lite till 19:30 för då börjar ju "halv 8 hos mej".

Kanske skriver innan jag gå och sover sen.
Måndag

Hejsan!

Nu sitter jag här igen. Ikväll tror jag inte det blir så mycket. Titta på tv, duscha och så. Nu slutar jag snart.


God morgon

God morogn!

Nu sitter jag vid mammas dator och ska snart åka. När mamma och Lovisa är klara. Jag är skithungrig med. Så det ska  bli gott att äta frukost sen i bussen när jag sitter där. Och törstig är jag med. Så det ska bli gott med ramlösa sen. Jag ska nog dricka först. Sen äta mina smörgåsar. Nej nu ska vi snart åka tror jag. Men skriver kanske mer sen.

Ha en bra dag!

Jag gillar ju inte sånhär musik igentligen. Men den här låten gillar jag.När jag och mamma satten in Green Day låter på min helebop-mobil för några år sen. Så råkade Hammerfall komma med. Och sendess har dom legat där bara. Och sen började jag lyssnat på den här låten. Och jag tycker den den är riktigt bra faktiskt.


Fått en bra promenad idag

Hejsan!

Nu sitter jag här och tar det lungt och lyssnar på musik. Förut idag var mamma, Lovisa och Jessica på hundkurs med Ester. Så dom åkte dit och jag gick dit. efter en stund när dom hade åkt. Så då fick jag en liten promenad. Eller ja det var ganska långt. Jag går ju till ica varanan söndag efter som mamma jobbar. Och jag behöver handla. Så gå förbi ica var inte jobbigt alls. Men sen när jag skulle gåtill undkursen vart det jobbit. För resten av biten är ju uppförsbacke. Men jag kanske ska fortsätta att gå så. När det är hundkurs. För det är ju så skönt att gå ut och gå ensam. Om man vet vart man ska. Annars är det ju så tråkit så det inte är klokt. Haha! Efter hundkursen så åkte vi till ica och handlade. Jag skulle ha lite frukost till imorogn och så. Så det har jag handlat nu.

Ikväll är det ensam mamma söker ska ni se det? Det ska jag.

Jag är med och tävlar hos...


...Signe om 2 kökshanddukar


Lite musk och mer

Hejsan!

Sitter hemma hos mormor och morfar nu. Skönt att vara här och bara vara. Hjälpa mormor med maten och så. Ikväll är det körslaget. Någon som ska se det? Det ska jag och äta godis. Gott :) Sätter in en låt jag tycker är bra. Tänk att jag tycker om Nordman fortfarande. Det har jag ju gjort sen jag var jätte liten. Jag var ju och såg dom på campingen första gången när jag typ var 8? Eller när var det? Jag har för mej att jag var 8 år. Men om jag har fel säg till haha! :) 


 


Jag älskar er!
Om ni inte ser vad det står så står det såhär: Jag finns och kommer alltid att finnas för er. Behöver ni hjälp med något så hjälper jag er. Är någon dum och ni vill att jag ringer upp den/dom som är dumma så gör jag det så fort jag kan. Ingen ska göra illa er det minsta För då jävlar. Och det hoppas jag ni vet.

Jag har dom bästa systrarna i världen och det är jag stolt över

 


Fredag

Hejsan!

Nu är det fredag och jag sitter här och gör vad jag vill vid datorn i ca 30 min. Sen går jag till bussen och åker hem.Torsdag igen

Hejsan!

Nu slutar jag snart då ska jag städa när jag kommer till boendet. Och äta mat jag vet inte vad för något. Det stog potatis och något mer som jag inte kommer på vad det heter. Men jag tycker inte om det så jag får äta något annat till potatisen. Eller om jag hittar något annat i frysen.


Idag

Hejsan!

Nu sitter jag här igen och slutar snart. Idag ska jag inte till boendet med en gång. Utan jag ska ner på stan och träffa Anna så ska jag ta ut pengar. Sen går vi och äter på någonstans på stan. Det ska bli kul. Johanna skickade sms och sa att hon åkt hem idag med. Så då blir det bara jag och Anna inne hos oss. Och nästa vecka kanske jag blir ensam. Johanna ska ju provbo ensam. Och Anna kanske ska på praktik. Men nu ska jag titta på andra saker. Men lägger in en bild på mej.

Ha det bra!


Mest lite bilder

Hejsan!

Idag ska vi äta tacopaj det ska bli gott. Och sen ska jag och Anna ner på stan och så. Lägger upp lite bilder.


Grattis mamma hoppas du får en bra dag Puss och Kram


Åker snart och ska sitta i en buss i 2 och en halvtimme


Bilder och lite till

Hejsan!

Nu har jag tittat på ensam mamma söker. Det var bra. Imorogn är det som sakt skolan igen. Skönt :) Och då kan jag bara skriva en gång om dan typ på måndagar, onsdagar och torsdagar. Så ni vet. Här är lite bilder som jag sa att jag skulle lägga ut.Ester sliter på busken

Ester luktar

Mina vantar

God Natt!


Fixat lite nu

Hejsan!

Nu har jag diskat, gjort lite fint i köket, varit ut med Ester och satt igång en tvätt. Sen ikväll är det ensam mamma söker. Någon som ska titta på det? det ska jag. Och på onsdag börjar ju bode söker fru. det ska jag se med. :)

Nu har jag hittat min vantar med Jippi! Jag slipper köpa nya :D Jag hittade 2 par. Ett par svart och vitrandiga och ett var helt svarta. Det var bra. Det kommer bilder senare på mina vantar och på Ester när vi var ute för ett tag sen. Orkar inte lägga in dom nu. Men det kommer som sakt ikväll.

Min frukost


Frukost och fixa

Hejsan!

Idag ska jag diska och och fixa i köket. Sen ska jag nog tvätta lite av mina kläder som jag ska ha med mej till Bollnäs igen. Han ju inte tvätta i torsdags efter som att jag åkte hem i onsdags. Sen ska Lovisa på någon marknad med Karolina skulle jag gissa. Så jag ska tahand om Ester med.

Ska snart gå och äta frukost. Jag tänkte jag skulle äta rostat bröd och saft. Men det brödet var gammalt så det måste jag kasta. Sen hade vi ingen mjölk så jag kan inte dricka oboy. Men jag får äta hårdis (hårdbröd) och dricka saft. Låter kanske inte så gott. Men jag kan inte dricka vatten till frukost. Min mage blir alldeles vattnig. Ni vet när man är jätte trörstig. Så råkar man dricka för mycket vatten. Och magen blir alldeles vattnig och man kan inte ens hoppa för då känner man vattnet. Så blir min mage om jag dricker vatten på morgonen. Kan ta kort sen på min frukost haha!

Men nu ska jag gå och äta frukost.

God natt


...

Hej på er nu såhär på kvällen!

Nu har jag tittat på körslaget. Och det var bra. Men det enda som jag inte gillade var att Carolin of ugglas. Annars var det bra. Hejar såklart på Team Stefan. Och dom ligger ju bra till med och det är ju bra :)


Nu ikväll

Hejsan!

Vad seg denhär eftermiddagen/kvällen har gått. Det har gått jätte segt.

Wilma ligger bredvid mej i sängen. Min lilla Wilma, hon låg och snarkade för ett tag sen. Hon sover ju oftast med mej i min säng när jag ska sova på kvällarna också. Men hon går innan jag somnat. Alltså hon går när jag halvsover. Eller när hon tycker att jag rör på mej för mycket. Haha!

Lägger in 2 till låtar med Magnus Uggla som jag tycker är fina.


Den här låten har han gjort till sin dotter.

Den här låten har han ju skrivit till sin fru. Tänk vad han älskar sin fru för den hon är. Det är så bra och gulligt. Tycker det är så bra när han sjunger "Och jag tänker stolt hon är min".


3 Låtar jag lyssnade på när jag var typ 14-15

Men är det inte lite konstigt igentligen att man kan låtarna fortfarande haha!

Magnus Uggla är ju lite bra igentligen faktiskit.

Vi ses i himmelen med Magnus Uggla ska jag ha på min begravning.


Frukost och lite annat

Hejsan!

Nu har jag ätit frukost. Blev en hönekakabit och multivitamindryck. Ikväll ska jag titta på körslaget. Någon mer som ska det? Det måste jag ju se.

Just det ja pappa och Sylvia var och åkte färja och då köpte dom godis. Gott :)

Tack pappa och Sylvia det var jätte gott och snällt! :D

 


Frukost

Hejsan!

Det kanske är dax att äta lite frukost nu. Har inte gjort det en haha! Men jag är inte så jätte hungrig. Men är på samma gång hungrig endå. Så jag kanske äter lite i alla fall.


Bra låtar

 

 


Jag tror jag kommer att sova bra inatt

Hejsan!

Nu har jag tittat på Idol och Jon åkte ut. Varför skulle han åka ut jag ville ju att han skulle vara kvar. Men men ja ja, så är det ibland. Man får inte alltid som man vill. Och det kanske är tur det haha!

Nu har jag i alla fall bäddat rent i min säng titta så mysigt :) Jag älskar rena sängkläder. Så inatt kommer jag sova gott. Det luktar så gott när det är nybäddat.

Innan jag ska sova ska jag ta hostmedicinen och se om den hjälper idag då. Men nu ska jag titta på andra grejer.

God natt på er! ♥


Min nybäddade säng

 


Nu ikväll

Hejsan!

Nu sitter jag och äter cola nappar och ska snart bädda rent i min säng. Har inte gjort det på 2 veckor nu tror jag. Tur att jag bara är hemma på helgerna. Jag menar efter som att jag inte bytt på så länge. Haha! Jag tar kort så får ni se sen. Ska titta vem som går vidare i idol nu. Skriver mer senare.


Mycket nu ikväll

Hejsan!

Nu har jag varit ute med Ester en gång till. Och efter som mamma slutar sent idag, så ska jag göra maten till hon kommer hem. Så nu är ugnen på och jag ska snart fixa kycklingen och sätta den i ugnenen. Och medans den är där går jag och duschar och klärpå mej. Och sen går jag och fixar ris. Och jag ska se idol kl:20:00 också. Så jag har kanske lite brottom nu. Jag är fortfarande hostig och snorig. Så jag ska ta hostmedicin ikväll igen. Jag skakade ju inte av hostmedicinen igår. Så jag får se om jag kanske gör det ikväll då. Men jag skulle inte tro det. Men endå. Vi får se.

Nu måste jag fixa kycklingen, skicka sms till mamma och gå och duscha.

Kallt ute idag

Hejsan!

Jag var ut med Ester nyss. Och vad kallt det börjar bli. Måste nog börja med vantar nu. Ska se om jag hittar dom. Annars får jag köpa nya. Men jag tror dom ska ligga här hemma någonstans. Jag har ju redan börjat andvända ragsockor inne. När jag är i skolan. Som min farmor har gjort till mej. Dom är skitsköna. Och jag som inte gillar vinterskor så är det skitbra med raggsockor i skorna istället. Och om det är riktigt kallt ute. Kan man också ha ett extra par vanliga strumpor.

Ikväll är det ju idol. Det ska jag se i alla fall. Är det någon mer som ska se det? Är det någon speciel som ni gillar? Jag gillar i alla fall Jon. Han sjunger bra och är snygg och söt. Haha! Var ett tag sen jag tyckte någon var snygg i idol. Haha!


Bilden är tagen från google


VET INTE VAD JAG SKA HA FÖR RUBRIK

Hejsan!

Idag har jag inte gjort mycket alls. Ska ta det lungt i helgen för jag ska försöka bli frisk till på måndag. Så jag kan åka till skolan. Ska ut med Ester lite senare igen så hon får kissa. Var ut med henne för kanske en och enhalvtimme sen typ. Så om någon timme igen ska jag och hon gå ut igen.

Ikväll ska jag och mamma äta kyckling, ris och en sås med mango i. En sån man bara blandar med gräddfil. Det ska bli jätte gott. Lägger inte 2 bilder.


Jag med Nattlinne

Ester och Teddy (Ester till vänster)


Grattis Karolina


Skriver lite nu bara

Hejsan!

Var ut med Ester för en stund sen. Är ju hemma ensam nu. Och hon måste ju ut och kissa ibland. Mamma är ju och jobbar, Lovisa är i skolan och Jessica är också i skolan. Jessica ska ju sova här i natt igen. Pappa och Sylvia har ju åkt bort så Jessica sover här då. Och jessica kommer hem tidigast idag. Så när hon kommer hem får hon gå ut och gå med Ester. Så slipper jag göra det. Ska bara ut med Ester en gång till. Sen kommer ju Jessica och går ut och går med henne.

Vet inte vad jag ska skriva mer. Jag är snorig och hostar och mår inge bra.

Men men.


RSS 2.0