Gott Nytt År!


Lite bilder från julen och dan efter!

Julafton




Dan efter


God Jul!

Nu snart åker jag till pappa och äter frukost där. Sen kommer mamma och hämtar mej och Lovisa så åker vi hem till Petter, Anette och Pärla en stund. Sen åker vi till mormor och morfar. Men nu måste jag gå och fixa lite innan dom kommer och hämtar mej.


Kom några tårar när jag läste eran kommentar

Jaa vad ska jag säga till komentaren jag fick av Petter, Anette, Nalle och Pärla? Jag vart jätte glad. Och det kom några tårar faktiskt. Jag gråter aldrig för saker så. Men nu kom tårarna påriktigt. Och jag vart även nu varm på hjärtat nu också. Vissa saker betyder mycket.

Jag var ju hos pappa och dom idag. Och då hade pappa låten jag jag tycker mycket om på sin mobil som ringsignal och då skickade han den till mej också. Så nu har jag den på mobilen. Så den ska jag ha som ringsignal nu. Ska ändra det snart. Denna var det:




En till grej som gjort mej mer vuxen

Kom på en sak nu som jag tycker skulle står i innlägget längre ner. Där jag skrev om skolan och allt. Det är om Petter, Anette och Nalle. Att jag fått passa Nalle har gjort JÄTTE JÄTTE MYCKET med. För att innan jag var kattvakt hos dom flera nätter i rad hade jag aldrig sovit ensam. Och hemma hos dom var första gången jag sov helt utan en person i samma lägenhet/hus. Och att jag fått vara katt vakt har betytt JÄTTE JÄTTE MYCKET. För nu VET jag att jag kan sova ensam. Utan att behöva någon hos mej helatiden. Och det är jag jätte glad över. Och att dom litar så på mej att dom vill att just jag ska vara kattvakt är å jäkla kul också. Jag blir så glad då. Jag blir alldeles varm i hjärtat.

Nu sist jag var kattvakt var när Pärla kom till välden. Så då sa Petter till mej att han tyckte det var så skönt att jag var hos Nalle. Och att dom kunde vara trygga och inte gå och tänka hela tiden på hur han hade det. Och att höra det från en av världens bästa morbröder och världens bästa Anette är så kul. Och då blir jag också alldeles varm på hjärtat.


Jag och Ester var ute

Jag och Ester var ute för en stund sen och då hittade Ester en död fågel. Och sen var jag tvugen att ta kort få rönnbären.


Snart slutar jag skolan!

Hejsan!

Snart är dej jul igen. Tänk vad allt går fort. Det var inte så länge sen jag började gymnasiet igentligen och om typ etthalv år slutar jag skolan. Då flyttar jag hemifrån helt. Och om kanske ett år hoppas jag på att jag bor i min lägenhet som jag nu får i Mars. Och trivs där. Och bor där min katt och min Gnistra och min Spraka. Jag ville ju att min katt som jag ska sen skulle heta Dubbelv. Men sen mamma sa att hon tyckte att han skulle heta typ Persson. Så har jag tänkt lite och Persson låter ju bra. Jaa i alla fall ett efternamn ska han ha i alla fall. Jaa jag ska ha en hane. För dom är så stora och mysiga.

Men jag kommer nog länkta till skolan som fan när jag slutar. Tänk alla som jag lärt känna där och allt. Jag har alltid haft världens bästa boendepersonal och skolperssonal. Dom alla har gjort så jag blivigt vuxen. Och så klart dom i familjerna hemma också. Och andra med.

Lite saker jag kommer sakna i skolan!

- Engelskan med Mona, Oscar och Andreas

- Jobba med tidningen

- Sitta och skratta med Jessica, Oscar , Cilla och en massa andra

- Promenaderna vi går varjedag i skolan i typ 20 min

Och sen är det en massa mer också såklart!

Lite saker jag kommer sakna på boendet!

- Sitta och äta med Anna, Johanna och personalen

- Sitta och titta på tv med Eva på tisdagar och onsdagar en liten stund dom kvällarna

- Att personalen kommer i när jag kolla på tv och pratar med mej på kvällarna

- Att jag och Anna åker till Rusta för att bara titta eller köpa en godisbit. Sen åka till boendet igen

Och sen är det en massa mer såklart!


Jag har fått vänner förlivet från skolan!


En till rolig film


Den här är ju lite rolig


:)

Hejsan!

Sitter just nu i min säng med datorn och inte gör så mycket. Ikväll är det Robinson det ska jag se. Om inte mamma och Lovisa skulle så något annat. Jag åt nyss mat ris och en sås jag gjorde själv. Med grädde soya och lite så. Det vart jätte gott :)


Min filt jag köpte när jag var hos Petter och Anette :)


Är hemma på jullov nu!


Åker hem på jullov idag!


Mobbning

God morogn!

Jag tänkte skriva lite om filmerna jag la in i förra innlägget.


I den här videon ser man hur en tjej känner sig osynlig. Och jag fattar inte hur man kan vara så elak så man gör så att någon känner sig osynlig. Att mobbarna inte får ont i magen. Jag får ont i magen bara jag ljuger. Så undra hur ont i magen dom borde ha som dom säkert inte har. Mobbarna borde få ett jävla straff igentligen.

 

I denhär videon är det en kille som är rödhårig och blir mobbad för det. Varför ska man bli mobbad för vilken hårfärg man har? Ååh jag blir så arg. Jag fattar inte hur folk sänker. Men dom kanske inte har någon hjärna så dom måste sänka med arslet. Hade alla bara accepterat varandra hade världen varit mycket bättre. Låt folk vara som dom är! Och sköt ditt istället!

 


Jaa jag vet inte vad jag ska skriva till denna!

Tänk var världen är orättvis

 





Skriver inte mer idag en dethär

Hejsan!

Jag glömde att ta kort ute förut. Så jag ska försöka kommeihåg att göra det imorgon. Men vi får se om jag kommer ihåg det. Men jag ska föröka i alla fall. Idag slapp jag idrotten för jag och 2 st till var och sålde skoltidningen. Så det var skönt att få slippa den. Jag har aldrig gillat idrott. Men imorgon är det idrott. Och jag har värkligen ingen lust. Men men jag går runt runt där så. Jag vill inte göra något annat.




Onsdag 16 Dec -09

Hejsan!

Sitter just nu och lyssnar på Green Day med låten Working Class Hero. Den är skit bra ju. Nu är det vinter här. Och jag hoppas det ligger kvar nu. Och hopas det är snö hemma också och hos mormor och morfar med. Så det är snö till julafton. Det är då det ska vara snö. Och jag längtar tills jag kommer hem för då när jag fått lov ska vi åka och handla julklappar. Sen ska jag baka lite mer till jul. Sen ska jag slå in alla julklappar. Och slå in paket är ju skit roligt. Det gillar jag mycket. Sitta på golvet i vardagsrummet eller vid köksbordet. Ååh vad kul det är haha! Ja jag vet jag tycker konstiga saker är roligt haha! Jag gillar att trassla upp saker med mycket knutar också. Haha! Varför vet jag inte. Men det är ju skit roligt, Haha! :D

Jag ska försöka komma ihåg att ta kort ute idag så ni får se snön här sen. Nu lyssnar jag på:




Idag den 15 Dec

Vi åkte inte till Rusta idag. Men vi åker dog dit imorgon istället. Men jag och Anna gick till ica istället. För jag behövde tvättmedel. Sen idag Så har vi i skolan hållt på med musikvidion. Och jag filmar. Så jag fick sitta på golvet ett tag och filma. Vart lite trött i armen sen också. Kameran är ju tung. Så jaa.

Nej nu ska jag kolla andra saker skriver inte mer nu ikväll. Så ni får sova gott. Och ha det bra :) 

Sugen på kolagodisarna mormor gjort och som jag ska göra

Hejsan!

Sitter nu i skolan och gör inte så mycket. Jag ska gå ner till bussen om ca 10 min. Och ikväll kanske jag, Anna och Sofie åker till Rusta igen haha! Vi får se hur det blir med det.

Ikväll är det Andra Avenyn. Någon som ska se det? Det ska jag. Bara jag inte somnar fraför tv-n haha! Det gjorde jag nästan igår. Och då var inte klockan ens 21 haha! Och jag brukar vara tröttare på tisdagen. Men vi får se hur det blir med det också. Haha! Mormor hade gjort kolagodisarna nu och skickat bild på dom. Och gud vad goda dom såg ut att vara. Så det ska bli kul att göra dom. Sen ischoklad också.

Nu ska jag titta andra saker. Men skriver mer senare idag. Vet inte när. Kanske ikväll eller när jag kommer till boendet. Jag vet inte. Men vi får se.

 Ha det bra så länge!


15 December

God morgon!

Idag fick jag lite sovmorgon. För vi ska iväg och titta på Lucia.

I helgen ska jag göra kolagodisar som mormor hittade någonstans. Så jag ska göra en sats sen skulle mormor också göra det. Sen ska jag göra ischoklad också. Nu har vi mycket gott som mormor och jag gjort till jul. Det är bra tycker jag. För man ska ha lite gott till julen som man bara kan gå och äta när man vill.

Nästa år när det börjar närma sig jul och så då bor jag i min lägenhet helt. Och då har jag och Jessica bestemmt att hon ska komma till mej så ska vi baka en massa och göra pepparkaks hus. Det ska bli kul. Jag vet det är ett bra tag dit. Men lite kul och bestemma redan haha! Jag vet vi är lite pucko. Haha!

Nu måste jag gå och fixa lite min buss går snart. Ha en bra dag!


Nej nu ska jag sova God Natt!


Fick träffa Pärla igår!

God morgon!

Just nu sitter jag och i sängen och skriver lite.

Idag ska jag till skolan igen. Och idag vet jag inte vad jag ska göra. På boendet ska jag laga mat i alla fall. Kasslerlåda blir det idag. Det ska bli jätte gott :)

Igår fick jag träffa Pärla också. Och gud vad söt hon är. Och Anette frågade om jag ville hålla henne och självklart ville jag hålla min lilla kusin. Och lilla Pärla sov så sött i min famn. Hon var så söt så det inte är klokt. Jätte jätte söt. Lilla Pärla <3<3<3<3

Nu ska jag gå och platta håret. Ha det så bra idag så skriver jag sen när jag har tid!


Den här kommer jag ihåg


Titta vad fint jag gjort där man ska komentera i min blogg :)


Bakat idag

Hejsan!

Har inte skrivit något idag. Men idag har jag gjort  massa knäck och pepparkakor. Och jag bärjade med knäcken vid kanske 10 sen bakade jag pepparkakor. Och jag funderar på att göra ischoklad nästa helg som vi kan ta med till jul också. Jag hittade ett lätt och bra recept. Så jag gör nog det med. Det hade varit gott att ha det med. Att baka och sådär tycker jag är roligt. Det tror jag att jag kommer göra mycket i min lägenhet sen :) Bröd och sådär. Och småkakor ibland :D Nu ska jag titta på robinson igen :)

Jaa! Erik vann!!! :D


Grattis till dej Erik!!


Rösta på Erik nu då!!!!!


Fredag och Idolfinal

Hejsan!

Nu sitter jag i skolan och slutar typ om 15 min. Ikväll är det Idol det ska jag se. Funderar på om att göra köttet och såsen innan idol och låta det stå på plattan och att göra pommesen när jag tittar på idol. För då kan man gå dit ibland bara. Efter som att det är final vill jag se när Erik vinner :D

Just det ja nu när jag får min lägenhet kan jag göra min bakkrund till när jag ska ta kort Jippi! :) Det hade jag nästan glömt.


God morgon!

God morogn!

Nu sitter jag här igen. Idag åker jag hem igen det är ju fredag. Pappas skulle hämtat mej och köra mej hem idag. Och nästa vecka är sista veckan. Sen är det jullov. Jippi! Jag måste köpa julklappar nu. Så det blir klart.

Jag städade igår och bäddade rent i sängen. Och gud vad skönt det var att sova i helt renbäddat. Skit skönt! Jag älskar rena sängkläder. Nej nu måste jag gå och platta håret och packa så mycket som möjligt. Innan jag går ner och äter frukost. Men ni får ha en bra dag så skriver jag ikväll eller något. Vi får se när jag skriver igen.


God natt på er alla!

Hejsan!

Imorgon är det fredag och jag åker hem igen. Pappa skulle skjutsa mej hem. Efter som att mamma jobbar. Sen så är det ju idol imorgon kväll. Någon som ska se finalen? Det ska jag och jag hejar på ERIK!! :D såklart. Han måste bara vinna. Sen imorogn ska jag laga mat. Då har jag och mamma bestemt att vi vill ha Pommes och lövbiff med en sås jag brukar göra själv. Det ska vi äta imorgon. Men nu måste jag gå och packa. Men skriver kanske imorgon bitti igen.

God natt!


Städat klart bara tvätt kvar nu

Hejsan!

Nu har jag städat klart. Nu är det bara tvätten kvar.

Just nu väntar jag på att mamma ska ringa upp. För att jag ska kolla med henne vad vi har hemma tills jag ska baka på lördag. Så jag vet vad jag ska handla imorgon. Jag ska ju baka pepparkakor. Och istället för att baka en stor sockerkaka ska jag göra knäck. Det ska bli gott. Har aldrig gjort det förr. Men det värkar inte var så svårt. så det fixar jag nog. Just de ja jag ska ju göra några pepparkakor med sötmandel i. Det har jag aldrig gjort heller. Så det ska bli kul. Jag ska försöka kommaihåg att ta lite kort när jag bakar och så. Så blir det lite sånna bilder isåfall.

Ikväll ska jag äta glass som vanligt på torsdagar. Lite gott innan helgen är aldrig fel.


Bilderna är tagen från google.se


:)

Sitter nu i skolan och har fritt och slutar typ om 7 min. Så ska jagstäda när jag kommer till boendet. Tvätta, torka golv, dammsuga, damma och byta sängkläder med mera. Men ska kolla andra grejer nu. Så jag skriver sen när jag har tid :)


Frukost

Hej bloggen!

Nu sitter jag här och ska snart ner och äta frukost. Fast jag känner att jag vill inte ha något. Så jag äter nog ett rån. Och tar med mej 2 smörgåsar istellet. Så får jag i mej det endå.

Idag så ska jag städa. Inte roligt alls. Men men jag måste. Det blir torka golv idag med också. Så det är inte snabbstäda idag inte. Och tvätta.




Bakprat

Hejsan!

Såg ni bonde söker fru? Det gjorde jag. Som vanligt! Haha!

På lördag tänkte jag baka pepparkakor och en stor sockerkaka. Men jag ångrade mej. Det bir istället pepparkakor och knäck. Det ska bli gott. Och jag trodde att knäck var så svårt. Men det värkar vara väldigt enkelt. Så det blir det. Jag dår alltså börja baka så tidigt som möjligt. Så jag inte börjar vid 13:00 eller något. ska försöka börja vid 10:00-11-00 någon gång där. Mamma jobbar ju i helgen och Lovisa är hos pappa. Men hon skulle komma hem och tahand om Ester. Och gå ut med henne och så. Så slipper jag göra det när jag ska baka hela dan. Det var snällt av henne att göra det. Men snart ska jag gå och sova. Ska bara kolla och skriva vad jag ska handla på fredag. Så jag har allt hemma på lördag. Sen imorogn får jag ringa mamma och fråga vad vi har hemma och så.

När jag har min egen lägenhet tror jag att jag kommer baka mycket själv. Både bröd och kakor m.m.

Men nu ska jag kolla andra grejer sen är det dax att sova. God natt och sov så gott!


Onsdag 9 December

Hejsan!

Nu har jag fritt och skriver lite här. Idag var det bad på idrotten. Men jag gick istellet. Sen så skulle vi ha hemsidor. Men vi hade lite andra grejer att göra så vi han inte med att jobba med hemsidorna. Och nu nyss tittade vi på julkalendern. Den är ju inte bra i år. Det tycker nog ingen på programmet. Vi satt och pratade när det typ var ca 2-3 min kvar haha!

Men jag skriver mer när jag kommer till boendet sen. Ska kolla lite andra grejer nu.

9 December

God morogn!

Idag så är det onsdag den 9 December 2009. Haha! Hade bara lust att skriva så :)

Jaa ni idag vad ska jag göra idag? Jo just det ja jag ska kolla på bonde söker fru ikväll någon mer som ska se de? Jag tycker det är jätte bra. Men ibland blir man sådär så man tänker "men vad håller han på med" "men härre gud" Haha! Vissa tänker man så om ibland på bonde söker fru. Oj nu är klockan mycket nu måste jag göra mej iordning. Och platta håret och sådär. Men ni får ha en bra dag. Så skriver jag när jag kommet till boendet igen idag.


Jul och sovmorgon

Hejsan!

Nu på kvällen har jag tittat på Andra Avenyn. Och det var bra.

Imorogn är det bad på idrotten. Men jag ska inte bada. Jag ska ut och gå. Så det blir ingen sovmorgon denna vecka heller. Men nästa vecka får jag sovmorgon igen. Men det är skönt att slippa sovmorogn ibland. Jag har det ju 2 gånger i veckan. Och ibland är det skönt att gå upp så och ta bussen. Men jag känner nu att nästa vecka kommer det att bli skönt med lite sovmorgn.

I helgen ska jag baka en massa på lördagen. Jag ska baka massor med pepparkakor. Och i några pepparkakor ska jag trycka ner hackad sötmandel. Sen ska jag baka en dubbelsats med sockerkaka. Så ska jag ha i blockchoklad och julkryddor. Vet inte vilka kryddor en. Men jag får se vad jag tar. Jag tänkte att sockerkakan ska jag ta med till mormor och morfar så kan vi ha den på julen där. Och då är det bra att göra en dubbel sats. Efter som vi är så många.

Lägenhets prat som vanligt

Hejsan!

Nu har jag lite minifritt innan lunch det var bara 15 min kvar.

Idag är det andra avenyn det ska jag se. Och sen får vi se innan vad jag gör. Jag skulle vela packa det jag ska ha i lägenheten. Men det är ju långt tid kvar. Så det kanske inte är någon idé att göra det. Men jag längtar så mycket tills jag får min lägenhet. Eller i alla fall titta på den bara. Och då kan jag ju titta på vad jag vill ha där. Det ska bli så kul att få ha eget. Jag känner att jag pratar väldigt mycket om lägenheten nu. Men det kanske blir så. OCh jag kommer att ta kort och läågga ut sen när det är klart. Kanske innan också. Men vi får se hur det blir. Bilder kommer komma upp i alla fall. Men det är ju 3 månader kvar dit. Men endå.


8 December

Hejsan!

Jag skrev inget igår. För att jag lagade mat, sen åkte jag, Anna och Sofie till Rusta och sen kom jag till boendet gick och duschade och sen tittade på tv. Sen satte jag mej är en stud. Sen vart det gå coh lägga sig. Men nu skriver jag igen. Idag har vi engelska och sen IV så då ska vi jobba med filmen. Lägger upp en rolig vidio.


Igår och idag

Godmorgon!

Nu sitter jag här igen och ska göra mej klar och snart åka till bussen eller ja om nästan 1 timme. Men endå. Vi hade kul igår kväll. Det var mat först sen efterrätt. När det var mat åt jag köttbullar, potatis en bit skinka och vit sås. Och eftrrätten åt jag ischoklad och knäck. Sen var det en julklappslek. Man skulle ta julklappar som låt i mitten av en ring sen skulle man ta från varandra. Och sen var det någon äggklocka som ringde. Så fick man dom paketen som var hos en. Men nu måste jag göra mej klar och sen ska jag åka. Jag är både jätte hungrig och inte hungri på samma gång. Men jag blir nog bra hungrig när jag sitter på bussen. Nej nu ni måste jag göra men klar så jag kan åka sen. Ha det bra så skriver jag mer sen idag i skolan eller ikväll. Jag lagar ju mat idag så jag kan inte skriva direkt när jag kommer till boendet.

Ha det så bra idag! 


...

Hejsan!

Nu är jag hemma igen. Men imorgon åker jag till skolan igen. Men nästa helg ska jag vara hemma hela helgen. Och på lördagen ska jag baka pepparkakor. Det ska bli kul och lukta gott här hemma kommer det att göra. Men nu ska jag sova snart.

Ha det så bra!

Söndag 6 December

Hejsan!

Nu har jag duschat och ska snart borsta håret så det kanske torrkar tills jag kommer hem sen. För när jag kommer hem ska jag platta håret. Sen ikväll ska jag, Lovisa, pappa, Sylvia, Ida och Jessica åka till Sylvias jobb och äta julmiddag. Sen när jag kommer hem ikväll ska jag mata  min Gnistra och min Spraka.


Jag är med och tävlar


Jag tävlar och om en påse hos Hemma hos lilla mej


Prat Prat

Hejsan!

Nu sitter jag här hemma hos Petter och Anette igen. Ska sova här en natt till. Men imorgon åker jag hem. Och sen 17:30 kommer pappa eller Sylvia och hämtar mej och så åker pappa, Sylvia, Ida, Jessica, Lovisa och Jag till Sylvias och äter julbord. Det ska bli kul.

Men nu längtar jag till att få min lägenhet. och ta fram alla grejer och fixa. Diska och ställa alla grejer där dom ska vara. Och att mublera ska ju bli skit roligt att göra. Det blir mycket prat om lägenheten haha! Men jag kan inte hålla mej :D

Ändrat mej lite

Denna soffa ville jag ha förut. En bäddsoffa så att folk kunde sova hos mej. 

MÅNSTAD Hörnbäddsoffa m förvaring, vänster

Men istället vill jag ha...
...detta. En 2-sittssoffa, en fotölj och en gästsäng.

 

Det tror jag blir bättre bara en soffa och en fotölj. För jag har ju alltid velat haft en såndär fotölj. Så sätter man på en filt över fotöljen. Det blir fint! Och sen en gästsäng till den som kommer och sover hos mej.

Bilderna är tagen från IKEA


Erik gick vidare!!!


Köper smågrejer iförväg

Hejsan!

Idag köpte jag 2 stiftpennor och stift som jag ska ha i min lägenhet sen. Haha! Köper smågrejer i förväg haha! Jag bara vill det. Men jag vet det kanske är ite tidigt men jag kan inte hålla mej.


Pennorna och stiften

Nalle lite suddig bild jag vet men endå


Jag är med och tävlar

Hos Hanna


En filt till lägenheten

tidigare idag när jag var på Åhlens så köpte jag en fleecfilt. Som jag kan ha i min lägenhet sen. Det var inte så dy heller 50 kr. Och den är 150x120 cm så den är ju inte så jätte liten heller. Så den kan jag ha på soffan.


Mycket prat om lägenheten

Hejsan!

Nu har jag tvättat mej och diskat och lite till. Snart ska jag ner på Åhlens och titta lite. Kankse hittar något till lägenheten haha! Jag känner att jag pratar mycket om lägenheten nu. Haha! Men det blir väll så efter som att jag värkligen har väntat på detta. Och nu är det äntligen som jag vill ha det. Så nu är det bara till att köpa grejer som jag ska ha där. Jag ska även ta vissa av mina saker hemifrån och från boendet. Så det blir bra. Men nu ska jag gå snart så jag ska göra mitt sista och sen gå. Ha det så bra allihpa! :D

Idag

Nu är jag hemma hos Petter och Anette. Och gjort iordning sängen, med mitt täcke och mina kuddar. Och har bonde söker fru på tv. Så klart. Jag kommer vara här till på fredag alltså med Nalle.

Jag fick lägenheten jag sökte! Jag vart jätte glad när mamma ringde och sa att jag fick den. Lägenheten är nyrenoverad. Och hon mamma pratade med sa att lägenheten var jätte jätte jätte fin. Så det ska bli jätte roligt att få åka och titta på den och sen få ta dit sina grejer och mublera. Är jätte glad nu.


Åker hem till Nalle och är kattvakt till på fredag


2 December 2009

God morgon!

Idag är det onsdag. Det känns lite konstigt. Jag kom ju hit igår haha! Men jag var ju ledig i måndags. Så ja då känns det lite konstigt att åka hem i övermorgon igen haha! Och imorgon ska jag städa också. Städa riktigt ska jag också. Dammsuga, torka golv, damma och allt det där. Och byta sängkläder. Det ska bli skönt. Men nu ska jag kolla andra saker. Sen blor det äta frukost.


God natt

Hejsan!

Nu är det kväll och jag har ont i magen :( Men men jag ska ta en tablett sen innan jag somnar. Så slipper jag ha så ont i natt. Vad trött jag är nu.

Idag var det sista anmälningsdan på lägenheten. Så om några dar får jag veta om jag fått den eller inte. På något vis känns det som om att jag kommer få den. Men samtidit känns det som om att jag inte ska få den alls. Så ja jag får se om några dar. Jag hoppas jag får den. För jag vill ha den. Men men vi får se som sakt.

Nej nu ska jag titta lite grejer och en massa sen ska jag gå till sängen.

God natt på er alla! Och sov gott i stugorna!


Kvällen!

Gjorde ett innlägg för en stund sen. Men datorn kronglade och så fick jag lov att trycka ner allt. Så då åkte det bort. Nu har jag också ätit upp min chokladkalender ååh vad gott det var. Men nu måste jag gå och duscha. Ha det så bra nu!


Tisdag och 1 December

Hejsan!

Sitter nu i skolan och snart slutar jag. Det ska bli lite skönt. Och hungrig är jag också. Så det ska bli gott med mat sen. Jag kommer inte ihåg vad det blir för mat. Men vi får se vad det blir. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Det är ju lite mörkt tredan. Sen är det Andra Avenyn ikväll. Någon som ska se det? Det ska jag. Skriver nog mer sen när jag är på boendet.

1 December

God morgon er alla!

Nu är jag uppe för att göra mej klar och åka till skolan. efter som det typ tar 2 timmar och 30 min. Så fick jag gu upp 4:45 jag får  sova på bussen om jag ät rött. Men just nu längtar jag efter att jag ska sitta i bussen och äta min goda frukost. Den ska nog bli god. Jag kan ta kort på den och lägga ut här sen.

Ja jag öppnade första luckan för en stund sen i min chokladkalender också. För den jag har här hemma. Sen får jag öppna den andra ikväll den jag ska ha på boendet. Eller så gör jag det direkt jag kommer dit. Haha!

Slipper laga mat denhär veckan på boendet. För jag lagar mat på måndagar. Och igår var vi lediga. Men nästa vecka blir det laga mat. Och då ska jag göra pasta och skinksås. Det ska bli så gott. Nej nu måste jag göra mej iordning och inte bara sitta här. Men ni får ha det så bra. Så skriver jag nog mer sen.




Förr hade jag som mest 29 st som varit in på min blogg på en och samma dag. Men nu är det 30! :D


RSS 2.0